Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyönyörű:) de ennyi pénzem sajnos nincs.
nézd meg az enyémet
láttam eladó a mocid de szerintem ez nagyobb árkategória mint amire nekem van pénzem:(
Részemről ok. az e-mail címem: szabi7104@freemail.hu. Inkább ott beszéljük meg a részleteket, illetve küldj valami elérhetőséget. Most mennem kell de holnap du. jelentkezni fogok. Előre is köszönöm. Üdv: Szabi
Kengurutant kell tanulni.
piackutatás...

mit merre hogyan érdemes....

hát, a bevándorláshoz csilliárdosnak kéne lenni, úgyhogy az felejtős...illegálisan megint nem érdemes, mert az egészségügy fizetős és ha nincs biztid, akkor egy röngen is többhavi magyar nettóba kerülhet...

de diákként lehet megpróbálom decembertől.
tudom, vérciki, h előbb jutottam el kenguruföldre, mint hozzá 4 indexszel...
Kiugrasz a repcsiből és ússz vissza.
Nyaralni voltál vagy meló?
kib*****nak, különben nem jönnnék....hibátlan utak, kevés forgalom, ez egy mocis mennyország

mindenfelé fasza szerpentinek, kevés trafipax (a városokat, meg a bevezetőket el kell kerülni ennyi) és álomszép idő...Télen min. 10-15C...
Bigm-nek lógsz az indexekkel!
Egen......szé jössz haza?
tényleg, ilyen mocsok idő van otthon?

és én még azt hittem, h otthon gurulok egy keveset (kész lett a gépsárkány:)

modjuk ameddig nem fagy, addig nincs gáz...egy kis hó nem para...viszont kurva szar lesz otthon, ha a +20Cban is fázom
akkor 5 és te fizeted a postaköltséget, de csak mert munkanélküli vagyok...
így ok?
Gondolom, szerinted kevés, viszont nekem többet nem ér meg. Nyolcezerért, már alu. kormányokat lehet venni. Nem akarok pofátlan lenni de nekem többet nem ér meg.
Üdv: Szabi
igen az és vadonat új, ott a csomagon a gyári száma...
5ezer 1 gyári kormányért nem kevés 1 kicsit?
amikor az utánvételes postaköltség 1690ft....
Szia, ez ugye gyári N-es Sv-nek a kormánya?
Nem nagyon ismerem az árakat de nekem 5000 Ft-ot megérne.
Szia Sanyi!
Örülök hogy Te is SV-s lettél ,Így mostmár csatlakozhatsz a túrákhoz ,amit az SV-eknek szervezel!
Vigyázz a motorfékkel ,ne rakjál föl 160-as gumit hátra ,ne használj sportlégszűrőt! Ha bármi segítség kell nyugodtan hívd Tsanyit , Ő majd segít!
Különben meg gartula ,szép gép!
Hali!

Milyen árban van egy karbitisztítás, karbiszinkron, nekem 4 órát mondtak, óránként 5800.- nem sok az egy picit?
Edig még csak kb 40km-t mentem vele, edig nincs baja, illetve a szokásos....kuplung sivítás SV1000 módra, amúgy a váltó könnyű és amennyire megnéztem húz a gép a futóműnél sem éreztem semmi rendkívülit azon kívül, hogy az első fék jobban fog mint az átlag ami egy jó betét miatt lehet, majd megnézem mi van benne....az biztos, hogy sportos volt az előző tulaj és igen magas mert a telók felkeményítve és teljesen fel-betekerve voltak és a váltókar úgy áűllt, hogy mikor elindultam le 1.-be, de felváltásnál nem tudtam alátenni a lábam annyira le volt állítva és sarokkal vátogattam hazáig ahol beállítottam...
Próbáld meg cipésszel.....általában értenek hozzá...
ahogy tanácsoltad bele dobtam a kukába, de ott is elforog a fránya csavar.

Nem ilyen...........de lehetne.Inkább ilyen.
jóvanna
íme a kép is