Mekkora az infláció szerinted? Használhatsz segítséget a válaszhoz. Csak mert szerintem meglepődsz hogy nem olyan nagy mint a tiszás agymosás alapján gondolnád az univerzum és isteni mivoltod alapján utána nézés nélkül.
Talán benne lehet az, hogy nem érkezett meg az a 35 mrd euró ami mindenféle követelőzések nélkül küldenie kellett volna az úniónak addig amíg a globalista liberális baloldali országok ezeket a pénzeket megkaptàk(kezeit széttáró) Na majd most petya hazahozza 😆 Legalább is hozná ha lenne az úniónak pénze de egyenlőre az van, hogy kölcsönökből él 😆 Ha most az úniós felsővezetés örömmámorban végignézte Viktor bukását inkább jó lenne ha elkezdenének belőle tanulni mert 3 éven belül ha még egyátalàn fenntartható ez az uniós gittegylet ugyan ez fog ràjuk is várni(meghajlós)
azért az inflációhoz lehetett köze mert sehol sem volt ekkora mint nálunk
lusta vagyok keresgélni, de emlékszem hogy messze több volt az úniós országokhoz képest
Erre a harácsolásra nincs mentség. Sajnos a nép nagyobbik fele is így gondolta 2 hete. Vitya az a fajta politikus akit meg fognak említeni a történelem könyvek sokakkal ellentétben. tegyük azt hozzá, hogy az elöző időszak lejtmenet nem vitya miatt történt. Sőt ő valamennyire tompította az egymást követő gazdasági válságok hatásait. Nem gondolnám, hogy az ő számlájára lehet írni a kovidot az ukrán háborúból adódó energia válságot és az azt követő inflációt és a most elkezdődött energiaválságot. Ha ők egy fillért se lopnak sem lenne a pórnépnek jobb. Az utóbbi időben így alakult a világgazdaság vitya lavírozott amennyire tudott az adott mozgásterével. Így most legalább még nincs itt migráns.(Kezeit széttáró)
ha az utolsó 4 év úgy lett volna intézve mint az előző 4 év, akkor szerintem még akár 5 ciklust is nyert volna
nagyon karizmatikus vezető ez a vitya, úgy gondolom az elmúlt 30+ év legügyesebb politikusa
sajnos a szerénységét egyre inkább elveszítette ahogy nőt az elsíbolt pénzek mértéke, de lehet csak a közvetlen "baráti kör" lett rá ilyen hatással
Én jól matematikáztam mert tudtam, hogy blődi MH rá szavaz és bent tartja őket. Kényszerűségből szavaztam a fideszere. De az még láthatólag nem jött be 😆
már ezt is leírtam párszor
egy szélsőséges párt nem tud igazán 10% fölé menni amikor ilyen látszólagos jólét van, ahhoz hogy szélsőséges párt nyerjen nagyobb támogatást az embereknek fagyoskodni és/vagy éhezni kell
amúgy a hozzád hasonló idióta matematikusok miatt estek ki majdnem 😂
szóval én tudatosan nem szavaztam senkire sem mert teljesen értelmetlen lett volna, fideszre semmiféleképp, tiszára semmiféleképp, dk meg a többi libsi semmiféleképp, mh meg ugye a fent leírtak szerint értelmetlen
ráadásul ez az idióta választási rendszerünk csak a nagy pártoknak kedvez, a kis pártok eleve bukásra vannak ítélve
az vicces hogy 50% körüli eredménnyel be lehet húzni a 2/3-os többséget
na szóval
a fidesz áldásos tevékenysége során:
jelentősen lecsökkent a faluk fehér bőrű népessége
jelentősen lecsökkent a falukban dolgozók száma hiszen a kis kft-k sorra zárnak be
jelentősen nőt a barna bőrű lakosság vidéken mert egyrészt értéktelenek a vidéki házak másrészt meg a városból ki lettek szorulva/vásárolva
iskolákban egyre több a fiatal barna bőrű egyed akiknek a viselkedési norma nem azonos a fehér bőrűekével
a tanároknak nincs joguk betartani a fegyelmet, bár lett utóbbi időben iskolaőr de a joga neki is elég korlátozott
ezek miatt egyes vidéki iskolákban alig van fehér bőrű diák mert inkább elhordják a szülők a városi suliba
és minden egyes elvitt gyermekkel nő a barnák aránya és ezzel egyidejűleg a káosz
és igen ez mind a fidesz uibája mert 26 évig lezüllesztették a vidéket és a tanári állást
az hogy a kis létszámú iskolájat bezárják csak egy tünet, ami elkerülhetetlen
többszáz főre tervezett iskolát 8-10 gyermekért üzemeltetni pénzkidobás
pénz meg ugye nincs mert stadion meg szafaripark lett belőle meg vuttyon tatyó a neres aranyásóknak
rogán új muffjának a ruhatára több mint 10 vidéki suli teljes éves költségvetése
de gondolom ez neket minden teljesen rendben van
és
nem azért szavaztak még mindig a népek a tiszára mert azt gondolják itt kánaán lesz
csak azért mert hátha kicsit kevesebbet lopnak és több marad a népnek
16 év lejtmenet után bárkiben tudnak hinni hogy nem taszítja lejjebb őket
pl egy védőnő ismerős mondta hogy lecsökkentették a fizetését mert nincs elég gyerek
