Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lesz a buziTV neve? 😄
pár éve változtatott a digi a csatorna kiosztáson, aztán akkor végignéztük a kínálatot
évek óta szinte semmi tv nem nézek
Dick tv 😅
Azt te nezed?Nemár......
ha zavar akkor nem kell nézni
cigó tv is van
Ezt olvastam de aszittem a mandiner viccel......elkeserítő....
Ez már annyira kellett, mint zsebbe a szar 😁
És még ez is meg lett 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
kukorica és giliszta mindig lesz
peca cuccom van anbxi higy akár 20 évre is elég, a nádban el tudok bújni mert terepmintás cuccban pecázok mint a profik
szóvsl emgem kb semmi se érdekel
van rajtam vagy 100 kiló szalonna evvel elvagyok hónapokig akkor is ha csak gizgazakat eszek meg pár törpeharcsát naponta
Nincs különbség a két tábor között.
Láttam vajdás tetkót is.
Az(meghajlós) Azért a druzsbának nem kell korán örülni. Ha a napokban véletlenül meg is indul a kőolaj szállítás a kazah energiaügyi miniszter már jelezte május elején le fogják állítani mert ott is sérülni fog az északi ág felé vezető vonal 😅 Itt hamarosan nem lesz energia. Ha lesz akkor qrva drágán. Európát megleckéztetik. Őszintén mondva rá is szolgált. Az a baj, hogy ebbe mi is bele rokkanunk. Fognak még ursuláék az orosz energiáért könyörögni. A hülyék már azt az önellátásukat is negszüntették ami volt. Most még oda sem megy se gáz se olaj. Az összes válaszuk erre annyi, hogy ne használjunk autót csak tömegközlekedést meg hóm ofiszból dolgozzunk mert elfogyott az energia 😆 eskü ettől mp felépülő új kormánya is okosabb mint a komplett brüsszeli felsővezetés 🤣 Szóval súlyos a helyzet 😆
Én azért remélem betiltják a horgászatot a csatornáján, és a bojli is embargós lesz 🤣
Mi az hogy nincs nagy irányváltás? MP az igazi Messiás!!! Máris mennyi mindent tett, pedig még be sem iktatták:

1. Hirtelen megjavult a Drúzsba kőolajvezeték.
2. Hirtelen az akkugyárak nem veszélyesek.
3. Hirtelen Matolcsy György előkerül, meg elvileg a pénz is.
4. Meg amúgy is hirtelen senki nem is keresi a pénzt már. (Matolcsy Ádám meg megjelenik a tisza kampánya körül)
5. Az Európai Néppárt hirtelen megszüntetné a 7. cikkelyes eljárást Magyarország ellen úgy, hogy az új kormány még meg sem alakult, semmit nem tett le az asztalra — tehát SEMMI nem változott.
6. Von der Leyen hirtelen beismeri, hogy túl kemények voltak Orbán Viktorral és ez bizonyosan befolyásolta a magyar választásokat.

Mi ez ha nem bizonyíték hogy rátermett vezető? 🤣
Én lölő képét fogom a mellkasomra tetováltatni. " Legyetek bátorak" felírattal😅
Színesbe kellett volna, mert így fekete Péter 😆
lehet máshol ott van Gyurcsány csak áthúzva 😂
vagy rávarrta Petit régi Gyurcsányra 😂
Ehhez mekkora idiótának kell lenni?
Ezt csinálta a zsidesz is.
Ettől még mondjuk aljasság, csak ugye ilyenkor meg beugrik a "Tanú".
"Egy brancs maguk, ne is tagadja!"
Vazze, van olyan búzás-kukoricám, amit kb. húsz éve áztattam be forró vízbe és valami fertelmes (3l) pálinkába.
Az ebay-on kéne árulni, mert én rablóhalas vagyok 🙃
Na jo de ez nagyon durva. Mindenkinek van mandátuma de mondjon le.
Aztán a nagy sajtószabadság, már nem engednek be minden sajtót.....
egy ismerős varsázik és a nagyját adja 500ért, de ezek mind 20 centi felettiek
a kicsiket kiborítja a gólyáknak, néha 3-4 is ott bóklászik
nem egy nagy üzlet, szerintem 2/3 részét elviszi a benzinköltség
Mennyibe megy a törpeharcsa a feketepiacon?
ha beüt valami szegénység akkor majd szemes kukoricával pecázok, 2-3 cső elég egy hétre minimálban
ősszel be lehet szerezni a következő év anyagát ingyen is
😅
Szerintem örülnének ha cserélnénk. 🤣
40 ezer milliárd? Akkor jobban áll mint mi mert a mi adósságonk 60 ezer körül van 😅 igaz forintban 🤣