Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja N82!
nokiaprogramok.hu GPS topic.
Én felraktam a Garmin térképeit, és a keretprogramot. Nem 1szerű, egy bő fél napot szánj rá.
Ha garmin kell:ezt, ha tomtom kell: ezt olvasd el. Benne van minden.
Ha teljes európa kell, azt sajna nem tudtam letölteni a netről, megvan szgépen, de 8G!
Kell még egy izmos gép, sok tárhely, net, kábel, idő
Én maximálisan meg vagyok elégedve velük, nagyon korrektek és gyorsak! Volt, hogy vasárnap rendeltem, és hétfőn - másnap! - megjött a cucc! Sima postai csomagban! Az áraik is korrektek sztem. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy 2× rendeltem az adamoto-tól is, de ott sem volt gond.
Abszolút egyetértek! Az nem teszt, hogy fordulok egy 5 km-es kört. Igazán ilyen távon lehet kiismerni egy gépet, kényelmi, teljesítmény és egyéb szempontok alapján.
A 30 ropi relatíve nem kis píz, de ha elkerülhető vele egy rossz tipus választása, akkor már aprópénz! Csak gondolj bele: tetszik egy motor, megveszed, majd az 1000. km-nél kiderül, hogy "anyám, én nem ilyen lovat akartam"! Marad egy rossz szájíz, majd előbb-utóbb csere. Amin viszont nem 15-20k a bukta.
Mondom ezt én, aki nem így tett!
Üdv Mindenkinek!
Köszi Gabi! de ez még hó elején is sajnálnám kifizetni!
Ma reggel verseny utcai piac: 850Ft a komplett szivargyújtó, 300ft a lengő biztosíték (alj+bizti), 650Ft egy tubus FBS. Na ennél többet nem ér az egész. Vezeték van, csatlakozó van. A cégnél selejteztek számítógépeket, így van lemezem is. Ja és beruháztam egy nagyobbat is. Vettem egy ezüst sprayt , lefújni a lemezt, meg a kólás kupakot . Na ennek az árára már húztam a számat.

Főni! vagy bárki más: Nem igazán értem, hogy a filmes dobozt hogyan rögzítetted a lemezhez! Esetleg egy fénykép? közelről a műanyag és a fém találkozásáról?
thx
szép napot!
Szerintem leráztak.
Nos, a terv, hogy vissza az üzletbe és ki kell boncolgatni a kérdést. Végső esetben a fogyasztóvédelmet is érdemes meglibbenteni előttük. Hiszen nem 2 filléres apróságról van szó.

Járj szerencsével!
Tanácsot kérnék.
Három hónapos HJC sisakom plexi nyitó szerkezete tönkrement,az Imet-ben meg azt mondták,hogy csak törésre van gari. Valaki tudja mivan ilyenkor?
esSO-ól tudom, hogy jók a Ngyvasnál. Nekem még nem volt dolgom velük, de nagyjából minden van náluk.

Igazán nincs mit!
Köszi teddy sikerült minden megvan a nagyvasnál

THX
Ameddig tele a tank, vagy ameddig nem hiányzik belőle 12-16 liter, addig az elméletem szerint mehettél is vele.
Menj rá a dologra, mert szar ügy tolni a pacit... és, ha már Murphyt ma többször emlegettük, akkor a legrosszabb időben a legnagyobb tömeg előtt kell izzadnod a tolással teljes szerkóban.
Jó, próbáld, de holnap az első utad a benzinkút felé legyen...
Kb. ennyi a GS maximum hatótávolsága, amennyit az előbb leírtál.
Nekem is fordítva volt kötve
Mentem eleinte res-ben is és nem volt gond de azért kipróbálom.Nekem max 16l ment bele.
Ez a tervem, hogy teszetlek. És az jó alkalom lesz. És kellő mennyiségű kilométer.
A következő tesztmocira is adtam ötletet. SV650S vagy GSX 650F. Hátha az EWR-re meg azzal megyek. 30.000-et megér szerintem, hogy jó döntést hozzak. Remélem...

No, de ezek csak az előkészületek. Csere leghamarabb csak jövőre...
Szerintem elirtad a számot!
No, Pacikó!
Akkor irány a benzinkút. Ugyanis gyanítom, hogy fordítva lett bekötve a benzincsapból kijövő cső. Jártak már így páran. Szóval a normál állásod a tartalék, a tartalék pedig a normál. Ezt most le is ellenőrizheted. Tekerd a csapot RES állásba, és a banzinkút felé vezető úton meg fog állni a moci.
Ha az, amire gyanakszom, akkor meg kell cserélni a két csövet.
www.kelomotor.hu
de boltjuk is van a Pesti úton.
Sziasztok
Nekem 430-nál még nem kell tarcsira állítanom.Igazából még nem tudom,hogy meddig bírja.
Haló kisCsikó!

Bogyó az asztal alatt!
A személyes véleményem Dorcsinak szólt. Neki is van szája, de gyanítom értékelte a csöpp humort a hozzászólásomban. Vagy nem...
No, a lényeg, hogy Te abban a mondatban nem voltál benne. Nem rólad szólt, nem rólatok. De leírom magyarul, hogy ne érezd magad sértve ezáltal:

Arról szólt a rege, hogy a jófej tanár, aki megad egy jobb jegyet, azt majd a végén eszi oda a fene (és Murphy). És egy olyan vizsgaelnök, bizottsági tag sosenem jó, akinek jössz egyel. Ennyit kívántam közzé tenni.

A ti dolgook a tiétek, azt hiszem senki nem beszél olyanról, amihez semmi közünk. Azt hiszem, ha nem teregetsz, akkor meg sem tudom, hogy régen láttad Dorcsit...

Szóval, bogyó az asztal alatt!
Hi all

kéne nekem v.mi olyan motoros bolt ahol láncot tudok nézni a vasra fogaskerekekkel 1-ütt(bázismotoron kívül) előre is köszi

CBF500

ti tuti tudtok v.mit ez elég forgalmas fórum
Húúú, látod, milyen rendibendi? Mit hagy ki miattad!
Ember? Már motoron ül és úton van idefele, ő nincs a zajos bandában, egyedül zajong az közúton .
Jaja, az injektort is kell állítgatni, persze, ha szükséges.