Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobban belegondolsz inkább a feketekő mint a lőrinc
a te zsebedből mindkettő kiveszi a pénzt de a lőrincnek nincs jövője
amit összehordott 16 év akatt 4 éven belül a semmivé foszlik
a blackrock meg a 90 es évek óta termeli a zsetont az elmúlt 10 évben 4x annyit ér a részvénye amit bármikor megvehetsz és részese lehetsz a sikerének
Nem is neked ajánlotta fel, hanem Zolinak, de ha te is szeretnéd, szerintem beszéljétek meg priv-ben 🤮
Sok kis hülye gizda fiatal szavazott a tiszára... szerintem mikor bementél, elvegyültél köztük 🤣 nem leszel rajta a kamerán 😁
https://www.origo.hu/kulpol/20...

A szankciok működnek......
És nálunk is.fognak, mert hát euhoz tartozunk, ha 26 állam egy irányba zuhan nekünk is vekük kell tartani - sokak szerint
És te ezt honnan tudod ilyen jól ha ott sem voltál. Fotó hol van hogy nem húztad be az x-et a Tiszára naugye hogy nem tudod bizonyítani 😁
Amúgy meg kell a tragacsod a halálnak, az meg pláne nem hiányzik hogy te nyald a seggem 😆
Erre valami AI manipulált megoldás kéne gyorsba🤣
ha ezt bebizonyítod neked adom a kocsit a házat vagy bármit
igény dzerint akár minden órában kinyalom a segged
van jópár kamera a hivatal előtt ahol szavazni kellett volna és elég sokáig megőrzik a felvételt
de minimum 3 kamera látótéren át kell menni hogy odaerjek
Ja, ki is basznak mindenkit aztán ültetik helyükre a saját embereiket.
Ez nem.gyanus senkinek? El lehet adni a sok birkának, hogy a régi rendszert teljesen ki kell irtani és saját szűk körük közt ujra létrehozni, az pártatlan és igazságos lesz?
Ez csak duma,a valosag hogy reggel 8 kor behuztad a tiszára. 🤣
nekem volt a legtöbb eszem
nem szavaztam egyikre sem
nem pazarlok időt pénzt fáradságot azért hogy szavaztak bárkire aki utána majd jól megszívat
tettem x-et de a fogási naplóba
B+,tehenek lázadása volt?🤨🤣
Az a baj ezt most pont baxhatjuk. A Tisza gyakorlatilag tej hatalommal ellenzék nélkül került hatalomra (kezeit széttáró)
Akkor ini megszunt gondolkodni. 🤣
Mennyire igaz 🙂
teljesen mindegy ki találta ki, ahol a pénz ott a hatalom
annyira el vagyunk kényelmesedve hogy nem lázadunk már
ezért célszerűbb minél előbb beállni a sorba mert az eleje mindig jobban jár
izraelt neg nem irigylem ha tiszta a vér ha nem, átlag ember ott is szív evvel az örökös hadakozással
Büntibe vagy ? Rossz voltál mi ??? 😂 asszony meg büntet ........te kis pajkos fiú 😂
amugy te már rég elérted azt a kort hogy megnyithass felönt tartalmakat is ...............ott aztán látnál csodákat 😂
azért szívesen megpróbálnám szeretem az ilyenfajta kihívásokat 😆
Azt gondolom nem is tudnál😀
pedig eskü én még sajnos kárt sem tettem benne 😅
Mondjuk attól azért viseltesebben néz ki
zotyám. Csak ha rád mosolyogna már akkor megkérnéd a kezét 😅
most 43
Nem Európa döntötte el, hanem az a pár bankár akik megmondják ennek a sok seggfejnek, hogy mit is kell csinálni!
A cél már régóta a nemzetállamok megszüntetése, a népek keverése.
Egyedül izrael lehet "tiszta" és ezt időről-időre ki is jelentik, csak a vakok és süketek nem figyelnek.
Igazabol vagy 10 evet letagadhatna 60eves korára.csak 50-nek néz ki. 🤣