Ha már meleg, akkor az enyém is zűm-zűm, és Darázsé is!
Nekünk pont ez tetszik benne!
Nézd meg a fordulatszámmérőt, akkor züm-züm, ha pont 1200, vagy egy kicsit alatta!
Pl . ha az alapjáraton züüüüüüüüüüüüüüüüüü, és utána beteszed sebességbe, és már fog egy kicsit a kuplung, akkor züm-züm.
Próbáld ki!
Azé főzök! Má pácolódik a grillnek való.
1. volt szméjli, nem kell vérre menni
2. De majdnem bukta volt!
3. Inkább talizzatok du 5-6-ig, mint éjfélig msn!
Azt hiszem mindenben egyetértek én is a leírtakkal (jobban mint gondolnád)... csak:
1. Nem hiszem, hogy bárki is megbukott volna most vizsgán...
2. Elég régóta nem láttam ahhoz, hogy engem tegyél felelősnek érte (hátráltatás)...
de azt hiszem ez nem fórumtéma, úgyhogy én ezt itt be is fejezném...
Na,hali!
Szia Dawnt!
Most vettem én is N82-t Progit hol találok?
1 analfabéta mint én, fel tudja tenni? Ill. leszedni?
Vízmentes szivargyújtóaljzat Louis 4500 HUF.
Na, most aztán jót segítettem hi-hi!
Na na na na na! Hőha bimbó! Hátrább az agarakkal!
Azt hiszem, nem vádolhat senki azzal, hogy túlzottan beleavatkoznék a dolgaitokba. De igenis ELSŐ a tanulás nekije! Legalább a vizsgák simán menjenek. Neki most ez a legfontosabb! És ez nem azt jelenti, hogy nem állhat szóba veled, vagy nem talizhattok, csak ne menjen a tanulás rovására.
A KRESZ mit szól hozzá? Nem úgy van az, hogy karácsonyfát csinálsz a motorból, ezek a dolgok erőst le vannak szabályozva. Nézz utána, tudod, guli a barátod!
Ha már annyira ráérsz, kapd el a szomszédot, és a csomtartó alapját egyengessétek ki, és erősítsétek meg!
TBS avagy pillangó-szelep szinkronizálás a címe a műveletnek! A 6ezres szervízkor kérd az ellenőrzését. Ha jól tévedek, nemsoká mész.
A dolog lényege, hogy gázadáskor csak az egyik henger szelepét mozgatod a bowdennel, a többi rudazat, vagy újabban elektromotorral mozog. Namármost, ha nincs szinkron a 4 henger között, akkor értelemszerűen sántít az a henger/hengerek. Teljesítménycsökkenés, fogyasztás emelkedés, egyenetlen járás, stb a fő tünetegyüttes.
Röviden ennyi. Sztem 12ezres szervízben meg kéne nézniűk, de mivel a munkadíjat ugyis te állod, akár mikor megnézetheted.
Szerintem van egy ötletem.. Tartsa meg mindenki magának a személyes véleményét itt fórumon... Mert valami olyasmibe beszéltek bele, amiről fogalmatok sincs...
pont...
Üdv! Jó estét!
Segítsetek!
A jövő héten szabin vok, és gondoltam kicsit "tuningolok".
1., A hátsó Givi dobozom oldalsó fényvisszaverői alá szeretnék beaplikálni 1-1 irányjelzőt. Max szofita égő+foglalat fér be. Van bárkinek olyan foglalat ötlete (12V, tehát nem LED), ami sárga égős, és nem annyira mély mint bármilyen szofita foglalat. Ja és ÓCÓ!
2., Hozzájutottam egy N82-es telefonhoz. Szó nélkül találtam rá profi navigációs szoftvert+térképeket. Igen ám, de a GPS megeszi az akkut. Most jön a vízmentes szivargyujtó csatlakozó. A Blue féle készítésnél bárkinek van olcsóbb ötlete? Ja és kéne 1 1karos lemezvágó is, de azt megoldom. Előjött a második előnye a "fejidom"-nak. Asszem befér az "idom" mögé, a km óra mellé.
Még jó, hogy nem vagyok zenész... így a fülem is bot.
Mi lenne, ha együtt mennénk el a szervizbe, és sokan csapnánk az asztalra, hogy ez márpedig ZÜÜM-ZÜÜM-ZÜÜM.
