Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14 felett is...... csak írásban kell dokumentálni hogy beleegyezett
de
itt azért van egy kisebb csavar mert egy 20 éves dughat a 15 évessel de a 30 éves már nem, vagyis azt már büntetik
szóval azért érdemes megvárni a betöltött 18évet
Simán.....16 év felett már használhatóak😁
És mivel világítotok a bányába? Vagy nappalos műszakban dolgozol?
Neked inkább való a steiner kristóf.
Én ezeket annó figyeltem Szemernyit sem volt jobb a többi se ( kezeit széttáró)
youtube is van ez hosszabb
http://youtu.be/cHOELtEgbV4

de ugye a nagy gyerekvédő egy 17 éves lány seggét meg a csöcseit videózza és együtt akar pisilni vele........
na de ez belefér még a keresztényi viselkedési normákba
Mar ertem mitol vagy te ennyire idióta,reddit magyar reszlegét falod.🤣
érdekes hogy erről a rostás "robi" gyerekről ilyen videók nem nagyon keringenek a közmédiában
https://www.reddit.com/r/hunga...
https://www.reddit.com/r/hunga...
ebből látszik milyen befolyásolhatóak és hiszékenyek vagytok 😂
mert persze nem igaz hogy a bányában dolgozok, mert épp a hold felé tartok az űrhajóval, és ez bizonyítható mert van ájfónom és mindenki azt visz magával 😁
épp azt irom, nincs semmi szükség bizonyításra 😅
a lustaságom se bizonyított 😂
most is lehet épp a bányában dolgozok.......
Attól azért lényegesn több. Nem kell mindehez birósági végzés.
Esetedben sincs rá szükség, hogy semmirekellő lusta vagy 🤣
De, sajnos máshogy van.....
most sincs máshogy mint eddig. gennyes semmirekellő piócák marakodnak a koncért .olyan emberformájuak, akik soha semmi értéket nem termeltek
nekem egy ismerősöm nincs a fészbukon ráadásul egy sablon névvel böngészem
benne vagyok pár autós meg adásvételi csoportban, a napelemesekkel kezdődött, bár ott nem nagyon olvasgatok már
szóval ismerős nem osztogat meg faszságokat, de mégis napi szinten jönnek
Bütyökkel édes kettesben,mint zelenszkij és jermak,a bunkerben egy honapig.
azért ezekről szerintem nincs bírósági végzés szóval nem bizonyítottak
többsége zsolti bácsi szintű dolog
Egyetértek. Viszont fidesz faszsággal ritkábban találkozok. Egyrészt kevesebb van belőle, másrészt a vérfideszeseket be se jelöltem meg el se fogadtam.
én tiltok mindenkit aki politikai propagandát tol, többszáz van és mindig lesz újabb
valahogy majd csak kibírom még ezt az egy hetet
Hol?
Ilyen szintű tényleg nem. Már ott tartok, aki kizárólagosan a mocskolódást tolja a tiszától tiltom a gecibem a fészen. Ehhez nincs se türelmem se igényem rá. És kibaszott nagy az uszítás. Ma már azt hangozatta valmelyik gyökér, ha nyer a fidesz, mennek az utcára. Megint ötvenhatot akarnak, demokratikus választás ennnyit ér? A sok kábszeres gyiktestű első választó meg menne fegxvert fogni mer az mekkora jo buli lehet. Tényleg kell 60-70 évente egy háború, hogy a seggfejeknek legyen fogalmuk a fegyveres problémamegoldasok borzalmairól. Szerencsére már mi is csak hirből ismerjük, de még első kézből kaptuk az infot, közelinek tünt szűleink élménye.
Azert ott van a radnai is.
Befenyíti az asszonyt, gyereket, lehallgatja, majd nyilvánosságra hozza amikor úgy adódik, miközben hisztizik amikor nem érvényesül az egója, discoban kiscsajokat kábít, meg elveszi és eldobja más telefonját. Ráadásul egy férfit szeret a legjobban...saját magát. Lássuk be ezek mind tények, nem propaganda.
nem emlékszem egyik választásra sem amikor ennyi szarság volt