Ha lehet ne keverjük össze a minőséget a névvel a kényelemmel meg biztonsággal.
Az a ruha ami ma magyarországon és az únióban legálisan forgalomba kerül az teljesíti a törvényi biztonsági követelményeket.
Tehát a protektorozása mindnek tudja az EN 1621-1-es szabványt.
A minőség egy más dolog.Ott a varrások,cérnák és bőr kidolgozása a lényeg.
Az olcsóbbak még ezt is tudják valamilyen szinten mert a motoros társadalom nem túl nagy és rohadtul gyorsan kiszelektálja a hulladékot.
A név az már igencsak belemegy az árba.
De ez nagyon sok összetevőből áll.Mivel a nevesebb gyártók hogy nevesek legyenek elég sok fejlesztést ölnek bele és ezt meg is fizettetik.
A következő kritérium a méretek.
Na itt a legnagyobb a szórás.
Lehet egy neves egyszerűen szarul van méretezve és rosszul érzed benne magad a nem neves meg passzol rád ergo kényelmes tehát jó rád.
Ott a kétéves napszíítta agyonhasznált kinyúlt shoxos kesztyűm ami fsza kényelmes a 20e-res spyke meg elég kényelmetlen motoron pedig a boltban jó volt.
Az agyonsztárolt alp. GP pro meg szabályszerű kínszenvedés volt a kemény csuklórésszel.
Tehát még mindig mondom.Nem az ár a lényeg meg a márka.
Hanem hogy kényelmesen passzoljon rád ne feszüljön,ne lógjon sehol.
Az egy szar érés mikor a kanyarban helyeznéd át a segged és bevág a méregdrága kenguru,emiatt nem tudsz eléggé dönteni és leszaladsz a szerpentin rossz végén.
Huh de rohadt sokat írtam.Dozer jól érzi magát a shoxban és simán vállalható is te meg a fullfehér rókásban és ez is rendben van.
nekem van gagyi kordurás és normális bőr cuccosom...Úgyhogy kipróbáltam mindkettőt, van viszonyítási alapom.
itt nem a felvágásról van szó (tudom, ez a kedvenc vesszőparipátok ) hanem a minőségről.Dozer, jössz itt a minimálisan teljesítendő szabványokkal (míg egyes gyártók messze túlszárnyalják ezeket a kritériumokat, addig jópáran éppen elérik).Ennyire nem lehetsz naív, h benyalod, h mindenki becsületesen jót és szépet gyárt!MEgnézed a pályázókat, bizony kevés arcon van spool, stb...Ha meg van rajta, én még nem láttam még képet esett emberről.Viszont dainese, alpinestar, spidi egyrészeseket láttam nagy sebességnél.Biza egyben maradt.
Külsőre megítélni valakit, mert olyan a ruhája amilyen , ez már az oviban sem volt menő.
Jöttök a lóvéval.Megtehetné a lóvés, h megveszi a spoolt, de nem veszi.Miért?Felpróbál ezer kabátot, de olyan mellett dönt ami elég kényelmes, elég jó a minőség (Varrás stb.) és a lényeg, nem akar évente újat venni.Megtehetné, de inkább tartson ki tovább, mint spóroljon a bekerülési árral.
Amúgy, egy régi mondás szerint, a szegény ember nem teheti meg, h olcsót vegyen .
Vasi, a drága ruha sem jobb ha falnak mész, nem értem ez hogy került ide?!Sehol sem állítja senki, h halhatatlan leszel, mert minőségibb a ruhád...
Zoli, marketing szöveg: Cölöpek biza nem sok köze van a dainese értékesítéséhez, ismerve a szakmai múltját, elfogultság nélkül lehet mondani, h tudja mit beszél...
Elképzelhető, hogy 2008-as, mert így visszaemlékezve 2009 nyáron kezdték hirdetni a motort, és 2009 vége felé már "szemtelenül" olcsó volt. Majd 2090 telén még ebből lealkudtam és így lett meg 2010 tavaszán.
