Hát az első lámpa egyéni véleményem szerint ritkaronda.Odafigyelni háttt mint minden motornál az állapotra csak úgy teljesen.Fokozottan figyelve a kókányolásra utaló jelekre. (bazz ezt én mondtam )
De tényleg.Nem húzhat,jobbra balra stb ez főleg az átalakítás miatt mondom,blokk meg lehet fokozott igénybevétel miatt lehet gáz.Mert ha valaki belevág ilyen átalakításba az tuti nem hétvégi túrázásra használta hanem vagy pályázásra vagy nagyon keményen nyomta utcán.
Én elvinném egy független szervízbe állapotfelvételre.Inkább ezt a pénzt bukd el mint a motor árát.
Baja nem biztos ha igényes az átalakítás.Ergo nem húz jobbra-balra.Blokkot át kell nézni nincs e ki a bele.Ha itthon akarod forgalmiztatni akkor nem ajánlom mert drágább lesz mintha vennél egy gixxert,26-ot,cbr-t.
Ha kinn akarod és nem kell regadózni és jó az állapot én bevállalnám.
sziasztok van egy 650 es sv 2001 es at van alakitva elso teleszkop es a hatso teleszkop ki van cserelve R1 re a hatso lengokar honda wfr felkaru 180 as gumi digitalis ora honda cbr 600 kipuffogo van az ules alatt stb olyan 2000 euro korul van kep a mocirol az adatlapomon nem lehet valami baja szerintetek meg eri ?
De tényleg.Nem húzhat,jobbra balra stb ez főleg az átalakítás miatt mondom,blokk meg lehet fokozott igénybevétel miatt lehet gáz.Mert ha valaki belevág ilyen átalakításba az tuti nem hétvégi túrázásra használta hanem vagy pályázásra vagy nagyon keményen nyomta utcán.
Én elvinném egy független szervízbe állapotfelvételre.Inkább ezt a pénzt bukd el mint a motor árát.