Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nem volt szó az utófinanszírozásról, ellenben nyomozás folyik....
ha saját zsebből készül nem nyomoztak volna
a kilátóról annyit hogy ha már egy 500 ezres kilátót csinálnak 15 milláért legalább tartanák karban, és legalább nem úgy készüljön el hogy az első tavaszi szél megdönti a felső szintet
amúgy a legtutibb kilátó amit úgy csináltak hogy alatta buszmegálló lett, annak legalább van értelme
Spec a lombkorona setanyban nem volt állami penz,a vallalkozo bukta a sajat lovejat,utofinanszirozas volt az unios tamogatasoknak.
Kilato meg ha arra adtak a penzt akkor arra megy,a ciklus elejen kifejezetten himihumi dolgokra adtak,meg a kelet-nyugati autopalyarendszerre,mert nem volt cel a versenykepessrg.Mar unios szinten.
simán kinézem belőle
hiszen ő a patás ördög
Ja geci Orban maga amondta személyesen hogy aztán az anyagot sporoljátok ki de rendesen 😂😂😂 nehogy máááá sokáig álljon
"Még" szócskán nagy a hangsuly 😂
legyenek vele boldogok
nekünk meg legalább nem lesz annyi idiótábbnál idiótább projekt
kilátók záporvíz tározók lomkorona sétányok stbstb
amit felénk építettek kilátót majdnem összedől olyan állapotban van már senki sem mer rá felmenni hogy láthassa a végtelen pusztában a 0 látnivalót
Az ukránok már többet kaptak, mint mi az egész eddigi eu tagságunk alatt. Ez nem véletlen, a black rocknak elég erős érdekérvényesítő képessége van...
hát ez benne van
majd kicsit vastagabbat vécézik utána 😂
nem ismerem az összes ország szokásait de úgy gondolom még sehol sem kötelező buzinak lenni
https://www.facebook.com/share/v/14bKmtBGDib/
De őt még megdughatják, az is egy valos veszély 😃
itt nálunk mindenki csak sír de a megoldást mástól várja.....
az szavazott 😂
következmény elviselést meg hagyjuk 😐️
Ezek nagy része dobbantós fajta
én még mindig azt mondom szavazott a nép akkor el kell viselni a következményeket
pl be akattunk kerülni az euba azért hogy húzzuk be a sok ingyen zsetont és boldogok voltunk
ha az ukránok akarják ugyanezt az ingyen zsetont az meg egy nagyon gonosz tett 😂
amúgy ha nem tetszik a sok úniós faszság gyűjteni kell 200.000 aláírást és lesz népszavazás arról hogy kilépjünk vagy maradjunk
ilyen egyszerű
az hogy merre tart az únió és kinek ki az embere kb lényegtelen

propaganda meg mindig is volt és lesz is
Ezek az ostobák még mindig csak ott tartanak hogy sérti a hatályos jogszabályokat.....
Ezek a rasszisták 😂 ez kell ide is

https://www.vadhajtasok.hu/202...
azért amikor azt mondtátok hogy Orbán ezzel riogat azzal riogat amaz meg csak ócska propaganda
valahogy vártnál gyorsabban derül ki hogy nem az
úgy hogy még nem miniszterelnök úr ,a úr ,és a kormány még csak most kukucskál be a parlament kulcslyukán
de ha benn lesz ,után indul a Kánaáni élet 😂
Nem mindegy hát 😁 nem tudom meddig megy a puska, de az biztos, hogy a seggem életem végéig ki fog tartani - és nem akarom hogy azt megtámadják 🤣
...de ha neked mindegy, én nem szólok bele 🤣
😅
neked már nem mindegy?
lassan kihal a puska aztán kurvára mindegy kit nem tudsz megdugni 😂
nekünk van kettő is
bár az egyiken a netfilx meg a netes hbo van csak
most épp darts van azt nézem néha, price játszik van veen-el
B+, Hofinak igaza lett... előbb-utóbb kötelező lesz.
😆
Mondom hogy nezed,nekem nincs tévém se.
homárcsenöl 😂