Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben rájöttem, hogy 14.-én voltunk nem 12.-én, de végülis mindegy..
ha az első kép a cseszneki vár, akkor itt mi is voltunk 15.-én Andrew-val, csak természetesen fotót baxtunk csinálni milyen király idő is volt, 20 fok is volt út közben, most meg a garázsba sincs kedvem lemenni, mert kifagyok
Most nézem, mégis az N és S között lesz különbség a kipuffnál, ezen nagyításnál lehet látni a kis toldót amivel fel van téve a dob. A gép K3 és a dob is az lesz mert a szintén K3-ról maradt N-s dob is ekkora...
Milyen jó idő volt 12.-én....most erre nem lesz mód:
Bódogat a Józsefeknek!...ha van itt olyan....de ha nincs akkor is..
nem...ez a keze...
Ez Dzsekó kesztyűje?
Renden.

Kivehető hangtompító is van hozzá egyébként?
Itt vannak a képek a dobról! A többit megbeszéljük! Hívj a harminc/négyszáztizenegy negyvenhat kilencvennyolc-as számon, bármikor!

Üdv
Lehet kapni 100 alatt bőrcuccot!
Hidd el kényelmesebb bárminél! Sőt én tanultam az esetből mikor estem és láttam a bőrcuccon a sérülést. Belegondolva abba hogy mi lett volna ha farmer van rajtam, mivel én is járkáltam elég sokáig farmerban. Van 1 fasza Cordura szettem és 1 Bőrszettem. Én csak ajánlani tudom! Nem bántam meg főleg hogy 1x már megvédett!
A Protiingről csak annyit hogy nem biztos hogy 1 csúszós esésnél a helyén marad minden protektor...
És ráadásul a Superzone akciózza a bőrruhákat. 1 Berik-et már kapsz 120e körül! Mugent meg 100 ért (a kettő ugyan az csak a neve és az ára más )
Nem akarlak ijesztgetni de gondolj bele 1 kanyarba esetleg elcsúszol... felálsz és leporolod magad és max a géphez kell segítséget hívni vagy hozzád is a mentők jönnek csúnya horzsolás és bőreltűnés miatt...

üdv: szobbal

Superzone
Rendben!

Esetleg ha tudsz nekem adni egy mailcimet akkor a hétvégén keresni foglak. Árban egyébként mi az elképzelésed? Ha publikus...
Megnyugtató.

Nekem egy cordura kabátom van amit 5..45 fok között hordok, különböző aláöltözet kombinációkban. Meg vettem egy protektoringet, mert "nagyon nyáron" nem akaródzik felvenni a kabátot.

Alul Cordura / Farmer váltakozik, protektorokkal és szintén változó aláöltözettel.
Látnál engem................a mekdönci előtt bizony vérprofi vagyok benne.Hiába.GP air a mellékneve a kabátnak...............pestiesen tangabugyi mintás.
Hátttt akkor nem a legszerencsésebbet vetted.Én 15 fokban eléggé megfagytam.
Kinézet meg annyi hogy kb a felfujt töltöttzoknira hasonlítok benne. de nem libeg,ráz,szaggat a szél 160-nál.
És jóval véknyabb a cucc mint a cordura.
Bár lehet az a gond hogy a régebbi szövetancugból rendesen kifogytam.A nadrág egy farmerrel alatta is lejön rólam járás közben.
Szerintem nyugodtan vehetsz egyet....kívülről sem tűnnél profinak...
"Nagyobb sebesség" - nálam olyan nincs.
Én tök jól elvagyok a kordurámmal nyáron. Meg van protektor ing is. Ezekkel a bőrcuccokkal valahogy nem szimpatizálok.
Talán hülyén érzem magam, hogy kívülről profinak tűnök, motorozni meg nem tudok.
Szerintem a cordura jobban szellőzik....a bűrben mindig kurva melegem van, de ha már van hordom......na meg ritka fess vagyok benne...
Én tudom ajánlani a motoros oktatást is az euroringen! Tavaly előtt voltam a Chrobák Jani tartotta az oktatást reggeltől estig 8 órán keresztül (fél óra pálya fél óra "elmélet") volt benne ebéd is, ami az oktatás árában benne volt (egy jó hambi). És Én sokat tanultam. az ára akkor 19-20e volt. Pályamotorozás, oktatás az euroringen
Pedig érdemes beszerezni nyárra egy nemdrága kétrészest.Nagyobb sebességnél áldás.
Pláne melegben egy perforált cucc.
Hidegben annyira nembuli.
Értem, köszi!
a nem pályázó pl. Te vagy mert nem vagy fent állandóan hanem legfeljeb pár alkalommal egy évben és a mersz esték a hringen szervezett esti laza pályázgatás....az eringen pedig szintén az esti motorozások akciósak és jók is..
Őő... ezt nem értem így hirtelen, biztos tapasztalatlanságomból kifolyóan. Mik a "mersz esték"? És kik a "nem pályázók"?
Ja! Most olvastam végig a hozzászólást a "motoros bőrruháról" Én teljes cordurában voltam, és a kutya nem szólt, hogy öcsi húzz a pályáról! De érdemes fölhívni őket.