Egy kedves barátom nem rég vásárolt egy 2000-es SV650s-t és szeretné felöltöztetni.
Meg szeretném kérdezni, hogy nincs e valamelyikőtöknek elfekvő eladó darab illetve, Dúzs Péter féle verseny spoilert lehet e vásárolni hozzá?
Segítségeteket a nevében is köszönöm!
Szerencsére semmi drámai. Fel voltam cuccolva, egy plusz sisakot pedig a pókokhoz csatoltam. Menet közben számomra érthetetlen módon kiakadhatott, a sisak pedig elveszett. Nem először vittem így, eddig nem volt gond, most elhagytam:(
Ha már így szóba került: 30-40 körül keresek egy másik bukót, üvegszál, bogárháló, csendes. A HJC ZF-10 ilyen, esetleg más ötlet?
Az enyémre rá se néztem a múlt vasárnapi hazaérkezés óta, és mivel mentünk 5 percet esőben is, nem néz ki szépen. Majd a legközelebbi túra előtt lemosom, vagy megyek a kékkel
Keress vissza pár oldalt.
5let esetleg?
Viszonylag sok van felspoilerezve
Egy kedves barátom nem rég vásárolt egy 2000-es SV650s-t és szeretné felöltöztetni.
Meg szeretném kérdezni, hogy nincs e valamelyikőtöknek elfekvő eladó darab illetve, Dúzs Péter féle verseny spoilert lehet e vásárolni hozzá?
Segítségeteket a nevében is köszönöm!
Esetleg AGV (szerintem azok is nagyon jók) illetve KBC.
Picit hangos,picit fütyülős,picit párásodós de üvegszálas 180-nal sem lobog,tart az arcon,kényelmes és 25-28e vatta újonnan.
Ha már így szóba került: 30-40 körül keresek egy másik bukót, üvegszál, bogárháló, csendes. A HJC ZF-10 ilyen, esetleg más ötlet?
Most vagizom.
Fotogén rendesen.
Bár az nem sokat számít itthon.