A viccet félretéve... érdemes megnézetni. Az injektor hajlamos lehet "utáncsepegésre". Vagy rosszkor spriccelésre...
Mit tucc az emberről? Ő is bulizik? Akkora hepaj van a rendőrségi héderben, hogy zeng az egész Nyírjes!
Nekünk pont ez tetszik benne!
Nézd meg a fordulatszámmérőt, akkor züm-züm, ha pont 1200, vagy egy kicsit alatta!
Pl . ha az alapjáraton züüüüüüüüüüüüüüüüüü, és utána beteszed sebességbe, és már fog egy kicsit a kuplung, akkor züm-züm.
Próbáld ki!
1. volt szméjli, nem kell vérre menni
2. De majdnem bukta volt!
3. Inkább talizzatok du 5-6-ig, mint éjfélig msn!
1. Nem hiszem, hogy bárki is megbukott volna most vizsgán...
2. Elég régóta nem láttam ahhoz, hogy engem tegyél felelősnek érte (hátráltatás)...
de azt hiszem ez nem fórumtéma, úgyhogy én ezt itt be is fejezném...
Ui: Neked csak a kérdőjel ment, nem a többi
Ui2: holnap megyünk, azért főzöl?
Szia Dawnt!
Most vettem én is N82-t Progit hol találok?
1 analfabéta mint én, fel tudja tenni? Ill. leszedni?
Vízmentes szivargyújtóaljzat Louis 4500 HUF.
Na, most aztán jót segítettem hi-hi!
És mi büszkék leszünk rája.
Teddy!
Ha télleg azzal jössz, díszvendég leszel, az asztalfőn ülhetsz)a hangyaboly mellett
Azt hiszem, nem vádolhat senki azzal, hogy túlzottan beleavatkoznék a dolgaitokba. De igenis ELSŐ a tanulás nekije! Legalább a vizsgák simán menjenek. Neki most ez a legfontosabb! És ez nem azt jelenti, hogy nem állhat szóba veled, vagy nem talizhattok, csak ne menjen a tanulás rovására.
Ha már annyira ráérsz, kapd el a szomszédot, és a csomtartó alapját egyengessétek ki, és erősítsétek meg!
A dolog lényege, hogy gázadáskor csak az egyik henger szelepét mozgatod a bowdennel, a többi rudazat, vagy újabban elektromotorral mozog. Namármost, ha nincs szinkron a 4 henger között, akkor értelemszerűen sántít az a henger/hengerek. Teljesítménycsökkenés, fogyasztás emelkedés, egyenetlen járás, stb a fő tünetegyüttes.
Röviden ennyi. Sztem 12ezres szervízben meg kéne nézniűk, de mivel a munkadíjat ugyis te állod, akár mikor megnézetheted.
pont...
mi az úticél? Mintha vmelyik korábbi hozzászólásban olyat írtál vna, h hétvégén hosszabb gurulást tervezel...
Sanyika
Segítsetek!
A jövő héten szabin vok, és gondoltam kicsit "tuningolok".
1., A hátsó Givi dobozom oldalsó fényvisszaverői alá szeretnék beaplikálni 1-1 irányjelzőt. Max szofita égő+foglalat fér be. Van bárkinek olyan foglalat ötlete (12V, tehát nem LED), ami sárga égős, és nem annyira mély mint bármilyen szofita foglalat. Ja és ÓCÓ!
2., Hozzájutottam egy N82-es telefonhoz. Szó nélkül találtam rá profi navigációs szoftvert+térképeket. Igen ám, de a GPS megeszi az akkut. Most jön a vízmentes szivargyujtó csatlakozó. A Blue féle készítésnél bárkinek van olcsóbb ötlete? Ja és kéne 1 1karos lemezvágó is, de azt megoldom. Előjött a második előnye a "fejidom"-nak. Asszem befér az "idom" mögé, a km óra mellé.
köszi
Mi lenne, ha együtt mennénk el a szervizbe, és sokan csapnánk az asztalra, hogy ez márpedig ZÜÜM-ZÜÜM-ZÜÜM.
A viccet félretéve... érdemes megnézetni. Az injektor hajlamos lehet "utáncsepegésre".