Lenni hangos de nem annyira.Úgyhogy kár volt paráznom.Pont faszájntos az orgánuma.Kicsit rázza a bódét alapjáraton de csak annyira hogy érezzem.
Őőőőőőő legyen jörbejárós szar telós felvétel róla?
Honnan tudnék sv 1000motormohoz ilyen spoilert,plexit szerzeni,mert enyém 2005ös, azon nincs még ilyen, de 650n és 1000n - eken is van, ha jól tudom. Full gasnál durva árat mondtak, hátha lesz valahol olcsóbban is. Vagy, ha valaki tud komplett fejidomot S-ről, ha lehet ezüst színben.
Köszönet
Megvan az idei elso 100 km
Bazz ezek az utak nagyon durva allapotban vannak, kocsival nem tunt fel...Gyomroi ut konkretan jol endurozhato kategoria ...biztos en hasznaltam el, ezert be is fizettem a gepjarmu ado esedekes reszet
Őőőőőőő legyen jörbejárós szar telós felvétel róla?
A hátsó rugóstag pedig más fokozatban van betekerve, de ez szabadon változtatható!
Amúgy pedig a suzumint, vagy egyéb suzuki bontót próbálj meg!
Honnan tudnék sv 1000motormohoz ilyen spoilert,plexit szerzeni,mert enyém 2005ös, azon nincs még ilyen, de 650n és 1000n - eken is van, ha jól tudom. Full gasnál durva árat mondtak, hátha lesz valahol olcsóbban is. Vagy, ha valaki tud komplett fejidomot S-ről, ha lehet ezüst színben.
Köszönet
Bazz ezek az utak nagyon durva allapotban vannak, kocsival nem tunt fel...Gyomroi ut konkretan jol endurozhato kategoria
Nem is vizsgázik.
Már az enyém.
Az hangosodik.
Remélem azért nem nagyon.
K1-3ig nem tudod mekkora csővel szerelték őket ? 60as vagy 50?
Köszi