Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha ugyanazok leszenk ugyanazt csinálják akkor a fidesz felszopóknak mint pl a bútorboltos miért nem tetszik??
Ezt jól összefoglaltad 😆
NER2.0
Lényegében összeszedték mindazt ami miatt leszavazták a Fideszt, szóval Orbán hibája az, hogy nem volt elég geci. 😅
csak ők azt mondták hogy mások 😂
de akkor most nem ????
ha meg ugyanazok akkor remélem nem rosszabbak
mert ha rosszabbak akkor nem ugyanazok 😂
Mert ennek ára lesz,mar megjelent a 27 pont,és a gazdasagi részböl is kiszoritosdi jön.Ami a közelgő valsag miatt nem biztos hogy jó lesz.
Az amit visszavasaroltak ujra eladják mert el kell nekik.
Nincs ezzel semmi gond, ugyanazt csinálják mint az eddigiek hisz végülis ugyanazok.
Hm, tényleg egyre gyanúsabb, hogy nem sok dolog változik, de akkor miért vagytok kiakadva ha igazából minden úgy megy tovább mint eddig? 🤔
Magánügy, miért érdekel?
az a lényeg ti keményen beszopjátok én meg ugyanúgy pecázgatok, max nem heti 3-4x jövök haza csak 1-2x ha nagyon drága lesz a gázolaj
Lofaszt,te egy idiota agymosott zombi vagy.
Epul a szeretetorszag,mint a rakosi korszak.
én csak azt várom mikor szántják be a stadionokat, és zavarják el a sok botlábú focistát, mert neres érdekeltségben több focicsapat is van
az az anyja volt
sok éves házasság után még szűz volt de az úr keményen megrakta és lett belőle egy jézus
legalábbis a régi történetek szerint
a mária magdolna ribanc volt, próbálják mosdatni de attól még az volt
persze ez a mesekönyvi változat 😂
És a "szabad" sajtóhoz mit szólsz
ilyen ez 😂 nem férnek be
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Mostbmé mondod...... .a tiszások a szeretet jegyében habzó szájjal veréssel fenyegetve őrjöngenek ilyen kijelentésekre 😀
Most hogy nyertek még jobban vérszomjasak😀
A gugli szetint:

Mária Magdolna (vagy Magdalai Mária) az Újszövetség egyik legjelentősebb női alakja, Jézus Krisztus hűséges követője, aki jelen volt a keresztrefeszítésnél és elsőként tanúsította a feltámadást. A galileai Magdala városából származott. A hagyomány gyakran bűnbánóként tiszteli, akiből Jézus hét ördögöt űzött ki.
Wikipedia
Wikipedia
+2
Főbb tudnivalók Mária Magdolnáról:
Jézus követője: Mária Magdolna a galileai asszonyok közé tartozott, akik támogatták Jézust és tanítványait.
A feltámadás tanúja: Az evangéliumok szerint ő volt az első, aki felfedezte az üres sírt, és találkozott a feltámadt Jézussal, ezért a katolikus hagyomány az "apostolok apostolaként" (apostola apostolorum) emlegeti.
A "bűnös nő" tévhit: A Biblia nem nevezi meg Mária Magdolnát bűnös nőként vagy prostituáltként; ez a kép a későbbi egyházi hagyományokban alakult ki, részben más bibliai nőalakokkal (pl. a bűnös asszonnyal) való összetévesztés miatt.
Neve eredete: A név arra utal, hogy a Galileai-tenger partján fekvő Magdala városából származott.
Kulturális hatás: Alakja számos művészeti alkotást, filmet és teológiai vitát inspirált az évszázadok során.
JW.ORG
JW.ORG
+3
Mária Magdolna története a hűség, a megtérés és a kiemelt tanítványi szerep példája a keresztény hagyományban.
nem az volt a szűz?
most pl. kire szavaztál 12-én?
Hívő tisza ini lettél,a hitben meg megingathatatlan,mibdig ugy hajlitod a teret hogy passzoljon a hitedhez.
Ezek csak keveselték a pénzt,nem tudtak etetni őket a 20 utanbjövő gazdasagi stagnalas utan.
Nem lesz itt csak a nevtablakon valtozas.

https://youtube.com/shorts/b7c...
mária magdolna is ribanc volt aztán a messiás környezetében megváltozott
Mondjuk az első hét miniszter szügyig benne volt a nerben.Egyre jobb a buli.🤣
Én mondtam. Film, könyv, szobor.....és még nem csinált semmit......mégiscsak messiás
Le is vezette egy idióta. Magyarország élén magyar és péter vallási szempontból jelentős volt.

Amugy képet nem.kell venned. Kiosztják ha eljön az ideje
nem is voltam még sosem