Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Sírok.
Én csóró proli vagyok.Elég lesz nekem a magyar expó is.
Tetkós dolgokra is kiváncsi vagyok egyébként.
Elvileg nem....megvan az a műanyag szűrőszerűség oldalt?.....
Sziasztok,

Lehet, h nagy hülyeséget kérdezek, de nem értek hozzá annyira. Ma kivettem tisztítania szűrőt és alatta egy kevés olajat találtam. Elötte egy kicsit beindítottam a motort,h megnézzem jó-e még az aksi. Szóval az a kevés olaj a szűrő alatt normális?
de nem kell...így jártuk volna meg velencét is...éjjel úton vagy, egésznap pörögsz a mocik közt, este vissza...

tévé 12:09nél figyeljétek
+szállás...
kinek mi az aprópénz...
nem kell sírni...

aprópénzből meg lehet járni!

beugró 18eur.ez fix.
többen összeállnak és le kocsival, fel kocsival.
vagy vonat...
diákkal 1700 :D és lesz most oldtimer tetoválóakármi többminden nem csak a motorfeszt, és egy jegy kell az egészhez. nekem tetszett tavaly is igaz először voltam, idén sem hagyom ki ha lesz kit magammal rángatni innen.
én 2008ban rendeltem ott egy motort de előtte csak ilyen kis 1:43asokat
jól gondolod.....voltam eddig 3X és egyszer vásároltam az is gagyi volt.....ettől még kinézek ha nem egyedül kell mennem...
az a baj hogy nálunk nincs értelme ilyen expot tartani mert nagyon kevesen vásárolnak is vmit,mondjuk egy milánóihoz képest...

szvsz

vagy rosszul gondolom?
kis ország- kis expo.
Van ismerősöm nekem is aki volt tavaly milanoban a motor kiállításon,de ő nem annyit keres mint én
hát nem valószínű,hogy annyi pénzből megfordulok milano-ból
Jövő hétre szabaddá teszem magam és vihetsz engemis.
főleg annak tudatában, h az ember mit kap 18 euróért milánóban...
ja sorry, hogy arra értetted
Lentebb leírtam.
annyiból?hogy?
röhej Emlékszem mikor legutóbb voltunk 1óra alatt megnéztünk mindent...
Monnyuk 1600 ból úgy be lehet 2 napig baxni mint azalbánszamár..............csak a fejfájás.
na!Ez már valami
2500
mért mennyi a jegy?
Ma láttam 2,5 literes PET palackos sört 460 pénzé meg 5 literes bort 1100-ért.
Hát manapság minden hova elég drága dolog bemenni.Ez szaros mozi jegy is több mint 1000 ft.A szórakozó helyekről ne is beszéljünk.Pofátlanúl megvágják az embert a jeggyel aztán meg elkérnek 750-et egy sörért.Nem is járok szórakozó helyekre pont e miatt.
Már ott tartunk,hogy inkább maradjunk otthon.De akkor meg fűteni kell....