16 évesen a 15 éves barát őm nálam"aludt" minden hétvégén. Ez qrvára nem volt egyedi eset. A fél iskola pont ugyanígy volt ezzel.(Kezeit széttáró) Középiskolások voltunk hát ott nem volt tabu téma a szeksz 😅
borkai is nagyon akart dugni és dugott is 😁
meg volt egy kis kóla meg ez meg az
nem álszenteskedett, és még így is megválasztották mert ez nem gond hogy valaki dugni akar
még egyszer írom:
nekem az számomra nem gond hogy videózott vagy akár végig dugta a robika a bagázst, engem az se zavar hogy a petike végig akarja dugni az egész tini diszkót, az én szememben ettől már nem lesz kevesebb hiszen számomra 0 az értéke
csak az zavar hogy ha robika fidesz barát akkor ez rendben van, petike nem fidesz barát és akkor már nagyon csúnya gonosz tett az itteniek szemében is meg még sok helyen
az hogy egy miniszter vagy képviselő vagy akár egy fő vagy alrendőr mit csinál szabadidejében nekem kurvára mindegy, tőlem akár bebaszva is fetrenghet a szemétégetői kurvák között churchill is megivott annyi alkoholt amennyit csak bírt mégis jelentős államférfinak tartja a történelem
amúgy ha már ennyire a mérlegeknél tartunk akkor az isten-haza-család fideszes szentháromságba hogy fér bele a szájer józsi féle buziparty?
Még mindig nem értem ?????
Magyar Petike tinidiszkóba vonaglik tinilányok lába közt akin látszik hogy baszni akar nagyon (mondjuk szerintem ezzel nincs gond ..............legyen természetes ) csak hogy peti kanfiú ép miniszter elnök akar lenni 😂 ami így már necces 😁 Robika felvet egy popsit farmerbe és egy csajdekoltázst és nem akar miniszterelnök lenni .
Amit nem értek hogy kerül egy mérlegre a kettő ?????
amilyen csórók szerintem egy 3ezres feltöltésért bármire képes lenne
emlékszem amikor ballagás volt szólt a zene ezerrel aztán elfogyott az egység a villanyórában és beállt a csend 😂
mondjuk nekem ingyen se kategória mert már most 2x akkora térfogatú mint amekkorát megpiszkálnék
elméletileg nem. Bár mondjuk több okból sem. Nem hinném, hogy a szomszéd cigány 15 éves lánya mindenféle ellenszolgáltatás nélkül veled szeretne hetyegni 😅
Az, hogy a petike szar részegen kéretlenül lányok szoknyája alá nyúkál a diszkóban szerintem teljesen más kategórai. Aki ezt így össze tudja mosni mint te annak elmentek otthonról 🤣
én most nem erről a dologról beszélek.....
amúgy már 30+éve sem volt ritka hogy ha már középiskolába járt a lány akkor sokszor napi rendszerességgel ott aludt az épp aktuális hódoló vagy fordítva
amikor én jártam már akkor is volt pár aki 8 év vége előtt ki volt már fúrva nem egyszer, de akkor azért ez még nem volt túl elfogadott
itt a propagandista megkülönböztetés meg a szenzációhajhászás a lényeg, van akinek a szemére vetik és van akinek nem.......
Fiam a város egyik legjobb iskolájába járt, nyolcadik végére a lányok harmada nem volt szűz... és ez 2010-ben volt. Mi lehet most egy cigány lakta elzárt faluban?
akkor rosszul emlékeztem, lehet kevertem a 12-14 közötti módosítással mert valami változtatás volt és ott volt életkor megkötés
de
én biztos lennék abban hogy ha megdugnám a szomszéd 15 éves lányát tuti a bíróságon kötnék ki még akkor is ha a gyöngy betűivel leírja, hogy ő kezdeményezte a seggből-szájba aktust.........
én nem vagyok álszent, ha működne rendesen a puska meg teli lennék zsetonnal tuti nem a 30+os korosztályt dugnám
de nem is ez a lényeg
hanem az hogy nem túl rég azt írta valaki hogy a magyar petike mennyire rossz mert fiatal lányokat inzultált(vagy valami hasonlót, pontosan nem emlékszem)
aztán ez a rostás gyerek aki egy nagyon nagy oknyomozó/megmondó ember lett itt az utóbbi pár évben az sem különb hiszen ez is egy szintje az inzultálásnak hiszen csak azért viselték el mert vártak tőle valami t a lányok(klip forgatás szövegírás mittudomén)
szóval én itt látok ebben anomáliát
Keresztény viselkedés forma
ini azért az ugye megvan hogy nem kereszténynek születik senki
van a megtért ember meg az aki nem tért meg a meg térés be következhet 16évesen 19 ,33 ,48 ,77 .........stb valamikor, na most kiről nem lehetne találni olyat aki ami (kereszténység szempontjából ) vállalattalan .
Sőt még utána is van botladozás mivel a megtérés egy hosszú út. Az igazi megtérők ugyan úgy hibáznak botladoznak csak az a nagy különbség hogy őket zavarja a hiba és mindig felismerik és próbálnak javítani rajta míg a mások nem érdekel nagyjából ennyit kereszténységről .
Aztán hogy bibliai idézettel éljek az vese rá az első követ aki nem videózta volna ezeket a csajokat fiú szemel (KB olyan 25 évesnek saccolom itt Robit ) "17éves lány seggét meg a csöcseit" tegye fel a kezét itt akinek nem kalandozik el a fantáziája ...................mert ahogy mondani szokták akkor van egy rossz hírem ......... 😂
A villaszökevényre hivatkozni meg hogy mekkora nagy szellemi mérce mert mindenki olyat választ amilyet gondol és mondjuk nem hivatkoznék rá ............de ugye én se vagyok mérce 😁
És így egy kicsit fura ez a kontextus mekkora meg botrákoztató hogy magukat kellető 17 éves csajok csöcsét meg bámulta . Meg mondom őszintén 20évesen ez napi vétek volt nálam A rosszabb hogy még tiszta szívből most se tartom olyan bűnnek amit akkor tetem 😂
14 éves és 18 éves → általában nem probléma
14 éves és 20+ éves → már vizsgálhatják, volt-e befolyásolás vagy kihasználás
14 éves és jóval idősebb felnőtt → nagyobb eséllyel lehet hatósági vizsgálat
Ami különösen számít:
volt-e valódi beleegyezés
volt-e rábeszélés, nyomás, ajándékozás, függés
fennáll-e tekintélyi kapcsolat (tanár, edző, nevelő stb.)
14 éves koráig gyerek egy gyerek.16 éves+ 1 napos hivatalosan szúrhatod ha beleegyezik. Szánalmas hova sűlyedsz ini. Ez a videó amit ide felteszel hát hogy is mondjam. Ezt azért nem kapta fel az ellenzéki média mert itt nincs semmi látnivaló. Pedig egy porszembe is belekapaszkodnának. Ez csak a beteg agyad nak érdekes. Lesz nagy pofáraesés neked amikor az elv társaid elbuknak. 12 után szétszélednek mint egy őrizetlen csorda 😅
azért kettőnk közül te inkább vagy buzi mint én, mert ugye nekem van feleség gyerek neked meg nincs egyik se
aztán az agglegények többsége azért agglegény mert ferde hajlamai vannak, amit persze legtöbb esetben titkolnak
szóval ez most nem jött be 😂
ha nem hallgatod végig akkor is az első tíz perc
http://youtu.be/Efw9uA_2FQI