Lehet bármilyen a ruha ha nincs szerencséd..Ha én telibevágtam volna azt az oszlopot ami előtt leheveredtem 4-5méterrel akkor hiába lett volna rajtad full bőrruha helló béla lett volna.. A kétrészes ixs használt bőrruha felfogta az esés nagy részét,a kesztyű,csizma és a gerincproti meg tompíott egy kicsit..
Persze és rögtön meg kell venni a legdrágább kengurubőr rohamosztagos színű titániumos űrrugdalódzót csilliárdokért mert az a menő a mekdönci előtt nem a 180-as gumi.
Idézet egy másik helyről: "Cölöp úr szerint (aki a hazai rucijavítás Mozartja) a dainese mindent üt. Gondolom nem rosszabbak a japán cumók sem (Kushitani, RSTaichi...) De való igaz: fel kell próbálni és a nevesebb gyártók cuccaiból megvenni a megengedhető legdrágábbat. A japán cumók biztos kobei marhából készülnek..."
Telefonos érdeklődés alapján a full gas-nál 5000 környékén van a nyüves rotor idő KB 3-nap-3 hét közt attól fog mikorra jön össze nekik a rendelés gondolom.
Egen én olvasom.
Szerintem senki nem akarta rásózni senkire semmit.
Bár mintha lett volna vaterás használt.
Én speciel kikerestem a cikkszámát a jeladónak és beírtam.
Te olvasod ezt a fórumot? Nem konkrétan erről van szó, hanem azóta vagy 3-an akarták rásózni itt is. Persze a 10 meg 14 még mindig olcsóbb mint a 35...
Majd ha plasztikáztatom magam és a seggemből jön majd a vállam beszélhetünk
Szerintem senki nem akarta rásózni senkire semmit.
Bár mintha lett volna vaterás használt.
Én speciel kikerestem a cikkszámát a jeladónak és beírtam.