Kb. annyira baromság mint leveteránozni a 2008-as gépet, összehasonlítani egy túra-endúrót egy sportgéppel, vagy a különbségeken vitatkozni egy GS500 és er5, vagy gsf650s és z750s között...
Mindegyikünk véleménye minimális tapasztalaton és abszolút szubjektív ízlésvilágon alapul, úgyhogy nem is lehet más a vége csak egy meddő vita, ahol senkinek, ill. mindenkinek igaza van, függően attól, hogy milyen szempontok szerint intézzük az összehasonlítást...
Tekintve, hogy ez egy GS500 fórum, nem gondolom, hogy irreleváns bárki ömlengése a típusról, ugyanúgy, ahogy sértődésre adhat okot, ha valaki ugyanitt fikázza, kb. mintha lila-fehérben beülnél a Fradi blokkba...
Ha pl. ilyen leírást írnak bármilyen motorról, aki olvassa, tuti nyálcsorgatva kattan rá, legyen az csepptankos Jawa, vagy a legújabb Kawa, tök mindegy.
Tanuljuk már meg mellőzni a semmire való vitákat és tiszteletben tartani a másik érzéseit egy-egy típus iránt... (szerintem)
Akkor olvass utána, mielőtt baromságokat beszélsz. A GS500 gyakorlatilag annyiban különbözik az 1982-ben kiadott GS450-től, hogy a hengereket kicsit felfúrták és így lett 487ccm. Gyakorlatilag csereszabatosak a blokkalkatrészek, leszámítva persze a hengert és a dugót.
Ha jól meg van csinálva egy veterán, pláne kicsit modernizálva, akkor lehet közlekedni velük. Ez egy átlényegülés, egy időutazás, élmény. Persze, hogy nem tökéletes a GS, de szeretjük.
Nekem nem jön be a veteránozás, bár nézni nagyon szeretem a szépen restaurált öreg vasakat. Majd ha megöregszem és lenyugszom, akkor lehet, hogy én is kipofozok 1-2 veteránt, de hogy közlekedni nem fogok velük egy métert se a kipróbáláson kívül, az 100%. Nem erre valók már.
Ugyanígy nem értem sokszor, amikor túl van ajnározva a GS500. Ismerem jól, 4 év és majdnem 36000km tapasztalata van mögöttem. Valóban, első motornak tökéletes, illetve annak is, akinek szerényebbek az anyagi lehetőségei. Ettől viszont még nem lesz überkirály motor!
Persze, hogy több az adrenalin, mert annyira szar, hogy már 60-nál úgy érzed magad, mint egy jó motoron 130 fölött. Más kérdés, hogy ki mit szeret. Aki veteránozik, az pont ezért csinálja.
Én meg az új generáció gyermeke vagyok már, nekem a karbi meg a léghűtés a szar és az injektor meg a vízhűtés a jó.
Majom aki írta..
Amúgy volt szerencsém az általad magasba emelt cseh rettenethez- haver adta kölcsön szépen felújítva, tény a blokk nem volt túl combos állapotban.. Majd egy hónapig volt nálam, de hogy egy fél törött Yahaha fogaskereket nem ér az tuti..
Szal a finom dolgok nem itt kezdődnek- és nem is ott végződnek ahol te mondod.
Szerencsecsomag....
Nem törtek el az ujjaid, hogy ilyen gyorsan megtaláltad? Ez nem jelenti azt, hogy az Jawa jobb, te majom, annyiféle egyéb tényező is van mint ez a 60-as történet, te szerencsétlen. Nem igaz, hogy nem jöttél volna rá, ha kicsit is gondolkozol. Az a baj, hogy te nem érzed a finom dolgokat, az ingerküszöböd magasabban van mint kéne. És ezt őszintén mondom.
1x voltam kint kb. 5-6-7-8 éve, mondtam h soha többet. Ugyanez volt a Hóshowal is
Ha nincs vmi konkrét dolog, amiért kimész h megvegyed, mert jóval olcsóbb most, akkor qrvára nem éri meg.
Mindegyikünk véleménye minimális tapasztalaton és abszolút szubjektív ízlésvilágon alapul, úgyhogy nem is lehet más a vége csak egy meddő vita, ahol senkinek, ill. mindenkinek igaza van, függően attól, hogy milyen szempontok szerint intézzük az összehasonlítást...
Tekintve, hogy ez egy GS500 fórum, nem gondolom, hogy irreleváns bárki ömlengése a típusról, ugyanúgy, ahogy sértődésre adhat okot, ha valaki ugyanitt fikázza, kb. mintha lila-fehérben beülnél a Fradi blokkba...
Ha pl. ilyen leírást írnak bármilyen motorról, aki olvassa, tuti nyálcsorgatva kattan rá, legyen az csepptankos Jawa, vagy a legújabb Kawa, tök mindegy.
Tanuljuk már meg mellőzni a semmire való vitákat és tiszteletben tartani a másik érzéseit egy-egy típus iránt... (szerintem)
Ugyanígy nem értem sokszor, amikor túl van ajnározva a GS500. Ismerem jól, 4 év és majdnem 36000km tapasztalata van mögöttem. Valóban, első motornak tökéletes, illetve annak is, akinek szerényebbek az anyagi lehetőségei. Ettől viszont még nem lesz überkirály motor!
Én meg az új generáció gyermeke vagyok már, nekem a karbi meg a léghűtés a szar és az injektor meg a vízhűtés a jó.
Amúgy volt szerencsém az általad magasba emelt cseh rettenethez- haver adta kölcsön szépen felújítva, tény a blokk nem volt túl combos állapotban.. Majd egy hónapig volt nálam, de hogy egy fél törött Yahaha fogaskereket nem ér az tuti..
Szal a finom dolgok nem itt kezdődnek- és nem is ott végződnek ahol te mondod.
Szerencsecsomag....