láttad az svket de nem mertél forogni,mert ezeréve nem ültél motoron és fostál hogy eldobod.Ráadásul még utas is volt,lassan is mentetek,ez a legszarabb kezdés.Hideg+kis tempó+utas
(ui.:respect mindenkinek aki volt annyira tökös hogy kimenjen,én nem értem rá,de ha ráérek ilyen időben akkor se megyek )
egyébként néztem ezt a "vesemelegítőt v. vesevédőt"...hát nemtudom... jó minőségű lehet ? mindenesetre pézes dolog lenne, mielőtt valaki elkezdene kombinálni
Van egy 1000ccmes motorod,ami 2300ftnyi benzint éget el 100km-en,80ezer pénz rá egy szett gumma,te meg tanktáskához lopsz esősapit.Ez olyan mintha kiszállnál az a8ból,bemennél a közértbe és lopnál egy kakaós csigát...
jólwanna... :D egyébként kérdeztem a kasszást, hogy itt mennyire viszik ezt a tanktáskát ?! aztmondta hogy én voltam a 2 nap alatt kb a 3. vásárló, aki ezt vette xD
Zs olyan mint Batman,csak a jel kell és megjelenik.Régebben a rakparton láttam őt reggelenként , még a kékfehér SVvel,szal nem hiszem hogy olyan messzi lakik BPtől:)
aki mindig úton van... nemhiszem hogy csak egyszer ázna el...
bár egy nyugalmazott motoros rendőr barátom/oktatóm azt mondta :
"Amelyik motoros nem ázik el, az nem motoros, aki meg elázik, az meg hülye."
ha forgok, tuti valamelyik barom belemegy a csodás fényezésembe, vagy csak fékez előttem és én megyek bele.sajnálnám újra fényeztetni.
amúgy gecire csúszott, na nem a száraz aszfalt, hanem úgy általában az M5 (gumi)
láttad az svket de nem mertél forogni,mert ezeréve nem ültél motoron és fostál hogy eldobod.Ráadásul még utas is volt,lassan is mentetek,ez a legszarabb kezdés.Hideg+kis tempó+utas
(ui.:respect mindenkinek aki volt annyira tökös hogy kimenjen,én nem értem rá,de ha ráérek ilyen időben akkor se megyek
örültem, h a sok barom nem tör össze...féltettem a fehér fényezést
meg kicsit álomvilágban vótam, rég ültem rajta, aztán olyan voltam mint aki megkapja az adagját és száll
(volt egy renónk, azon eladásig rajta volt a renóemblémás szelepsapi
túrán mi lesz?Kicseréli a tükrömet amíg fizetek a kúton?
Ettől függetlenül valakinek hiányozni fog az még egyszer
bár egy nyugalmazott motoros rendőr barátom/oktatóm azt mondta :
"Amelyik motoros nem ázik el, az nem motoros, aki meg elázik, az meg hülye."