Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoval te meg az utszeli more.Ertem.
ha ki van verve az összes akkor igen, mint írtam ez extrának számít
Akkor többet adsz erte?
a fogatlan ebben a szakmában extrának számít 😂
El még a bagós?
Neked tegnap meg a mult heten is sikerült vagy huszonévesnek nezted az utszéli fogatlan morét?
Pipivel? Szerintem annyi pénz nincsen 🤣
Bogyó szerintem maga alatt lehet 😆
Ahogy Ini szokta mondani, nem szabad büntetni a pinát csak azért mert ronda a gazdája 🤣
pár tízeresért egy csomó huszonévest lehet gyalázni
te is tudnád ha nem lennél homár 😂
ejj a mai jányoknak a kisugárzás az egyediség a jó humor kell ! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Mert pont titeket pancserokat preferal egy huszoneves csaj.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meg ha lenne lóvétok,pipinek talan,de ő hajlektalannak nez ki akkoris ha felveti a penz. 🤣
jól szólsz ! 😁 volt idősebb csajom de így 45 fölött már inkább kihagynám.... ilyenkor már erősen jár le a szavatosságuk 😂
Hát pont ezért öreg már hozzá(kezeit széttáró) Ha már lehet válogatni legyen 20 évvel fiatalabb (meghajlós)
annak azért bőszen csapkodnám az arcát sz@ros f@sszal egy seggbekúrás után
imádom az ilyen szép paripa arcú hölgyeket
😁
na nem is gondoltam 😆 ennyire nem mélyedtem bele a dologba , kicsit távol áll ideológiailag tőlem, de ha nem akarna téríteni egy pizzát fizetnék neki 😂
Azt a szentkirálylányt bármikor elvállalnám 😃
Dehogy lépett... csak nem tudod bemenni, mert felé nyílt az ajtó... 🤣
...pontosabban "alytó" 😁
Ja es a kunhalmi nalad ket evvel fiatalabb.🤣
Mondjuk a szentkiralyi nem olyan rossz,bar mitntha lett volna valami allamtitkarbol egy jobb darab,de nem emlekszem.
kár érte ... igaz lehet nekem már öreg de még nem csúnya ! vasárnap éjfélbe Akela koncert után mátyisan kebabozva váradon pont ezt beszéltük, volt egy 21 éves tiszás gyerek pestről látogatóba neki a Szentkirályi tetszik a másik perverz meg Maczónét mondta a kisgazdapártból 😆
Hat,a kunhalmi visszalepett.
ha valami jó csajt indítanának ... 😆 a Kláritól nem mered a ceruza 🤣 persze biztos neki is meg van a rajongótábora mert azért nála csúnyább nőkre is rámoccannak 😄 😂
Dk?🤣
A kulkepviseleten szsvazok szama se lesz tul nagy.

https://telex.hu/belfold/2026/...