dekni már megvan (különben 30 ejuró az aliexpressen) műanyagok meg lesznek heggesztve lefestve és utána mehet a szekér
) elkezdett cseperegni és ahogy ráértem arra a jó kis nyomvájus útra békéscsaba felé volt előttem 2 kocsi gondoltam megelőzöm őket aljas szándékból, sávváltás közben a bandit kicsit elbizonytalanodott aztán fokozta a bizonytalanságot és sutty már el is borultunk a motorom előresietett én meg csúsztam utána háton seggen vagy 20 métert aztán én lassultam a motorom meg gondolta elég volt a szikrázásból lepihen a fúbe az árokparton és lecsúszott az útról bele az árokba közbe felszedett másfél kiló és 2 csipet homokos sarat az út szélérő az addigra kikopott oldalú blokkba .... felpattantam lementem az árokba felállítottam a motorom persze nem állt meg senki pedig gondolom csak láttak ahogy majdnem megelőzöm őket motorostól csúszás közben .... egy újfalui emberke kibringázott az kérdezte meg hogy mi van velem majd tőle telefonáltam haza hogy jöjjenek az ufómmal utánam . tanulság fost úton nem árt kicsit visszavenni velem túl sok minden nem történt kis kékzöld folt a combomon lement a festék a dzsekim újjáról mostmár tudok aludni a bal oldalamon is
Van egy kis bénázás de szerintem megoldottam a feladatot.
Jó lesz ez.
https://www.youtube.com/upload