Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi mindenkinek.
Most a vállaszok.
Neked is jó éjt!
A tankon mi van? valami fólia?
Szerintem hasznos egy ilyen bukócsó, még ha meghajlana ,az idom nem törne ripityomra(max elrepedne) és nem kopna el. Ha eldölne is több hely maradna (ha alatta maradna)
No, talán a te mocid is szervizben van?
Azért vagy paprikás?
olvass már el, sztem ezzel kezdtem és folytattam ezzel..na bmeg, szevasz
Fizikus legyen a talpán, aki ezt kiszámolja... de legyen neked.
Én az ötletet díjazom, mert leült, agyalt és megcsinálta.
idomot védi? ne csináld... építs járókeretet akkor az idomos motorhoz...én meg a kocsim köré építek egyet, hogy védje az idomot...sztem mindennek van határa....
Jajjj Te!
És, ha nem?

No, erről ne nyissunk vitát.

Egyszerűen meg kell mondani, ha nem tetszik. Nem futni 26 karikát a balesetveszély körül.
rosszmájúság? amit te mondasz az az, mert pl. Devilé is házi de lemásol egy gyári verziót és nem épít egy új műszaki megoldást, az én rosszmájúságom meg az amit lentebb írtam a lábáról , meg a vázról ami elnyaklik
Roland!

Amugy nem forditva lett hegesztve?
Állat lenne, ha a felső "U" iv nem kifele hajolna...

Amugy ha a "szelőzőrésnél" betudnál barkácsolni egy merevitést úgy már KIRÁLYSÁG lenne, hiszen tuti nem tudna hajloni, hiszen távtartó lenne a váz és a cső közt......

tudod hova gondolom vagy jelőljem meg?

Én tényleg csak attól tartok, hogy a cső behajlik és viszi magával az idomot is....

egy darab kritika.......Feketén szebb lenne.........
eh...amikor eltaknyolsz és a fenti hatalmas szarv rácsavarodik a lábadra, az kellemes lesz, meg amikor az a hatalmas kiálló része beleakad vmibe azt elhúzza az egész vázat...
no több ötletem nincs
Te ne legyél már lökött... Házi megoldás. Oszibácsis... és semmivel nem balesetveszélyesebb, mint a chopperek dárda kormányvégei... ez egyszerűen rosszmájúság. Dolgozott rajta, kiagyalta, a lehetőségek szerint elkészítette.
És, az idomot védi... mert az drága dolog.
ácsi!

ez pozitiv kritika volt!
Csak ugye elsőre furi az egész koncepció......

a semminél természetesen MINDEN jobb......nekem se gyári a bukócsővem, de az árát már behozta!

Nekem csupán az a furcsa, hogy a felmenő iv elég nagy....és nem e félő hogy nem történik semmi, de épp a cső miatt fog megtörni az idom.

Te hoztad össze?
Biztam benned. .Pacsi.
mi marad a kocsiból ha nekimegy a kasztninak vki? behorpad....sztem egy bukógomba max. ami még vmit segíthet...
az idom arra való, hogy megvédje a motort, ez gyári megoldás? sztem meg az mellett, hogy gáz balesetveszélyes, tuti nem egy műszaki vizsgás talalmány....az ötlet lehet jó, de ennyi erővel egy vaskeretet is lehet építeni a motor köré
Gyanítom, hogy nem a csövet védi! Cak így lehetett kihozni oldalra idomfúrás nélkül. Én díjazom az ötletet.
Kritikát vedtem.
De szerinted mi marad a mocibol ha csak eldől oldalra, és nincs semmi.
hát, én nem akarok beleszólni, de ez iszonyú...a csövet nem kell védeni, pl. egy másik csővel?
Talállt süllyed.

Tegnap volt az első menet felszerelve.
Ez bukócsőszerű valami nem gyenge......de szerinem nem sokat fog érni.....ha csak nem annyit , hogy a csúszásnyomot leveszi, cserébe ha behajlik a 190kg alatt, akkor az idpmot rendesen megtöri....
Bár! a DL-nek is hasonló......

Az tuti, hogy nem kivánom a "tesztelését"
A te mocid fotózta le Koko a Camponánál?
Hali.

Van NAGY gond. Hásó kerékagycsapágy fura hangot ad. Lehet, hogy ittis hiányzik a zsírból. Kicsit szorul. .
Ez biza gari. . . . .

Egyébként kész a produkció. .
Sziasztok!
GS 500 E mocimon található Laser sportdobot (a csővel együtt) gyárira cserélném!
Én már ezzel vettem a motort, nagyon szép hangja van vele!
érdeklődni: sanzol@tvnetwork.hu
kereken 99.000 pízt sem többet, sem kevesebbet