Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Türniz vagy mi a szösz.Bár ja lehet sokan vannak már.
Nekem nyóc.
Bár most pici pénzügyi vákumban vagyok.Vizsga gyön a kocsira/vonóhorog került rá.
Hmm, egy ilyenhez lehet én is csatlakoznék!
az mi?....amúgy nem hiszem mert már vannak elegen...nézem, azt ahol voltunk Bledben 2 éve, 20€ és nagyon jó igen bőséges étterem van a közelben és át lehetne menni olaszba másnap.....és útba esik lavamünd oda-vissza...
Hentiék féle nem jó?
Autódekor.Sima fólia.
na, mi legyen pünkösdkor?........Bled, Alpok vagy mi?(más nem érdekel ).....
hali hol csinálnak ilyet? én a műszerfal körüli műanyagot csináltatnám meg
Csak hogy ne a legaljáról kelljen a topikot bogarászni itt a legutolsó elmebajos tuning.
Az 577-es emlékezetes fetrengésem után a plexim romos lett.Csiszolópapír és polír után elment de látható volt hogy nem 100-as................de most már az.
3500-ért.
hogy miért, passz, de tapasztalatom szerint ilyenkor hamarosan cserés lesz a HF táp ("trafó").

Illetve nem lehet feszültségprobléma? Mert a fentieket én autón tapasztaltam. De motoron már akkor kapcsolódik a világítás, amikor még nincs töltés, csak a fáradt kora reggeli akkufesz megy a fényszóróra :-). Az akksi utána kicsit észhez tér (2. bekapcsolás), és akkor már esetleg gyújt a táp. Meg kéne nézni a "trafó" névleges minimális tápfesz tartományát és mérni egy akkufeszt is.
teccetős kis cső.El tudnám képzelni a motoromon
Angol ha jól sejtem de igazából tök mindegy.Az rsv fórumban van egy srác naki 585 a neve.Az ő motorján olyan van,tőle talán többet meg lehet tudni erről a márkáról
50ért tudok két vágott giannellit, háátha valakit érdekel
Nemértenek hozzá........................áhhhhhh.
Ez amerikai gyártmány és Blue Flame a neve.
Valaki ha ért hozzá segíthetne abban hogy a xenon miért csinálja azt hogy néha nem kapcsol fel elsőre , mintha nem tudna begyújtani..
Nekem az előző Pegasom 8 as kajálása után ez csoda volt.. :D
Jajj csak fogyasztást ne ............................. Mostanában nemigen sikerül 6,5 alá mennem.
Jellemzőbb a 7.És mindenki csodálkozik.
5 akkor volt mikor feltartottam még az autókat is.
ÚÚÚ hát ott már tényleg az :D FOgyasztása nagyon baráti lett félig pálya félig város 5 L finom menetben...
7000 nél mégjobb a hang.
Ferdén is néztek rám az idősebb motorosok reggel.
Nem vészes.RS-3.De kétféle van.Van amibe csak belecsavarod két M6-os csavarral és van amibe nem.Azt alakítani kell.
Az enyém természetesen alakítós.Hétvégén kezdem a db killer kendácslós műsort.
Én vettem a motorradban de csinálni olcsóbb.
Olajcsere bőven ráfér csak nem tudom milyet.. (10w40 az ok) de márkára gondoltok
Van valami amire azt mondanátok hogy mindenképp nézzek meg?
Sziasztok!

látom éppen festésről, fújásról van szó...
Egyébként is sokat gondolkodtam már azon, hogy mennyibe kerülhet egy sövö átfújatása... először csak a fekete és fehér szín jöhetett szóba, de ma délután láttam itt a városba egy 1000res citromsárga sövöt, és eszméletlenül megtettszett
A Tiéd tényleg jó lett....
Igen, én is azért mondtam, hogy van kódom viszek mintát is, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz "pont olyan"...