Nekem tetszik.Majd mehetne valaki aki ért is a motorokhoz és mondhat véleményt.
Ha a kormányos bulit intézzük akkor kipróbálhatnád.
A csapja a régebbi hengernek meg a kontraanya ottmaradt.
Félretennéd.
Lehet nem reménytelen a légtelenítős cucc sem.Szerintem ki kéne próbálni új légtelenítővel.
Hát attól függ.Az adapter 15e a munkahenger karral 25e a nyergek 15e fékcső már volt rajta fém és kellett betét bele a brembo nem olcsó de harap rendesen.Így 55e+amilyen betétet szeretnél bele.
Ha azt nézzük egy új magura,brembo felső mennyit kóstál akkor nem drága az eredmény meg szerintem megért ennyit.
Viszont kérdéses hogy a bontott cuccok milyen állapotúak.Ha jólvan kiválasztva és nincs lepukkant állapotban akkor nincs gond.
Az adapter elvileg le van másolva csak cnc-snek meg kéne csinálni ha van rá igény szerintem pár párat elég jutányosan ki tudnék hozni.
Az így olcsóbb lenne.
A fék remélem most jó lessz. Eddig nem folyt,olyan puhának hat a nulláson hülyegyerek módjára húzgáltam oszt majd kiesett a szemem a lassulástól és végig adagolható.Egy csecsemő is stoppie-ra vághatná vele a bódét az tuti annyira kevés kézerő kell hozzá.Egyenlőre nekem biztonságot ad rendesen.
A gyári olyan mintha két fadarabot masszíroznék közte egy üveglappal.Egy ideig bemegy a kar majd bekeményedik és lassulgat.
Ez meg megy befelé a kar a lassulás meg precízen követi a kar mozgását szóval adagolható rendesen.Jobban nem tom eírni.Ha egy sima nissin ilyen milyen lehet egy fullos brembo?
Nekünk is tetszett a kiállítás.A BMW standról hiányoltam a HP2-t.Amúgy minden olyan motort megnéztem amire kíváncsi voltam.Nagyon jó akciók voltak főleg ruházatra (voltak ruhák féláron) meg úgy mindenre.Ha pesti srác lennék a komolyabb kiadásokat megtartanám az expora mert sok mindent megéri ott megvenni.(feltéve hogy kapható olyan termék ott amire szükségem van).
Összességében nekem tetszett.
Voltak motorok,voltak csajok,voltak eladó ruházat és mindenféle,voltak emberek is.
Ültem 675-ösön meg 1050-esen.
Nagyon tetszett.8500 helyett 6500-ért vettem plexit ajándék állítóbizgerével együtt.
Erre vágytam.............megkaptam.
Ráadásul munkaidőn/nyitvatartási időn kívül közelebb a lakóhelyemhez ezt meg tudtam oldani.
Ha intermot sítílusú 80000 négyzetméteres 250 kiállítóval rendelkező kiállításra vágytam volna standonként 5 testfestett hosztesszel akkor csalódtam volna.
Rövidke utamon nem tudtam még kitapasztalni a telószáras változásokat, csak annyiban, hogy jobban érződik az úton lévő egyenlőtlenség! De ez jó mert pontosabb infókat közöl.
A brembo fékbetét meg egyszerűen húúú! Nagyon harap!
Mondjuk nagy kanyarokban nem tudtam kitapasztalni még, a teló beejtés okozta változásokat, de jónak tűnik. Na majd 25-én Roadkinggel megkergetjük egymást a hringen!
Ha a kormányos bulit intézzük akkor kipróbálhatnád.
A csapja a régebbi hengernek meg a kontraanya ottmaradt.
Félretennéd.
Lehet nem reménytelen a légtelenítős cucc sem.Szerintem ki kéne próbálni új légtelenítővel.
Ha cserés a cső a 4-éves ciklus miatt akkor azt dobd le,(ha nem akkor azt sem muszáj)egy jó betétet bele meg egy sűrűbb olaj a telóba az segít.
Ha azt nézzük egy új magura,brembo felső mennyit kóstál akkor nem drága az eredmény meg szerintem megért ennyit.
Viszont kérdéses hogy a bontott cuccok milyen állapotúak.Ha jólvan kiválasztva és nincs lepukkant állapotban akkor nincs gond.
Az adapter elvileg le van másolva csak cnc-snek meg kéne csinálni ha van rá igény szerintem pár párat elég jutányosan ki tudnék hozni.
Az így olcsóbb lenne.
A gyári olyan mintha két fadarabot masszíroznék közte egy üveglappal.Egy ideig bemegy a kar majd bekeményedik és lassulgat.
Ez meg megy befelé a kar a lassulás meg precízen követi a kar mozgását szóval adagolható rendesen.Jobban nem tom eírni.Ha egy sima nissin ilyen milyen lehet egy fullos brembo?
Kérdeztél volna engem.
Simán megmondtam volna a tutit.
Amúgy sec-perc.
1)Nakedot kellett volna venni
VAGY
2)Egy SV650S-t "naked" kormánnyal...
Összességében nekem tetszett.
Ültem 675-ösön meg 1050-esen.
Nagyon tetszett.8500 helyett 6500-ért vettem plexit ajándék állítóbizgerével együtt.
Erre vágytam.............megkaptam.
Ráadásul munkaidőn/nyitvatartási időn kívül közelebb a lakóhelyemhez ezt meg tudtam oldani.
Ha intermot sítílusú 80000 négyzetméteres 250 kiállítóval rendelkező kiállításra vágytam volna standonként 5 testfestett hosztesszel akkor csalódtam volna.
Rövidke utamon nem tudtam még kitapasztalni a telószáras változásokat, csak annyiban, hogy jobban érződik az úton lévő egyenlőtlenség! De ez jó mert pontosabb infókat közöl.
A brembo fékbetét meg egyszerűen húúú! Nagyon harap!
Mondjuk nagy kanyarokban nem tudtam kitapasztalni még, a teló beejtés okozta változásokat, de jónak tűnik. Na majd 25-én Roadkinggel megkergetjük egymást a hringen!