Most beírtam ezt a nagy gúgülbe és össze-vissza hoz fel mindent, fekete és szürke telósat is.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy amit épp találnak a gyárban, azt rakják bele.
A GS-emmel is ez volt... fele 2000-es volt, fele 2001-es, pedig nem volt törve, csak azokban az években lett új gyár egy kontinenssel odébb vagy mi...
Abból mi derül ki?
Az a ruha ami ma magyarországon és az únióban legálisan forgalomba kerül az teljesíti a törvényi biztonsági követelményeket.
Tehát a protektorozása mindnek tudja az EN 1621-1-es szabványt.
A minőség egy más dolog.Ott a varrások,cérnák és bőr kidolgozása a lényeg.
Az olcsóbbak még ezt is tudják valamilyen szinten mert a motoros társadalom nem túl nagy és rohadtul gyorsan kiszelektálja a hulladékot.
A név az már igencsak belemegy az árba.
De ez nagyon sok összetevőből áll.Mivel a nevesebb gyártók hogy nevesek legyenek elég sok fejlesztést ölnek bele és ezt meg is fizettetik.
A következő kritérium a méretek.
Na itt a legnagyobb a szórás.
Lehet egy neves egyszerűen szarul van méretezve és rosszul érzed benne magad a nem neves meg passzol rád ergo kényelmes tehát jó rád.
Ott a kétéves napszíítta agyonhasznált kinyúlt shoxos kesztyűm ami fsza kényelmes a 20e-res spyke meg elég kényelmetlen motoron pedig a boltban jó volt.
Az agyonsztárolt alp. GP pro meg szabályszerű kínszenvedés volt a kemény csuklórésszel.
Tehát még mindig mondom.Nem az ár a lényeg meg a márka.
Hanem hogy kényelmesen passzoljon rád ne feszüljön,ne lógjon sehol.
Az egy szar érés mikor a kanyarban helyeznéd át a segged és bevág a méregdrága kenguru,emiatt nem tudsz eléggé dönteni és leszaladsz a szerpentin rossz végén.
Huh de rohadt sokat írtam.Dozer jól érzi magát a shoxban és simán vállalható is te meg a fullfehér rókásban és ez is rendben van.
Ott a példa Henti személyében.Okos volt, kivárt s egy vagon pénzt megspórolt és van egy fullos ruhája
itt nem a felvágásról van szó (tudom, ez a kedvenc vesszőparipátok
Külsőre megítélni valakit, mert olyan a ruhája amilyen
Jöttök a lóvéval.Megtehetné a lóvés, h megveszi a spoolt, de nem veszi.Miért?Felpróbál ezer kabátot, de olyan mellett dönt ami elég kényelmes, elég jó a minőség (Varrás stb.) és a lényeg, nem akar évente újat venni.Megtehetné, de inkább tartson ki tovább, mint spóroljon a bekerülési árral.
Amúgy, egy régi mondás szerint, a szegény ember nem teheti meg, h olcsót vegyen
Vasi, a drága ruha sem jobb ha falnak mész, nem értem ez hogy került ide?!Sehol sem állítja senki, h halhatatlan leszel, mert minőségibb a ruhád...
Zoli, marketing szöveg: Cölöpek biza nem sok köze van a dainese értékesítéséhez, ismerve a szakmai múltját, elfogultság nélkül lehet mondani, h tudja mit beszél...
Elképzelhető, hogy 2008-as, mert így visszaemlékezve 2009 nyáron kezdték hirdetni a motort, és 2009 vége felé már "szemtelenül" olcsó volt. Majd 2090 telén még ebből lealkudtam és így lett meg 2010 tavaszán.
Plasti DIP-et nem akar valaki rendelni? Nagy tételben olcsóbb.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy amit épp találnak a gyárban, azt rakják bele.
A GS-emmel is ez volt... fele 2000-es volt, fele 2001-es, pedig nem volt törve, csak azokban az években lett új gyár egy kontinenssel odébb vagy mi...
De persze annó a 2002-ben gyártott kocsimon is találtam alkatrészeket, amire az volt írva, hogy 2000. június.
A műbizonylat vagy mi a bánat 2009.05. havi...