Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyesnek kell lenned ,mert ha nem tudsz intézkedni akkor visszamenőleg MABISZ díjjat kell fizetned és az nem kevés!

Mostanában hozzánk is sokan jönnek vissza ,hogy nem kaptak csekket ,se felszólítást ,nem fizettek ezért felbontották a szerződést ,a bünti meg pár száz ft/nap.
Ez igaz, csak én azért nem fizettem díjat mert nem kell! Pont ez miatt vontam ki a forgalomból, semmi másért. De az igazán idegesítő, hogy hétfőn menni KELL a géppel és holnap van még egy munkanap, utána hosszú pihenő. Bonus nem volt, szóval megkötöm megint, de biztos nem fog ez olyan egyszerűen menni, holnap kiderül
mennyi idő telt el, mióta nem fizettél? van erre szabály minden biztosítási szerződésben, ezt hívják reaktiválásnak, kötelesek újrakötni azonos feltételekkel, ha befizeted az elmaradt díjat.

Reaktiválás (a szerződés újra életbeléptetése)

A reaktiválás a díjfizetés elmulasztása miatt megszűnt szerződés eredeti tartalommal történő hatálybaléptetése.

A szerződő a díjfizetés elmaradása miatt megszűnt szerződés megszűnésének időpontjától számított 3 hónapon belül írásban kérheti a biztosítás reaktiválását. Ebben az esetben a biztosítónak jogában áll újabb kockázat-elbírálást végezni, és annak alapján a kérést elfogadni, vagy azt indoklás nélkül elutasítani.

A megszűnt biztosítás az eredeti tartalommal és összeggel lép újra hatályba, ha a biztosító a reaktiválásra vonatkozó kérelmet elfogadja, és a be nem fizetett díjat legfeljebb a szerződés megszűnésének időpontjától számított 3 hónapon belül befizetik. Ebben az esetben a szerződés az elmaradt díj (díjrészletek) befizetését követő nap 0. órájától a szerződés megszűnésének időpontjára visszamenőlegesen lép hatályba. A reaktiválás eredményeként a biztosító kockázatviselése folyamatos. A biztosítás tartama alatt reaktiválást legfeljebb kétszer lehet igénybe venni.
Ha volt bonuszod, akkor valahogy verd ki beloluk, hogy csinaljak vissza, mert dijnemfizetessel megszunes eseten ugrik a bonusz.
Magyarország:"Amit bonyolultan is meglehet oldani,minek csináljuk egyszerűen?"
a gyári N-es kormányt én is cseréltem (egy octavia kényszeritett rá)
magasabbat tettem rá
a vezetékekkel és a bowdenekkel is kellett játszani,de simán megoldható
az S-es N-esitése meg igy néz ki:http://novamaxx.wordpress.com/...
de a zesvémédián is van egy topic ennek
koss ujat.
Hétfőn visszahelyeződik forgalomba a Bandita, erre most kaptam egy levelet, hogy díjnemfizetés miatt megszűntették a biztosításom úgy, hogy 1 napot sem volt forgalomba, mivel mikor átírattam kivontam a forgalomból. Felhívtam őket, h most mi van? Mert a forgalmit elfaxoltam nekik amit meg is kaptak, és látják, h ki van vonva. Mondom igen. ÉS? Hát nem tud mit csinálni azt mondja a hölgyike, fel van bontva a szerződés... Azért mert nem fizettem azért amiért nem is kell Most pár nap múlva mehetnék a géppel végre, de nem tudok mert a buzerátorok kibaszott okosak. Nevetséges
Szia!

Keress meg emailbe, ha kell szerintem tudok segíteni.
egy palack duplicolor es problem megoldva.kb egy ezres.amugy ha latszik mi az eredeti nem hiszem hogy belekotnek.
Srácok tényleg nem megy át műszakin a gép ha van kb 15% festék hiány vagy ez csak mítosz? Az egyedi designomhoz már annyira hozzá szoktam :(
én kiszedem belőle a protikat és dobom a mosógépbe....

aztán ha megszáradt impregnálás
Ez jónak tűnik.
Bázismotor.Bár én még nem mostam.Két éve megvan.Le....om.
Urak!
A Cordura kabátot mivel lehetne tisztítani?
Mert kissé dzsuvás és zavar
Népbetegség.
A nemzet 125-ös praktikeres flexxel születik.
megyek flexelek kazánlemezt

(már terjed a flexelésiláz )
köszi Sanyi & Zoli !
az a gyengéknek,meg a nőknek való
A szervízkönyv szerint szűrővel 3,1 liter
Tőcsd már le ha szerelgetsz.Fog kelleni.
3 is elég szok lenni ha nem döntögeted vagy félórát....mondjuk én szoktam....
koszos, karcos, matt. Tehát ha 3,2-t rakok bele akkor jó vagyok
Ezen gondolkodom hogy a feneébew fogja csekkolni ha eszi az olajat?
Én ha már ledobásra kerül venném le a deklit és pucolnék.

Akár flexel is.
ja, esztétika....tehát be van hegesztve.....akkor úgy nehéz lesz belőni...
Még sok is ha nem engedted le az egészet mert maradni szokott benne.......miért nem látni az ablakot?......koszos?
Fogyjon Zolival!

Zoli update!