Sándorom a k2es 600as gsx-rbe elég a 3,3liter olaj ? mert az oldalsó ablak esztétikailag hibás és nem látom hogy pontosan mi a szitu. K5be 3,3 ment asszem ebből gondolom k2be is elég annyi :) javíts ki kérlek ha tévednék. Köszönöm !
A gyáriak kb camping bicikli szélességűek.Ezek meg mintha felemás korláton támaszkodnál.Én mindkét végéből vágtam egy cm-t me minek áll ki.Igaz alacsonyabb mindegyik superbike kormány így talán egyenlítődik.
Miattam lenne érdekes ez a dolog. Ugye szeretnék egy olyan kormányt mint a tied. Nekem N-es van, jó lenne ha meg lehetne úgy oldani, hogy nem kell semmit toldani.
Bowdent én toldattam 10 cmt de 5 is elég lett volna az alsó részbe de elvileg át lehet rendezni úgy hogy nem lesz gond.Pláne az S-nél mert ott nem olyan széles a villahíd.
Jó küldtem egy csomó ószerest ,remélem kipakolták az üzletet!
Viszont áruld el ,neked kellett-e cserélni bowdeneket a kormányhoz ,vagy jó volt a gyári?
Már csak 1db láncom maradt a DID hengerből! Nem lesz több!
SV 650-hez Japán DID 525V lánc hengerből!
S-hez a lánc 13.500Ft, a láncszett két kerékkel 23.000Ft.
Igen az akitől vettem is ezt mondta, hogy a menetszél meg valami nagyobb gesztenye lehetett az oka, hogy behorpadt a kipu. Biztos nem az első kerék csukta össze!
Miattam lenne érdekes ez a dolog. Ugye szeretnék egy olyan kormányt mint a tied. Nekem N-es van, jó lenne ha meg lehetne úgy oldani, hogy nem kell semmit toldani.
Bowdent én toldattam 10 cmt de 5 is elég lett volna az alsó részbe de elvileg át lehet rendezni úgy hogy nem lesz gond.Pláne az S-nél mert ott nem olyan széles a villahíd.
Viszont áruld el ,neked kellett-e cserélni bowdeneket a kormányhoz ,vagy jó volt a gyári?
30/635 54 00
Ha nem veszem fel csörgess nyugodtan ,ma egyedül vagyok a boltban és már most el vagyok havazva!
SV 650-hez Japán DID 525V lánc hengerből!
S-hez a lánc 13.500Ft, a láncszett két kerékkel 23.000Ft.