Két kiragadott hónap? Úgy érzem nem sikerült felfognod mi az a "teljes kép" fogalma amivel mindig jössz.
A teljes kép itt van, jól látszik hogy mindig jól kezelték az inflációt. A COVID-ot és Ukrán háború okozta válságok, persze egy olyan okos Tiszás fejében nem léteztek, erről is Orbánék tehetnek, ahogy a Görög és Izlandi államcsődről is, amit mi elég jól elkerültünk annak köszönhetően hogy Orbánék okosan gazdálkodtak, jó stratégiát csináltak. Meg a grafikonon is elég jól látszik hogy az elszabaduló inflációt is milyen hatékonyan fékezték meg. KSH statisztika, ami nem támasztja alá a hitvilágodat, az propaganda.
És persze hogy teli vele a net. Akkor már igaz is? Lófaszt. A kommunikáció a média nagy résza a globalisták kezében van. Ezt a narratívát tolják ami nekik kedvező, azt meg elrejtik ami számukra kellemetlen. Ezzel már többször lebuktak FB, Google mindenki.
Most választáson is elég feltűnő volt hogy azokat a jobb oldali YT csatornákat amire fel vagyok iratkozva egyszerűen nem dobta fel alig találtam meg, csak ha direkt beírtam a keresőbe, rámentem a csatornára akkor tudtam megnézni a videókat. 100-ezres feliratkozó szám mellett volt 500-as nézettség a választás előtt, utána meg hirtelen megugrott? Azért neked is érezned kell az univerzumból hogy ez manipuláció. Így irányítják a magadfajta magabiztos birkát, így formálják a véleményedet, mert felszínesen tájékozódsz, nem jársz utána. Ahogy a szavazók többsége sem.
Most meg olvass bele egy HirTV-s komment mezőbe. Megy a fenyegetőzés a kommunista ÁVH-t idéző módszerekkel. Ezt várja a csürhe aminek te is része vagy.
pár tized százalék eltérés miatt nem fog egálba jönni a múlt bűne, mert akkora eltérés nincs
25-ben a románokat szopatták a legjobban, de azért mi voltunk megosztottan a 3.helyen
Szerencsére én akkor messze állok az első sortól ott zotyáék lesznek. 😅
És egyébként ezt a "remek genetikai állományt" hogy kívánod örökíteni miután a zotyáék kihaltak?
meg se találnak úgy elbújok
amúgy a dechatlonos csoda terepmintás póló már magában megvédene de én tetézem evvel a kiválló elbújós hellyel
amíg ti háborúztok én pecázgatok
szoval nyugi a magyarság remek genetikai állománya megőrződik ha még ti ki is haltok
mert ugye att tudjáton hogy a vérfideszesek harcolnak az első sorban, a demokrácia jegyében 😂
a fideszesek gyorsan felejtenek
azért is tudta őket szopatni a köpcös király
aztán ugye ha egyszer elcsúszott az ár +5-10 százalékkal az utána úgy is marad jó sokáig
ilyen táblázatokkal volt teli a net pár éve
aztán ha ez nem az orbán hibája akkor kié?
Hat kb a kategória sztenderdje,guglis kereses alapjan 213 kilo nedves tömeg,a gyari szarazat ir az AI meg valami enduro21-re hivatkozva nedves tömeget ir,pont mint egy transalp 750 ami 210 kilo.Majd le kene merni.Hogy ez sok vagy keves azt passz,a szürke ugribugri csupaszom 190 kilos,ez meg egy huszassal tobb es nagy hodály tank meg elso idom van rajta tök tipikus mai divatnak megfelelően.
Nem egy 250 es crossmotor 160 kilos csontvaz az biztos.
😅
Meg hát minden országban maradt a kovid az első és a második energiavàlság előtti ár csak itt lett drága minden. Mondjuk én nem ezt tapasztaltam a külföldi kirándulásaim során de fogadjuk el ini kenyeres példàját biztosan nagyon tudja mikor 5 éve maguknak sütik a kenyeret 😆
Jó, nekem ez van kutya helyett. Dráva part, Mecsek, a Villányi-hegység, időnként Szlavónia.
12-én pont Dráva volt, szedtem egy valag galagonya bimbót teának.
olcsóbb?
hol?
felénk 500 körüli árról kb 1000 lett aztán kb azon az áron van azóta is nincs 100 ft eltérés a múlt évihez képest
persze valami teszkós moslékot biztos lehet olcsóbban venni
te valami nagyon más világban élsz baszki mint az átlag nép
mondjuk aki gondol egyet és tud venni egy teslát azt kurvára nem érdekli hogy drágább lett a kenyér
én meg igazándiból csórókkal érintkezek , én vagyok a király köztük mert az én kocsim a legnagyobb 😂
szerintem a tisza nem is létezett amikor volt a jelentős infláció
amikor a kenyér kb duplája kett
én tudom hogy így volt, ha neked nem tetszik keresgélj nyugodtan
az idei infláció nem jelentős, a múlt évi sem volt az
az 50 utód/év ami azért nem rossz
ha sírva is a hazáért bevállalnám