Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert ez érdekel
....szé nem lettél bölcsész?
drága druszám 10től 8ig bent ülök,másnap meg megyek reggel 8ra,annyira nem poén Én is azt hittem hogy de kva jó lesz az egyetem,bemegyek 10re,eljövök 2kor,félévente tanulok 1hónapot azt csá...csak aztán felvilágosítottak hogy ez csak a bölcsészkaron müxik így
Inkábbülnék suliban nap mint nap.Kaja,ruha,zsebpénz van gond semmi.Max egykor szabadulok és más aggódik helyettem mindenért................bár mikor sulis voltam én sem akartam azt csinálni.
de nem azért mondom,én választottam,meg kell ahhoz amit csinálni fogok (f@szt kell,soha nem fogok mátrixokkal számolni,viszont a cad,meg a gépszerk kell azokkal nincs is bajom),csak mondom hogy nincs nagyon időm
tiéd
Ezeket visszasírnám.
Hétfőn kocsi szervízbe,majd ugyan 10-től van meló de bemegyek előbb hogy összedobjak egy hirdetést,majd 6,ig benn vagyok kedden szintén de ácon rakom össze egy vevő vackát ingyé majd suri vissza festeni egy bemutatófalat és megint 6,ig vagyok szerdán GO nyíregyháza 7-től ott megbeszélés és egy bemutató és haza,csütörtök csak 9-6 ig szimpla meló de péntek az Syma csarnok megint bemutató majd megint vissza meló 6-ig ezután még szombat fél egyig sima meló.És ez megy 8 éve addig lazább volt.2010 ben sikerült 4 napot kivenni eljutni ausztriába meg egy felet az Euroringre.De ezenkívül az év minden napján a vasárnapok kivételével és az ünnepnapok minden nap 9-6 ig de van jónéhán hogy 8 ig pakolok.

Melyik a jobb?
matek leckét gyártok,kedden zh hétfőn meg keddből lesz ZH (autoCAD ha ha),szerdán meg gépszerkből
Ennyivel nem hiszem de felesleges ezen törpölni.Ki kéne mozdulni.
lehet hogy az 1000ccm-es a nagyobb blokk,a dupla kipuff rendszer,más fékek,más futómű miatt nehezebb...nem?
én ilyenen tanultam:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500-44630
45

ez 206kg,de nekem mégis az SV tünt nehezebbnek.Bár egy nakedet mindig könnyebbnek érez az ember mint egy csutkakormányost,legalábbis a gsr600at is tiszta könnyűnek éreztem,pedig akkor még az Rrel huszárkodtam
és akinek 217 van beírva ? annak még a sofőr súlyát is belekalkulálták vagy mi ?
17 liter benzin durván 14kg,4 liter olaj nem 4kg,de vegyük a fékfolyadékkal együtt 4nek.169+18 az 187.Nem tudom hogy a hűtőben mennyi víz van,de ha egy 2liter van benne már megvan a 189kg
Fene tudja.Eccer felüldögéltem egy 1200-as légolajos banditra.Az nehéznek tűnt a sövö után.
Az R menetkész tömege 139kg , az SVjé 189 (nekem így is van a forgalmiban).Ezt már múltkor lemeccseltük,és az jött ki hogy vkinek a menetkész tömeg van beírva,vkinek a száraz...
R is üresen 140?
De az hogy 190 azt nem hinném.167 a netto súly + féfolyadék fél kiló az olaj legyen 4 a víz mag másfél.Benzin momentán nincs benne tehát 2 KG. Az mondjok 8.De legyen a benzin még egy 10-es akkor sem jön ki 190.
az SV 190kg,csak hogy tiszta legyen a papír.Az +50kg.nem 30.A száraz tömege 170kg,viszont olaj,fékfolyadék, és benzin nélkül,csak a lejtőn tudsz valamerre menni...

Rrel 1szer csúsztam meg úgy hogy unokatesóm férje ült mögöttem (90kg ) nem volt annyira vidám (bár nem lett semmi a dologból)
30
SV ha 3 KG val több.Mintha jól bekajálnál és felöltöznél.Ez annyira nem ok és ma különösen ütőfényes napverés volt.
Én még nem 100-as fékkel is kidugtam az orrom.
jó hát azt a 140kgt még én is megfogtam mikor megindult,bár ez csak akkor volt téma mikor még új volt rajta a gumi

milyen az a selyempapír?
vicces, de az R-t is én tolom...és érdekes, azzal kevésbé paráztam, h csúszik!és csúszott is, mikor kitoltam január közepén egy 5C-os napon...jó kis gumiszag volt mikor csúszkált a segge

és selyempapírkutya vagy
akkor majd legközelebb így köszönök Barátnőd megvan még?Tolja az Rrel?Csak én vagyok ilyen papírkutya?
temporary süket vagyok...bár a fizetésemelés szót több km-ről meghallom, a legmélyebb álmomból felébredve
bár akkor ezek szerint az ordibálás nem zavart pedig a vízben gyorsabban terjed a hang,nem?Vagy ez csak ilyen balcsis legenda?
tudtam hogy ti voltatok