mindezt úgy hogy nem fér bele a napi 8 órába mert a barnák szarnak mindenre van hogy 15x ki kell mennie házhoz akár egy aláírásért is mert be se viszik ela gyereket hozzá és ha nincs minden rendben még büntetést is kap
na szóval ez a kedvenc fideszed
lehet a reptéren minden fasza és osszák a nagy pénzeket
de mindenki nem lehet antenna pucoló
ne haragudj de ez a mondat tökéletesen lefedi a mostani választást is
elment kb 6millió ember szavazni abból kb 3.5 ilyen random ember aki amugy nem foglakozik ezzel a dagonyával
na nekik állították fel a hordóra ezt a dísz f@szt ........................... utána meg csodálkoznak ez eberek hogy tátót szájal keringenek a faszerdőbe . És miért van ez miért van az
Hát azért mer nem foglalkoztak vele csak félóra alatt elmondták hogy mi a tuti , szavaz rám , utána meg elmagyarázzák azt is hogy miért jár a népseggébe kalóztáncot a méteres fasz
lusta vagyok keresgélni, de emlékszem hogy messze több volt az úniós országokhoz képest
nagyon karizmatikus vezető ez a vitya, úgy gondolom az elmúlt 30+ év legügyesebb politikusa
sajnos a szerénységét egyre inkább elveszítette ahogy nőt az elsíbolt pénzek mértéke, de lehet csak a közvetlen "baráti kör" lett rá ilyen hatással
egy szélsőséges párt nem tud igazán 10% fölé menni amikor ilyen látszólagos jólét van, ahhoz hogy szélsőséges párt nyerjen nagyobb támogatást az embereknek fagyoskodni és/vagy éhezni kell
amúgy a hozzád hasonló idióta matematikusok miatt estek ki majdnem 😂
szóval én tudatosan nem szavaztam senkire sem mert teljesen értelmetlen lett volna, fideszre semmiféleképp, tiszára semmiféleképp, dk meg a többi libsi semmiféleképp, mh meg ugye a fent leírtak szerint értelmetlen
ráadásul ez az idióta választási rendszerünk csak a nagy pártoknak kedvez, a kis pártok eleve bukásra vannak ítélve
az vicces hogy 50% körüli eredménnyel be lehet húzni a 2/3-os többséget
a fidesz áldásos tevékenysége során:
jelentősen lecsökkent a faluk fehér bőrű népessége
jelentősen lecsökkent a falukban dolgozók száma hiszen a kis kft-k sorra zárnak be
jelentősen nőt a barna bőrű lakosság vidéken mert egyrészt értéktelenek a vidéki házak másrészt meg a városból ki lettek szorulva/vásárolva
iskolákban egyre több a fiatal barna bőrű egyed akiknek a viselkedési norma nem azonos a fehér bőrűekével
a tanároknak nincs joguk betartani a fegyelmet, bár lett utóbbi időben iskolaőr de a joga neki is elég korlátozott
ezek miatt egyes vidéki iskolákban alig van fehér bőrű diák mert inkább elhordják a szülők a városi suliba
és minden egyes elvitt gyermekkel nő a barnák aránya és ezzel egyidejűleg a káosz
és igen ez mind a fidesz uibája mert 26 évig lezüllesztették a vidéket és a tanári állást
az hogy a kis létszámú iskolájat bezárják csak egy tünet, ami elkerülhetetlen
többszáz főre tervezett iskolát 8-10 gyermekért üzemeltetni pénzkidobás
pénz meg ugye nincs mert stadion meg szafaripark lett belőle meg vuttyon tatyó a neres aranyásóknak
rogán új muffjának a ruhatára több mint 10 vidéki suli teljes éves költségvetése
de gondolom ez neket minden teljesen rendben van
és
nem azért szavaztak még mindig a népek a tiszára mert azt gondolják itt kánaán lesz
csak azért mert hátha kicsit kevesebbet lopnak és több marad a népnek
16 év lejtmenet után bárkiben tudnak hinni hogy nem taszítja lejjebb őket
pl egy védőnő ismerős mondta hogy lecsökkentették a fizetését mert nincs elég gyerek
mindezt úgy hogy nem fér bele a napi 8 órába mert a barnák szarnak mindenre van hogy 15x ki kell mennie házhoz akár egy aláírásért is mert be se viszik ela gyereket hozzá és ha nincs minden rendben még büntetést is kap
na szóval ez a kedvenc fideszed
lehet a reptéren minden fasza és osszák a nagy pénzeket
de mindenki nem lehet antenna pucoló
elment kb 6millió ember szavazni abból kb 3.5 ilyen random ember aki amugy nem foglakozik ezzel a dagonyával
na nekik állították fel a hordóra ezt a dísz f@szt ........................... utána meg csodálkoznak ez eberek hogy tátót szájal keringenek a faszerdőbe . És miért van ez miért van az
Hát azért mer nem foglalkoztak vele csak félóra alatt elmondták hogy mi a tuti , szavaz rám , utána meg elmagyarázzák azt is hogy miért jár a népseggébe kalóztáncot a méteres fasz
logikai bukfenc hogy ők azt ígérték aztán ugyan azt csinálják amit a előzőbe elítéltek +erre hivatkozás 😂
Értem én, hogy a kurvaanyját az EU-s libsiknek, de na.