Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raptor sem rosz,martint hallottam rolién...........hangos...........thunder hentién............nagyon hangos.............yoshimura bigén kurva hangos..............zombi tudja fene milyen kurva hangos.Enyém yosimura.............nagyon kussban van a polcson.
Konkrétum nincsen. Leginkább a raptor felé hajlok.
Meglepi lesz.
Szeretem a meglepiket.
Izé lehet hogy a végén tényleg kell egy pár füldugó.
Vannak kiszemeltek?
Dehogy is,de nem lehetetlen....
Úgy a legjobb......
Én úgy vettem hogy nem hallottam.Jól tettem?
Akkor ez legyen előírás?
Lehet,hogy Neki is az tetszene,amelyik Neked.....
Sok SV hallgatózz meg és úgy dönts, olyat végy amelyiknek a hangja Neked tetszik ne olyat ami pl. nekem....
Venni mindenképp szeretnék csak azt nem tudom milyet!
Mi a döntésképtelenség oka,hogy vegyél-e vagy,hogy milyet?!?
Há...............vedd meg.
Sziasztok!
A véleményetkre lennék kiváncsi, sportdob vásárlása előtt állok, de döntésképtelen vagyok. Sajnos . . . Egy SV650S-ről lenne szó.
Várom a tapasztalatotokat.
előre is köszi
Balcsi
Jóóó.Bár van egy kipuffom.Gyári.
holnap megnézem...
Sándor..........mindkét kipufogóra visszaraktam a csavart?
Féktisztító,rongy,fogkefe köll hozzá.A dugókra ragadt a sok fékpor és nem engedi vissza a dugót.Ettől viszont mindíg fog picit.Meg is ég.
még sose pucováltam nem is tom h kell
Azt mindenképp dobd le.És rendesen pucovád meg a nyergeket.Nekem szerintem amiatt égett meg a betét hogy szartam rá.Utána meg baxhatod.
tuninggal alapvetően így vok, ha nem jó ki kell cserélni olyanra ami jobb... de egy betét csere lesz
Sűrűbb olaj odafelé is segít de egy erősebb rugó nem árt,vagy progresszív.Vagy csere...............gixxerre.
a sűrűbb olaj úgytom csak a csillapításhoz járul hozzá, azaz lassabban rúg vissza teleszkóp, rugó inkább
Törpölök rajta.Nem kerget a tatár.
Gépműhelybe kéne vinni....