Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Hááát, nem fox szeretni ezért, szóval előre is bocs, de megaszondom akkor is"

Nem.:-Imádlak. . . .
Van aki nagyon tud , van aki nem eléggé ,elesni viszont mindenki eleshet
nem kő idomos motort venni... vagy a zsarumotor megoldását kell vhogy követni, de ha nincs rá gyári hely akkor vele kell élni..karbonizáltassa, rakjon rá műgyantát, pótidomot, mit tudom én mit...
Nem.
Moccica! Azért te nem úgy moccizol, hogy olyan elképeztően nagy szükség lenne rá!
Szerintem ezzel az idomzatot védi, esetleg a lábát ha rádől a moci A blokk védelmére elég lenne az alsó rész, ahogy a nakedeken van.
Igazi DL-es Givi bukócső! Az ötlet nekem is nagyon bejön, méltányolom az elgondolást, a kivitelezést. De azért nem tetszik. Elnézést kérek, de valahogy túl nagy. Elnyomja látványban az egész motort. Valami kisebb hurokkal elfogadhatóbb lenne számomra.
Viszont Ironednek is van igazsága sztem balesetveszély ügyben. Arról nem is beszélve, hogy mit szól majd hozzá a SZERV? Akár a rendőr, vagy a KPM? Hiszen ordít róla, hogy maszek a cucc.
Igen.
Még picit átalakítóm.
Nehéz szerelní, dehát ez az első.
Vasember

Gs500F-re NINCS SEMMI!

Szegény Zimacs már körbejárta a témát........

A Gs-en nincs olyan hely ahova gyári cumó mehetne, szóval bukógomba lehetne, de az is sufnituningba...és idomfúrással......
Én is agyaltam már rajta hogy segíthetnék Zimacsnak
köszönöm, kezdtem magam szarul érezni....
Hali!
Hááát, nem fox szeretni ezért, szóval előre is bocs, de megaszondom akkor is .
Ez esztétikai gyilok a mocival szemben , egyszerűen rémesen néz ki. Viszont a megoldás valóban ötletes és remélhetőleg hatásos védelmet is nyújt - a blokknak biztos . Azért bízom benne, hogy sosem lesz rá szükség .
az anyja...
Na rajzoltam:-)

Szerintem így azért tutibb lenne.....Mondom SZERINTEM!
Igen, de cserélve lesz mert nem szép.
OK. Köszi.
Ha eljössz megnézem!
Ma néztem meg Nyusziét is!
Jön hát, csak nem tudjuk honna közelít!
De, ha nem lesz ott, akkor összekötjük a bajuszt!
nincs gomba? vagy bkeret? no persze idommegvédésre még nem találtak ki csövet, legalábbis nem véletlenül nem sorozat gyártják...
esSO! Te Őrségbe jössz hétvégén?
Értettem én őt is.
Csak ez a műszaki vizsgás, balesetveszélyes izé... ezt az érvelsét nem fogtam.
Jelőld légyszi.
"egy darab kritika.......Feketén szebb lenne........."
Utálom, de ebben igazad van!
Max 2-3 darabra számolok...... nem 30-ra.....
Teddy!

Annyiban a vasembernek kell igazat adnom, hogy vegyünk egy alapesetet.....frontál puszi....
előre szállsz....és mint írom a felső rész kifelé áll.....
Ha befelé állna, vagyis követné az idom ívét akkor a lábad elcsúszik mellette.......

A rossz verzió ha beakad, és pont a váz és a cső közé.....

Én amugy tényleg csak baráti véleményem mondom, hisz tudhatjátok, hogy MINDEN sufnituningot díjazok!
És ugyebár ez egy fórum.....
ez a cső egy alapeset..... Ha tökéletes lesz, akkor lehet hogy Roland kilép a melóból és tömeggyártást kezd..... 1db-ot kapsából Zimacs rendelne meg......és még sorolhatnám a jelentkezőket, hiszen GS500F-re NINCS eddig megoldás.
Bali!
Én jövő hét kedden megyek hatezresre!