Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézték hogy ne tömjem tele lopott savanyúsággal.
loptál egy "esősapit" amit 20év alatt 1szer fogsz használni...mit is mondjak...büszke lehetsz ...
Üdv. !

Egyébként merre valósi vagy ?
jövő héten valószínű megyünk fel pestre a kiállításra... addig megpróbálok itthon beszélni a többiekkel a kályha érdekében... meghamár ha pesti vagy, akkor ugyis utba esne..

Apropó... megleptem magam ezzel a lidlis tanktáskával, és azt kell hogy mondjam, kurva jó... kivettem +ba egy másik táskából még1 ilyen esővédős cuccost, ha az egyik tönkremegy valami szerencsétlenség folytán, akkor legyen egy tartalék ... szerencsére a kasszánál nem vették észre... nállam átnézték hogy "megvan-e minden cucca, tartozéka, meg hogy esetleg ne legyen benne olyan ami nem oda illik"... nemtudom, Zoli32, Nállad is volt ilyen ?!
hugyozik
Ottvan.

nem hiányoztál, de kerestelek
akko csakmellettedgurultam , utassal voltál, néztem a kuládat, aztán adobokat, há mondom nem lehet, h le se szarsz, mondom ez köcsög, v nem a Zsé, kabbe
és úgy ahogy én gondoltam -lsd lentebb:) -,vagy "csak" felhasználó vagy?
Én!
Szomszéd! Én még kiabáltam is a fekete Hondáról!
Ott álltam melletted a nyugatinál.
De biztos elvakított a fehér lovad!
De az idomba lévő index alá fabrikálj valami toldást mert az kurvára nem látni!
erre én is gondoltam,de macerás eladni,gondoltam sokkal jobb ha találok egy embert aki ilyenekkel "kereskedik"...tudom hogy rosszabbul járok,de időben sokkal beljebb leszek...na meg türelmetlen vagyok:D De ha nem találok ilyen emberkét,akkor az lesz amit öcséd mond
Bármi is az mert mometán egyiket sem tudom hogy eszik e vagy isszák.
Aszondta öcsém add el a classicot és vegyél egy taccsot.
törvényesebb utat keresek Van egy 80as classicom amiből táccsot akarok varázsolni
ismerek olyat aki lopott már...az jó?
Van vki itt aki foglalkozik ipodokkal?
kábé...sebaj, de legalább most már látni a hátsó indexem
Ahelyett hogy rám figyeltél volna mentél mint a vakló a a többi után.Bár az indexed még mindíg viillog mint egy reklámlámpa a kupiban.
az most így nincs előttem
Nemott.A lágymányosi felé mentetek a vácin...............mi meg tovább.
ez volt a szándékom...gőzöm sincs hogy keveredtem el ...mondom, mindenki megy balra a nyugatinál, akkor én is
jó hosszú ideig egymás mellett mentünk.....azt hittük jössz az andrettibe...
bahhh....én is oda akartam menni, azt gondoltam, a banda is arra tart...

láttalak...perirfériáliás látásom zsír:)...rájöttem, h utálok utast vinni...
Direkt vazze................Andrettiben álltunk meg.Te meg még véletlen nem nézel felém pedig ott megyek melletted.
a csapat másik fele miért vált le a nyugatinál, tudja valaki?

Laller, ez majdnem összejött:)