Ne figy, ne fordulatra nézd (egyébként sokat húz), hanem minkét oldalon van egy jelölés sor, mint a fésü, annyi a lényeg, hogy ugyanabban a rublikában legyen mindkét oldalon a jelölő nyíl és akkor zsír. Most így faszságnak hangzik, de nézz le oda és meglátod, miről beszélek.
Az éghető gázok mind balmenetesek. Bár a disszu gáz csavarja is az, a reduktora "kengyeles" rögzítésű.
(illetve újabban a földgáznál már jobbmenetest tesznek, ezzel most szembesültünk egy vegyifülke bekötésnél...)
egyébként egy fél fordulat kb mennyi húz a láncon, sokat nem kell rajt húzni csak nem akarok úgy járni mint a múltkor hogy húztam halasztottam a lánc állítást aztán már mind1 volt
Nem tudom hogy a Dissous gázpalackokon kívül hol van még balmenetes megoldás, de nyugi ez egy sima 17-es csavar.
A múltkor ott basztátok el, hogy felülről néztétek a dolgot, és úgy tekertétek rossz irányba. Tessék befeküdni a gép alá, és nem lesz semmi gond. (óra mutató járásával ellenkező irányba ki, óra mutató járásával egyező irányba becsavarod, és ne tépd meg, zár az rendesen. )
Láncfeszességet középsztenderre állítva csináld. Lazítsd meg a keréktartó csavart. (azt hiszem 21 és 17-es, de hát ott a készleted, majd kiderül. )
Lazítás után a lengővilla két végén van a láncfeszesség állító csavar. Ezeket csavard befelé felváltva fél vagy negyed fordulatokkal, közben ellenőrizd hogy jó e. Ha jó, meghúzhatod a keréktartó csavarokat.
Ezután terhelve is ellenőrizd újra, hogy nem lett e túl feszes.
Lassan itt az olajcserém ideje, kezd égető lenni a kérdés hogy a leeresztő csavar ugye sima menetes? Másik meg hogy a láncot is megszeretném húzni, de ennek sem igazán tudom a menetét!?
Remélem nem tévedsz. A mai nap esős időjárása miatt nem mozdult a gép. Az alatta lévő tócsa mérete az aggasztó számomra. Ha csak 1-2 csepp lenne, az nem érdekelne, de eddig még nem csinált ilyet, és megijedtem.
És ehhez még hozzájön az, hogy a mai napot megelőző 2 napban nem indul szivatóval, csak nélküle ráhúzott gázzal. Lehet amiatt, hogy felgyülemlett a légszűrőházban a nafta ? De annak menet közben nem kellett volna eltűnnie onnan ?
Igen, a légszűrőből jön ez a cső. A légszűrő "tiszta" oldalán keletkező/kicsapódó párát hivatott elvezetni. Ha sokat áll a géped (és párás az idő), akkor szokot ez előfordulni. Nálam csak tavasszal az első indulás után szokott ilyen lenni. Általában nem veszi észre az ember, mert menet közben szokot 1-1 csepp kifolyni. A "tiszta" oldalon relatív vákuum alakul ki (töbek közt ez a vákuum működteti a síbereket) aminek hatására a telítési nyomás alá csökken benn a légnyomás és kicsapódik a pára a légszűrő falára. Persze ennek a párának a nagyrészét beszívja a járó motor és csak a maradék csepeg ki. Szóval nincs semmi probléma, jól működik a géped, és a cső is rendeltetésszerűen funkcionál.
(illetve újabban a földgáznál már jobbmenetest tesznek, ezzel most szembesültünk egy vegyifülke bekötésnél...)
Egyébként sime jobb menetes.
A múltkor ott basztátok el, hogy felülről néztétek a dolgot, és úgy tekertétek rossz irányba. Tessék befeküdni a gép alá, és nem lesz semmi gond. (óra mutató járásával ellenkező irányba ki, óra mutató járásával egyező irányba becsavarod, és ne tépd meg, zár az rendesen.
Láncfeszességet középsztenderre állítva csináld. Lazítsd meg a keréktartó csavart. (azt hiszem 21 és 17-es, de hát ott a készleted, majd kiderül.
Lazítás után a lengővilla két végén van a láncfeszesség állító csavar. Ezeket csavard befelé felváltva fél vagy negyed fordulatokkal, közben ellenőrizd hogy jó e. Ha jó, meghúzhatod a keréktartó csavarokat.
Ezután terhelve is ellenőrizd újra, hogy nem lett e túl feszes.
Kiteker-beteker oszt annyi.
A winersnitzer molekuláris összetételét sem kell tudnom hogy eldöntsem jó vagy nem.
Ha igy folytatja az időjárás, akkor hamar ki fog derülni.
És ehhez még hozzájön az, hogy a mai napot megelőző 2 napban nem indul szivatóval, csak nélküle ráhúzott gázzal. Lehet amiatt, hogy felgyülemlett a légszűrőházban a nafta ? De annak menet közben nem kellett volna eltűnnie onnan ?
Bocs, hogy ilyen bőbeszédű vagyok.
Levet enged a paripám a képeken látható zárt végű, amin van egy vágás. Ez a légszűrőből jön ?
Ha igen, akkor oda miként kerül ?
Mondjuk úgy biztosabb, mint betömni.
Hát voltak tesztek! Lőtéri pontokhoz, meg vissza!
(Persze láttunk már ezeknél sokkal rosszabbakat is, szóval nem is kérkedek velük