Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sándorom a k2es 600as gsx-rbe elég a 3,3liter olaj ? mert az oldalsó ablak esztétikailag hibás és nem látom hogy pontosan mi a szitu. K5be 3,3 ment asszem ebből gondolom k2be is elég annyi :) javíts ki kérlek ha tévednék. Köszönöm !
Nem fogyna így a nemzet, ha mindenki ilyen okos lenne mint Te
Előre-hátra próbáltad?
A gyáriak kb camping bicikli szélességűek.Ezek meg mintha felemás korláton támaszkodnál.Én mindkét végéből vágtam egy cm-t me minek áll ki.Igaz alacsonyabb mindegyik superbike kormány így talán egyenlítődik.
Tolom jobbra ,tolom balra ,de soha nem mondja az asszony hogy hosszabb lenne....
Nem tudom már melyiket sóztam rád, lehet hogy a Zoli féle kormányt ,csak hát neki már semmi nem eredeti .Túl sok a plasztika!
Áttolod jobbra a bowdent. Nyersz KB 5-6 cm-t.
Emlékszel? Én tavaly kora ősszel hoztam tőled egy kormányt! Na ahhoz rövid volt a bovden, így maradt a gyári!
Rendbe, köszi szépen.
N-esen semmit nem kell mókolni passzolni fog rá az N-es.
Szia!

Miattam lenne érdekes ez a dolog. Ugye szeretnék egy olyan kormányt mint a tied. Nekem N-es van, jó lenne ha meg lehetne úgy oldani, hogy nem kell semmit toldani.
Jöhet az ószeres is csak fizessen.

Bowdent én toldattam 10 cmt de 5 is elég lett volna az alsó részbe de elvileg át lehet rendezni úgy hogy nem lesz gond.Pláne az S-nél mert ott nem olyan széles a villahíd.
Óvszerest küldtél neki?......gondolod azt is árul vagy, hogy hirtelen nagy szüksége lett rá?
Jó küldtem egy csomó ószerest ,remélem kipakolták az üzletet!
Viszont áruld el ,neked kellett-e cserélni bowdeneket a kormányhoz ,vagy jó volt a gyári?
Ja és küld ide az összes vásárlót mert nekem van szabad kapacitásom.
Én meg dombon ülő fagyott fűcsomó.
28/471 350
30/635 54 00
Ha nem veszem fel csörgess nyugodtan ,ma egyedül vagyok a boltban és már most el vagyok havazva!
Ja , Roadking voltam.
Renben! Ha kelleni fog kb 1.5-2 héttel elötte szólj!
el fog..
Már csak 1db láncom maradt a DID hengerből! Nem lesz több!
SV 650-hez Japán DID 525V lánc hengerből!
S-hez a lánc 13.500Ft, a láncszett két kerékkel 23.000Ft.
Megdumáltuk, kihagyjuk most ezt az utat. Remélem azért mindenki eljut nélkülünk is aki szeretne menni.
Igen az akitől vettem is ezt mondta, hogy a menetszél meg valami nagyobb gesztenye lehetett az oka, hogy behorpadt a kipu. Biztos nem az első kerék csukta össze!
1.000.000 lírát...
douch