Ez mind egyertelmu.De meg mindig tudnak annyit artani hogy megrosszabb legyen.
Kb ott kezdődött hogy kirugtak az AMF-et,majd a strategiai agazatokbol kivasaroltak a kulföldi cegeket,aztan a megmaradtakat adoztatták.
Schiffer mindet pontrol pontra megmondta.Addig a kutyat nem erdekelte a jogalksmisag meg a korrupcio amig nyugati erdekek menten ment pl. M3 koncesszio.Amint a lölö kapta nem axy nemet-francia konzorcium siman elkezdett jönni a sok olaf jelentés.
na de felbolydultatok 😂
ennyi visszaolvasni nem is tudok 😂
amugy zselé azt mondta mindjárt kész a barátság vezeték mehet a olaj
most sokat szarakodott a " javítással "
Az unio ezzel a globalista nemzetellenes politikájával lejtőre vágta magát. Eleinte minden nemzet ujjongott, jajdejó mi is németek leszünk, egyenlőbbek az egyenlőbbeknél, aztán kezdenek rádöbbenni, ezek inkább elvesznek mint adnak, és mások érdekeit kell kiszolgálni cserébe, hogy hagynak létezni. Minden döntésük egy szűkebb hatalmi kört szolgál ki, és mind képes a saját nemzetét kockázatmentesen leszarni, netán nyomorba dönteni, úgy hogy rengeteg pénzt kap érte és éli világát. Aztán megvonja a vállát és elmegy valami napsütéses országba névtelenség mellett felélni a mindezért kapott vagyonát. Ez az unió már közel sem az, aminek indult, gazdasági tömörülésről szó nincs, a kisebb országoknak csak egy dolguk van, kiszolgálni a nagyobbak gazdasági érdekeit.
A gond hogy mar most fullpályas unios letamadasban van az összes tsgallam.
A mihazankat meg naci oroszpartinak van belyegezve.Most még jön nemi forras de az tuti pápá lenne,es korlatoznak minden szinten meg a mostaninál is jobban a mozgasteret a tanacsban es a parlamentben.
Kb afd szintu ellenszelunk lenne.
Ezt már én is felvetettem. Mindig van rá egy hülye magyarázat és petinek nyomják a lájkot. Vicces a magyar, mondom én. De inkább örök elégedetlen és végtenül hiszékeny.
Végülis ez is jelent valamit......erős hatalom egyébként se árt, mert másképp mimdennap másfelé kéne menni, olyan nincs és nem is lesz ami mindenkinek jó.
Ebből látszik, hogy meg tőle is jobban gyűlölik már a főnit. Inkább szavaznak egy ficsúrra, csak már eltakarítsák Vityát. Sokat kibír a rendszerük egyébként. Fletó egy őszödi beszédbe leletérdelt. Itt a sorozatos bukták után is erős a hatalom.
Oké, mást, de pont ezt a senkiházit? ahogy összeveszett a miniszter feleségével, kibaszták a bújtatot ner-es állásokból is, ezen besértődött és eladta a lipsíknek magát plakát fiúnak... miután márki-zay legutóbb nem jött be. Most vettek neki egy pártot, tolják a facebookon, a sok hülye meg benyeli 😬
Ebben egyetértek, sajnos az emlitett posztokon nem acélos a szereposztás,mint ahogy dajcs tomika se egy sikerszéria. Az a baj, ez az urambátyám szereposztás minden kormányban jelen van. És jelen lesz a tiszában is, a kampány támogatás se volt ingyen. Már pedig aki a zenészt fizeti, annak a nótáját fogják huzni.....
Igazad van. Viszont sajnos már Vitya is körbevette magát rengeteg félkegyelművel. Ez sok embert elgondolkodtat.
Lehetett volna pl az oktatás élére valami szakember. Az egészségügy élére valami szakembert. Belügyminisztérium, Gazdaságügyi miniszter?
Ugyan olyan bohócok mint a másik oldal jelöltjei.
Ilyen pozíciókba megfelelő szakembert ültetett volna a Főni, nem lenne izgalmas a választás eredménye. Ismét simán behúznák. Így is egyébként.
Lássunk, de ne a tiszát.....én már annyira látnék, de sajna ennyire vagytok képesek, egy markyzaj most egy petike......és erre rettenet büszkék vagytok, pedig tragédia.......
A kétharmad nem jó.....de ha a tiszának az lesz tuti támogatni fogod 😀
Teljes mértékben egyetértek. Igazából ezt a mostani generáció nem fogja fel, csak aki pár regnáló kormány alatt próbált fennmaradni és előbbre jutni az önsajnálat és siránkozás helyett.
Nekem 25 évesen három melóhelyem volt egyszerre, egyikböl estem a másikba de meg lett az eredménye. Mai napig nem vagyok megijedve a melotol, bár már visszafogottabban ténykedek.
Ezt nem feszegetném, mert túrák alkalmával sokszor szálltunk meg olyan helyen ahol magyarok dolgoztak. Igen, jol kerestek hozzánk képest, csak mondjuk hat hét alatt egy szabadnapjuk nem volt. Nagy sikerszéria.....mindamellett hogy nem osztrákok hiába vannak ott.....és nem is igazán lesznek még a gyerekekik se nagyon.
Kb ott kezdődött hogy kirugtak az AMF-et,majd a strategiai agazatokbol kivasaroltak a kulföldi cegeket,aztan a megmaradtakat adoztatták.
Schiffer mindet pontrol pontra megmondta.Addig a kutyat nem erdekelte a jogalksmisag meg a korrupcio amig nyugati erdekek menten ment pl. M3 koncesszio.Amint a lölö kapta nem axy nemet-francia konzorcium siman elkezdett jönni a sok olaf jelentés.
ennyi visszaolvasni nem is tudok 😂
amugy zselé azt mondta mindjárt kész a barátság vezeték mehet a olaj
most sokat szarakodott a " javítással "
A mihazankat meg naci oroszpartinak van belyegezve.Most még jön nemi forras de az tuti pápá lenne,es korlatoznak minden szinten meg a mostaninál is jobban a mozgasteret a tanacsban es a parlamentben.
Kb afd szintu ellenszelunk lenne.
Sokan nem érzik a szükségességüket. Sokak meg tartanak tőlük.
Ha a kettőt összeadjuk, elég magas az a szám.
Lehetett volna pl az oktatás élére valami szakember. Az egészségügy élére valami szakembert. Belügyminisztérium, Gazdaságügyi miniszter?
Ugyan olyan bohócok mint a másik oldal jelöltjei.
Ilyen pozíciókba megfelelő szakembert ültetett volna a Főni, nem lenne izgalmas a választás eredménye. Ismét simán behúznák. Így is egyébként.
A kétharmad nem jó.....de ha a tiszának az lesz tuti támogatni fogod 😀
Nekem 25 évesen három melóhelyem volt egyszerre, egyikböl estem a másikba de meg lett az eredménye. Mai napig nem vagyok megijedve a melotol, bár már visszafogottabban ténykedek.