Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaba600
[4] február 28. 17:16
Sterilitásról annyit, hogy a 250 Jawan ülve 60-nál több az adrenalin mint FZ6-al 130-nál.

válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény

Na most ezen mit lehet kiforgatni- szakértőkém?
Már vártam! Ne forgasd ki a szavaimat! Úgyse fogom elmagyarázni. Gondolj, amit akarsz!
Ember!
Ki írta nemrégiben hogy nagyobb feeling a jawa 250 60- nál mint az Fz 6-130- nál?
Most még le is tagadod !? Ki volt a dilettáns akkor!?
Nem akarlak kizokkenteni a jawa jobb mint a Yamaha cimu eszmefuttatasodbol.
Egy 2t veterán motort összehasonlítani egy rizskályhával.......?!? Dilettáns dolog. Erre már nem kell válaszolnod. Béke veled!
Én ha motort fogok cserélni akkor egy ilyen motorost veszek.
Nem a leggyorsabb, de akár autópályán akár sárba , akár kavicsos uton is tudom használni, és nem akar senki nekimenni
Ez vicces felüdítő fordulat. /Ahhoz képest, hogy attól féltem megint kapok egy választ amire már nem szeretnék válaszolni./
Reszemrol is lezárva..
Soha nem mondtam hogy a Zé a legjobb.
Nem is fogom ezt mondani.
De hogy nem a turhadek jaffa 250 -60km/ g-os nál az tuti.
Akinek eszre kéne venni magát az te vagy épp. Hisz most szóltak rád te Gs 500 ursiklo tulaj
Na mi az Csajszi? Ennyire gáz a kiállítás, hogy nincs miről beszámolni?
ER5 remélem letudva, hiszen eladtad, Z750-t pedig ne kezdjük, nyilván most meg az a legjobb nem az ER5. Még az elején zárjuk le, nem érdekel.
Béke van most is, csak épp oda talált innen a nagytudasu baratotok aztán mintha o kezdene ott is a Gs fórumon megszokott stílusban eloadni a dolgokat.
Nem baj csaba, sokszor eszembe jutsz, meg a baromságaid. Pl. a tegnapi tankolás alkalmával, mikor is 150-220 közti és vegyes használatban tankoltam az általad benzintemetőnek lefikazott Z750- be kerek 6.05 liter / 100 km-es atlagfogyasztast összehoznom. Röhögtem rajtad mikor mondtad a Zöld csak 8-10 közt indul meg-holott ott már 8000-nel 180-al megy, ergo hová porgessem tovább.
Rohogok a minden alapot nélkülöző sornegy fikazasodon, főleg mikor múltkoriban beneztem jócskán a váltót és igaz jócskán csúsztatott kuplunggal de mint utólag kiderült 6.- ban indultam el a lámpánál vele.
Örülök, hogy bebizonyosodott, a Zé - hez is annyira értesz mint az Er5-hoz.
Szeretem mikor írsz itt, mert azóta nem kell Mórickát venni, ha nagy marhaságokon akarok röhögni. Az újság persze csak hasonlat volt nem szoktam venni, mielőtt még ebben is talalnal kivetnivalót...
Don Quijote, folytasd tovább értelmetlen harcdaidat inkább a Z oldalon. Milyen érdekes, amíg nem voltál ott, béke volt.
Hiába a csepptankos Dzsaffának 60-nal vezetve párja nincs!
Azért is mondom egy sportmotor sportosan vezetve jó. Ahogy fel van téve egy videóra. De sokszor ez csak kirakat. Ott van tévedés, amikor a motoros nagyobbrészt spórolósban használja és olyanná válik mint önnönmaga karikatúrája. Hiszen a motort nem arra találták ki.Na ilyenkor már nem jönnek hangok, még petting se nagyon. Ilyen felhasználásban több öröme lesz más motorban.
Ha csak agyból döntenek, nem motoroznek.
Ha megis, akkor nc700. Na de hol az elvezet? Hol a harapás a kockázat a hang.... Mint egy petting... Jó-jó, de megis...
Természetesen túlzó, de csak azért, hogy rávilágítson a lényegre. Ezek az én tapasztalataim. Persze aztán mindenki olyat vesz. amilyet akar.
A DL számomra, olyan, mint a balett. Van, csak nem érdekel.
A második állításod viszont
Mintha egy Jeep-et hasonlítanak össze egy Skyline-al.
Vedd bele, hogy öreg motornak mindig nagyobbak a költségei. Egyrészt a karbantartás miatt, másrészt az új, Euro3-as motorokkal csodát műveltek fogyasztás terén.
Rendszeresen túlzásokba esel, vicces, de ne sulykold mar, mert faszsag. Simán lehet élvezetesen közlekedni 5-8000 között is akar egy gixerrel, akar egy f4i-vel. Olyan vagy, mint egy hittérítő, neked nem jön be, köszönjük, attól meg nekünk bejöhet...
Tök mindegy, az egész hsz hülyeség
Melyik részét?
Belze küldtem neked mailt a motorról, ha nem ment át szólj, átküldöm több részletben, vagy lekicsinyítem a képeket, mert nagyok lettek (össz. 8 mega).
Ezt azért ugye te se gondolod komolyan.
Én élvezem a motorozást a Sliderrel és a draggal is...de nem ötvözhetek mindent egyben...és nem tarthatok el ennyi motort...
Fz6..de már nézem a TDM-eket is..