Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki pénteken megy referálhatna a kiállítói részről.
Én bemegyek,akit találok az ott lesz akit nem..................az nem.Nemigen szervezek mert abból nem lesz semmi.
Üdülési csekkel megyünk be,mert azt adott a cég karira.Nem olyan sok hogy befizessek vele akárhova is úgyhogy....
Szegi haverommal megyünk(Te ismered, a szürke gsxr-es srác akivel mentünk tavaly hozzád) +a csajokkal
En tavaly vegleg megfogadtam, hogy nem megyek tobbet...
Iden mar kiallitoi listat sem talaltam...a jegyarat ennek tudataban meg hagyjuk is
Zoli délután jön, nekem mindegy........viszont kis területen lesz, elég hamar végig lehet sajnos járni......ehhez mérten kicsit sok a jegy ára....
Neked mi bajod volt a kameratartóval?.....felpróbálnám és ha jó nekem esetleg kéne.....
Na mi szombat dél elött megyünk a motoros expóra
Én igen..................álmaim melója.............nem kell gondolkodni.

Na megyek valamit összehegeszteni.
Nem akar big mac menüt kólával árulni gondolom
Baze rá se nézet pedig nem vagyok az a kifejezett miniméret.
ja jóvan,deszerintem én GSR-rel voltam
Jó neked.
az nem vicces, én is ezt csinálom, de szerencsére csak 7-8hónapig, utána lazítás van
ok...
Jövő hét utáni héten a mostani nagyon hajszás.De egyszerűbb ha én megyek.Akkor megnézhetjük az elejét és addigra talán lesz már másik munkahenger.
Vagy ha megoldom akkor csak leszedem és bedobom a kocsiba a tartót és átviszem.
Valamikor átugrok hozzád bár most a hétvégék foglaltak lesznek...
Fel kéne próbálni valamikor a gépre a csomagtartómat.Ha passzol minden akkor csinálok róla sablont és elkezdem sorozatgyártani.
Sajnos nem gyári sárvédőhöz igazítottam.
Ha valaki át akarja építeni az N-es gépét S-re akkor egyezkedhetünk...
a rosszból is és ennek egyszerű oka van......az igazi munkát a melós végzi el a műhelyben a szar tervrajz után azt kiigazítva, de lepapírozni nincs joga ezért szükség van egy papíros emberre is....
Csak a magasabb súlypont miatt....meg mert sokkal nehezebb ....Anita M800-a 240kg volt, de ráülve meg sem lehetett érezni mert majdnem a földön volt a súlypont....
Jo neked.Szokol masnapos lenni vagy jol birod?
Húú de bebasztam...
hát remélem sikerül elvégezni az egyetemet de köszi am
Remélem bejön amit tervezel.
Gépészmérnökből hiány van,legalább is jóból.Nekem meg lesz munkám,az miatt nem aggódok...
Hugom most tölti a 3. hónapját multinál.8-ra megy elvileg 4-ig tart a melóidő.De heti 3 nap tuti 6.ig benn van a túlórát nem fizetik ki de elvárják viszont ha a munkaügyisek bejutnak és rajtakapják még őt fogják megbüntetni.
Ő is szerette a választott szakmáját de amilyen nehéz a mostani álláskeresés ezt kell megbecsülni.
Remélem, mérnökökre azért lesz szükség de ahogy áll most nemigen.