Na, megoldódott a fék. Ötezeré'. Mondtam, hogy van egy rossz fékcsövem, ami használhatatlanná vált. A válasz az, hogy szét kellett szedni, hogy megpróbálják..Cserébe mondta a csávó, hogy van egy ismerőse akinek szokott lenni, majd megkérdezi h van-e neki és hív......
Node, nagy örömömbe mentem haza, beöltöztem, ahogy illik, felöltöttem az új nyaksálamat is hogy vagány legyek, garázs becsuk, motor indít. Pöcc-egyet fordul..................semmi..Anyád, miapics. Kulcs elfordít, vissza, semmi.............Na, itt kezdtem nagyon bedühödni, majdnem földhöz vágtam a bukóm, végül ő megúszta. Motor vissza, levetkőz, átnéztem, de a nagy semmit találtam. Biztosítékok jók, vezetékeket megmozgattam, semmi. Semmi áram. Na a vége az lett, hogy most már a csizmám orrával is megismerkedett ez a bestia, aztán szépen visszaraktam, letakartam. Nem tudok most foglalkozni vele. Távgyógyítónak T elosztóval fizetek. Valaki?
Oké, holnap csinálok. Amúgy semmi extra, az elosztó szinte érintetlen, a fékcső meg két darabban van.
Sajnos nincs se banditom, de robeszom se gixxerem:S
Egy pár bandit lámpatartó vasam.
Halom robogóalkatrész.
lepukkant raceattack gumi meg egy d 208-as első.
Semmi értékes.
Viszont max megnézem összerakom és felrakod ha mered.
Ha nem akkor is visszaküldöm és szép szobadísz lehet.
Ja és van K6-os gixxer fékhengerem.
Node, nagy örömömbe mentem haza, beöltöztem, ahogy illik, felöltöttem az új nyaksálamat is hogy vagány legyek, garázs becsuk, motor indít. Pöcc-egyet fordul..................semmi..Anyád, miapics. Kulcs elfordít, vissza, semmi.............Na, itt kezdtem nagyon bedühödni, majdnem földhöz vágtam a bukóm, végül ő megúszta. Motor vissza, levetkőz, átnéztem, de a nagy semmit találtam. Biztosítékok jók, vezetékeket megmozgattam, semmi. Semmi áram. Na a vége az lett, hogy most már a csizmám orrával is megismerkedett ez a bestia, aztán szépen visszaraktam, letakartam. Nem tudok most foglalkozni vele. Távgyógyítónak T elosztóval fizetek. Valaki?
Pályán használták, utcára még tökéletes.
Sajnos nincs se banditom, de robeszom se gixxerem:S
Halom robogóalkatrész.
lepukkant raceattack gumi meg egy d 208-as első.
Semmi értékes.
Viszont max megnézem összerakom és felrakod ha mered.
Ha nem akkor is visszaküldöm és szép szobadísz lehet.
Ja és van K6-os gixxer fékhengerem.
Pénzt nem tok érte adni.