Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főleg akkor ha te vagy a vétlen
Amúgy meg a legnagyobb védelmet egy dolog adja................az ami a két füled közt van...................és nem a sapka.
Sőt, fizettek is neked hogy elhozd!
Nemérződik az irónia a szavaimból?
amúgy dainese-ben is van alapmodell, meg használt...én se a csúcsmodellt akasztottam le...meg akciót is kifogtam, meg kaptam még némi kedvezményt...
cölöp szavaiból nekem a minőség jött le...nem a menőzés stb...Zoli neked kéne egy doki
Lehet bármilyen a ruha ha nincs szerencséd..Ha én telibevágtam volna azt az oszlopot ami előtt leheveredtem 4-5méterrel akkor hiába lett volna rajtad full bőrruha helló béla lett volna.. A kétrészes ixs használt bőrruha felfogta az esés nagy részét,a kesztyű,csizma és a gerincproti meg tompíott egy kicsit..
azt nem vágja úgy a szalagkorlát........amúgy nincs vele baj, aki megengedheti a legjobbat veszi....én is azt tenném.....
Persze és rögtön meg kell venni a legdrágább kengurubőr rohamosztagos színű titániumos űrrugdalódzót csilliárdokért mert az a menő a mekdönci előtt nem a 180-as gumi.
Idézet egy másik helyről: "Cölöp úr szerint (aki a hazai rucijavítás Mozartja) a dainese mindent üt. Gondolom nem rosszabbak a japán cumók sem (Kushitani, RSTaichi...) De való igaz: fel kell próbálni és a nevesebb gyártók cuccaiból megvenni a megengedhető legdrágábbat. A japán cumók biztos kobei marhából készülnek..."
Zolinál a pont én Csípő protit keresek
Majd ha plasztikáztatom magam és a seggemből jön majd a vállam beszélhetünk
tiszta vicc, kicsi pénz már nem kell nekik...
Ilyet kérj: 34983-21E00. Kb 5000Ft.
Szerintem igen, átfogok nézni Hollóshoz!
Picit határozottan vágd eléjük hogy ezt kérem és kész.De a Hollósék sem rosszak meg a motorrad.
engem elhajtottak azzal, hogy csak az egészet lehet...érdekes.
Telefonos érdeklődés alapján a full gas-nál 5000 környékén van a nyüves rotor idő KB 3-nap-3 hét közt attól fog mikorra jön össze nekik a rendelés gondolom.
szalonból jöttem tegnap, utána már nem tudtam vissza menni...megvárom itt a fejleményeket....
A szalonba nem mentél be a cikkszámmal amit adtunk? Vagy nem lett végül kikeresve, most épp nem látom...
Már mért ne lenne.35e ért komplett digitális műszerfal lenne minden felszerelésével együtt.
Köszönöm-köszönöm! 2002-es a paripa, és tényleg csak arra lenne szükségem, de ha nincs akkor marad a komplett rendszer...
Be is lett írva, így van... Ezért is nem értem, na mindegy...
Egen én olvasom.
Szerintem senki nem akarta rásózni senkire semmit.
Bár mintha lett volna vaterás használt.
Én speciel kikerestem a cikkszámát a jeladónak és beírtam.
Te olvasod ezt a fórumot? Nem konkrétan erről van szó, hanem azóta vagy 3-an akarták rásózni itt is. Persze a 10 meg 14 még mindig olcsóbb mint a 35...