Aki pénteken megy referálhatna a kiállítói részről.
Én bemegyek,akit találok az ott lesz akit nem..................az nem.Nemigen szervezek mert abból nem lesz semmi.
Üdülési csekkel megyünk be,mert azt adott a cég karira.Nem olyan sok hogy befizessek vele akárhova is úgyhogy....
Szegi haverommal megyünk(Te ismered, a szürke gsxr-es srác akivel mentünk tavaly hozzád) +a csajokkal
Jövő hét utáni héten a mostani nagyon hajszás.De egyszerűbb ha én megyek.Akkor megnézhetjük az elejét és addigra talán lesz már másik munkahenger.
Vagy ha megoldom akkor csak leszedem és bedobom a kocsiba a tartót és átviszem.
Fel kéne próbálni valamikor a gépre a csomagtartómat.Ha passzol minden akkor csinálok róla sablont és elkezdem sorozatgyártani.
Sajnos nem gyári sárvédőhöz igazítottam.
a rosszból is és ennek egyszerű oka van......az igazi munkát a melós végzi el a műhelyben a szar tervrajz után azt kiigazítva, de lepapírozni nincs joga ezért szükség van egy papíros emberre is....
Csak a magasabb súlypont miatt....meg mert sokkal nehezebb ....Anita M800-a 240kg volt, de ráülve meg sem lehetett érezni mert majdnem a földön volt a súlypont....
Hugom most tölti a 3. hónapját multinál.8-ra megy elvileg 4-ig tart a melóidő.De heti 3 nap tuti 6.ig benn van a túlórát nem fizetik ki de elvárják viszont ha a munkaügyisek bejutnak és rajtakapják még őt fogják megbüntetni.
Ő is szerette a választott szakmáját de amilyen nehéz a mostani álláskeresés ezt kell megbecsülni.
Remélem, mérnökökre azért lesz szükség de ahogy áll most nemigen.
Én bemegyek,akit találok az ott lesz akit nem..................az nem.Nemigen szervezek mert abból nem lesz semmi.