Megvan a baleset pontos leírása is... nézegette magát, mint miniszterelnököt a tükörben otthon, és a 3. óra meg a 4. ejakuláció után hirtelen szívrohama lett...
a fidesz ámokfutásának mindenképp véget kellett volna vetni, már keztdünk úgy járni mint róma nero császár idején
ha neked az asszony a kegkisebb csavarhúzóra is hitelt vett volna fel meg csomó emberrel szerződést kötött volna hogy önköltségi ár alatt szerelsz neki villanyt akkor szerinted 1 nap alatt kilábalnál a gondok halmazából miután elzavartad a háztól az asszonyt??
persze az új asszony is pénzbe lesz de ha csak a felét esetleg a negyedét költ már jobban jársz
Végül, én mindig felvilágosult voltam legfeljebb nem örültem neki mert akartam én hinni, de a valóság pofonvágott a szavazásról meg annyit, hogy még mindig nem tudod DK-s létedre, hogy én kire szavaztam. 🤓
2010 előtt Bödőcs gyurcsányt szidta ugyanilyen elánnal, akkori céges évzárón fellépve hallottam, most majd a tiszásokat fogják pár hónap múlva, ez csak azoknak okozhat gondot akik már 10 után lettek felnőttek mert nem ismertek mást, de majd beleszoknak és kipécézhetik magyarpétert.
Ki beszél szavazásról? Egy jelenségről idéztem mert érzésem szerint néha rosszul használjuk másokkal szemben miközben azt sem tudjuk valójában mit jelent. Okos tényleg nem vagyok viszont az miért baj ha valamit, bármit megmagyarázunk, olyan mintha magadra vetted volna, ne tedd, küzdj ellene és megvilágosodsz. 😇
A széles látókör és az évek adta tudásom elég ahhoz, hogy valamiről lehessen véleményem anélkül, hogy saját magamon megtapasztalnám... például elég egyetlen pillantást vetnem stájner kristófra 🤣
Hat,mivel a standup egy elég kis közösség és az uzleti modell a fidesz kormány vég nélkuli szardobálására epult igy tekerni kell egyet mert a bukás után ebböl még egy ideig lehet elni,de utána mi lesz?
Kifutnak a témábol,az uj kormány simogatasabol nem lesz gázsi,a pórnép vért akar meg mindenszart mint ini,szoval megy a szardobálás ujra,csak a tiszára.
Ő sz első fecske.
a hit nem a stabil meggyőződés, az a tudás
pl meggyőződtél attól hogy a víz folyik szobahőmérsékleten, vagy ha ráütsz az ujjadra kalapáccsal akkor fáj
a hit az hogy ha pl egy plüss kismackót szorongatsz vizsga közben akkor az jobban fog menni, mert hiszel abban a plüss szar erejében
de ugyanez elmondható az összes vallásra is de most ebbe nem akarok belemenni
és
te nem meggyődéses heteró vagy mert sose próbáltad a buziskodást, szóval kurvára nincs fogalmad arról hogy tetszik-e vagy sem te csak azt hiszed hogy a buziskodás rossz....
Te mi a faxtól lettél ilyen felvilágosult? Tiszára szavaztàl nyertek(kezeit széttáró) örűjé(kezeit széttáró) Itt többen más véleményen voltunk nem nyertünk mi nem örülünk.(Kezeit széttáró) Aztán az, hogy kinek volt igaza az majd idővel kiderül. Ha 2 év múlva sokkal szarabbul élsz mint most majd azt mondjuk mi megmondtuk(kezeit széttáró) Ha viszont sokkal jobban fogunk élni majd azt mondjuk, hogy igazgatok volt(kezeit széttáró) De hagyd már ezeknek a fennkölt dumáknak a másolását hidd el nem vagy te ennyire okos.
Amúgy mi értelme van ennek a szemantikának? A d. k.-t nem megmagyarázni kell hanem megérteni hisz akinek ehhez magyarázatra van szüksége az már lehet, hogy a károsultja.
sokat beszél keveset mond
nem fűzök hozzá semmit ,aki nézi úgy nézze mint ha neki beszélne
http://youtu.be/KQlSYEtwM4I
(Nyilvan clickbait alhir, de hogy itt vagy a viccek topikban van-e jobb helyen...)
ha neked az asszony a kegkisebb csavarhúzóra is hitelt vett volna fel meg csomó emberrel szerződést kötött volna hogy önköltségi ár alatt szerelsz neki villanyt akkor szerinted 1 nap alatt kilábalnál a gondok halmazából miután elzavartad a háztól az asszonyt??
persze az új asszony is pénzbe lesz de ha csak a felét esetleg a negyedét költ már jobban jársz
szóval itt tartunk most
igazándiból az irány a fontos, meglátjuk meddig tart az a nagy lelkesedés ami még most van
Kifutnak a témábol,az uj kormány simogatasabol nem lesz gázsi,a pórnép vért akar meg mindenszart mint ini,szoval megy a szardobálás ujra,csak a tiszára.
Ő sz első fecske.
Kapok sms-t?Zenebonál vagy csak pittyen?🤣
pl meggyőződtél attól hogy a víz folyik szobahőmérsékleten, vagy ha ráütsz az ujjadra kalapáccsal akkor fáj
a hit az hogy ha pl egy plüss kismackót szorongatsz vizsga közben akkor az jobban fog menni, mert hiszel abban a plüss szar erejében
de ugyanez elmondható az összes vallásra is de most ebbe nem akarok belemenni
és
te nem meggyődéses heteró vagy mert sose próbáltad a buziskodást, szóval kurvára nincs fogalmad arról hogy tetszik-e vagy sem te csak azt hiszed hogy a buziskodás rossz....
http://youtu.be/wXZwrac7Zbc