Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt írtam,csak nem vigyáztam a presztízsedre amit itt összekalapáltál az évek alatt :D
te voltál az akire kihívtuk mindig a szarukat, emrt a hajó előtt kéregetett.Bocsi a tudom, h te vagy...eskü egy teára behívtalak volna
téves, ne használd a google fordítót

ha forgok, tuti valamelyik barom belemegy a csodás fényezésembe, vagy csak fékez előttem és én megyek bele.sajnálnám újra fényeztetni.

amúgy gecire csúszott, na nem a száraz aszfalt, hanem úgy általában az M5 (gumi)
nem érdekes,eddig se köszöntél soha,hiába ordítoztam hogy ZSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ IIIIITTT VAGYOOOKKKK SZIAAAA

inkább gerinc védőt vegyél...bár...na mindegy,szal az hasznosabb cucc.Engem 2szer mentett meg minimum a csigolya repedéstől (snowboard+2 balláb )
Jobban jársz ha veszel egy normális hátprotit aminek az alsó felén széles a pánt, és takarja a vesédet is.
sajna most nem reggelente, de valszeg többször fogok felbukkanni...jobb lett a munkaelosztásom
fordítok:

láttad az svket de nem mertél forogni,mert ezeréve nem ültél motoron és fostál hogy eldobod.Ráadásul még utas is volt,lassan is mentetek,ez a legszarabb kezdés.Hideg+kis tempó+utas

(ui.:respect mindenkinek aki volt annyira tökös hogy kimenjen,én nem értem rá,de ha ráérek ilyen időben akkor se megyek )
egyébként néztem ezt a "vesemelegítőt v. vesevédőt"...hát nemtudom... jó minőségű lehet ? mindenesetre pézes dolog lenne, mielőtt valaki elkezdene kombinálni
néztem is, h né egy sv-s, meg még egy, meg még egy...csak nem ismerősök

örültem, h a sok barom nem tör össze...féltettem a fehér fényezést

meg kicsit álomvilágban vótam, rég ültem rajta, aztán olyan voltam mint aki megkapja az adagját és száll
Van egy 1000ccmes motorod,ami 2300ftnyi benzint éget el 100km-en,80ezer pénz rá egy szett gumma,te meg tanktáskához lopsz esősapit.Ez olyan mintha kiszállnál az a8ból,bemennél a közértbe és lopnál egy kakaós csigát...
akartam venni havertól márkajelzéses szelepsapit...mondta hogy ne legyek hülye,úgyis lelopják

(volt egy renónk, azon eladásig rajta volt a renóemblémás szelepsapi )
mintha már más nem tett volna már ilyet, ehhez hasonlót az anyagi helyzetéhez mérten, hogy több maradjon a zsebébe...
fél év alatt 84 seat exot adtak el.Akkor ha kilopom az egyikből az üléseket akkor az nem para?
Sztem nagyobban utazik Lelopja a szelepsapkáid
jólwanna... :D egyébként kérdeztem a kasszást, hogy itt mennyire viszik ezt a tanktáskát ?! aztmondta hogy én voltam a 2 nap alatt kb a 3. vásárló, aki ezt vette xD
hát ez az...vagy az eladókat hozza szar helyzetbe,vagy egy másik motorost...

túrán mi lesz?Kicseréli a tükrömet amíg fizetek a kúton?
A helyében elhoztam volna az összes esősapit.. aztán tettem volna fel a hirdetést, hogy lidlis tanktáskához esősapi olcsó pénzért..darabja egy ezres

Ettől függetlenül valakinek hiányozni fog az még egyszer
megélhetési bűnözés?
ne baszogasd... rászoruló
Zs olyan mint Batman,csak a jel kell és megjelenik.Régebben a rakparton láttam őt reggelenként , még a kékfehér SVvel,szal nem hiszem hogy olyan messzi lakik BPtől:)
egyébként tényleg nem tudja valaki hogy Zséékettő hova valósi ?
jól megragadtad a mondandóm lényegét
aki mindig úton van... nemhiszem hogy csak egyszer ázna el...
bár egy nyugalmazott motoros rendőr barátom/oktatóm azt mondta :
"Amelyik motoros nem ázik el, az nem motoros, aki meg elázik, az meg hülye."