Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ezt is kéne......................vagy nem?
Hálát adok a Jó Istennek, hogy nem mentem el! Nekem nagyon nem tetszett a szakadó esős motorozás, szó szerint semmit nem láttam. Be kell szerezzek egy ablaktörlőlapátos bukositát
Mé az eddig ne ment?
Amúgy én megúsztam a komplett heti melóbajárást szerpentin nélkül vízmentesen.
Azserossz.
Akkor én mit szóljak a hétvégi gurulás után?........1000km,mariazell,lavamünd+ összevissza,kb 600km vizes úton,ebből 300km szakadó esőben..........de qrva jó volt........picit megtanultam vizen szerpentinezni....
Hííííííjnye a hátsó kerékre is ráfért.
Én még várok a mosásig
má az enémre is ráférne egy csutakolás
Na ennek tiszteletére mek ledzsuvázom a láncot.
Én se csipázom ha valaki azzal vág fel mennyire csilivili.
Én is megvettem a fehér ruhát hogy lássanak de amennyit adtam érte annyit ér vagy talán kevesebbet.
hogy 150-200 ezret adjak 1 ruháért? Kizárt! Nem tud többet csak a neve más. Ugyan úgy véd közúton mind2!
A farmerban motorozást elfelejtettem 1 életre max a közértig. Amit a bőrcuccon láttam a csúszás után átgondoltam mi lett volna ha farmer van rajtam...
Szóval lehet akármilyen többszázezres bőr rajtad. Cseszheted közúton mert nincs bukótér. Tehát megteszi 1 szép 100e-es is a vagizós májer 250-300 ezres helyett.
most látom melyik topicban vagyok... há öregszik az ember, elnéztem
Nekem bizonyított élőben a spool, és a difi is, a sok százezres cuccra nincs pénzem, és ugyanúgy ratyi lesz ha hempergek, mint az olcsóbb, egy határ felett mindegy tényleg... volt egy srác itt nem messze, full bőrben belemet a kocsiba, kívűlről egy karc nem volt a ruhán, de tényleg, de azonnal meghallt, az összes belső szerve leszakadt...
Amúgymeg kicseszett szép vagyok a leárazott ruhámban.

link
hála az égnek marketing szöveggel nem lehet motorozni, amíg kanyarban nem jön szembe egy divatozó ficsúr sem, addig engem nem zavar mit csinálnak a parkolóban. Nem megyek oda, azt kész.. vannak szebb helyek is
Ja.Könnyebb belerakni tepsibe a részeket ha valami egybetartja.
Akkor nekik valami rossz mert az amcsi oldalon simán kiköpi a kódot külön.

link
nem azt mondom,hogy szart kell venni,de úgy gondolom mivel ezek azért biztonsági célokat szolgálnak be vannak vizsgálva számuk is van.Gondolom ami nem megfelelő azt nem lehet forgalomba hozni.
A többi dizájn meg tartósság( varrás,zippzár stb.)
Attól,hogy nem kerül milliókba még lehet benne motorozni,és bizonyos fokig meg is véd.Bizonyos fok felett meg hát már mindegy
mondom nem...nem ez az ábra mert ez hozza hanem az a lista amiből rendelnek.......az nem hozza külön....
Ezserossz.
jó kis marketing szöveg.

Mindenből a lehető legdrágábbat..
Azért van egyre több csicska divat motoros,mert mindenki aki motorozni akar érdeklődéssel kezdi.Na már most kérdezősködik és ilyen marketing válaszokat kap.Belenéz a pénztárcájába elszomorodik,hazamegy és elfelejti az egészet.
Jön az újgazdag hülye gyerek,akinek semmi sem drága.Kérdez,megkapja ugyanazt a választ mint a csóró,csak Ő legyint erre egyet és megveszi,(vagy megveteti)Belőle lesz a mekdonálcos hülye gyerek aki lenézi az olcsóbb low coast-os mocist aki nem dőlt be a marketing szövegeknek.
Dehogynem.24-es.
Ez női.
Nem csak ahogy beszéltük a régihez nem hozza külön úgy mint az újhoz....ezért kell basztatni őket...
hihetetlen, de egyrészt ki lehet tisztíttatni (Cölöpék is foglalkoznak vele)...Másrészt az aanyagminőség miatt egész más...nincs szaga, de ezt hiába mesélem, úgysem hiszed el
Vesz a halál olyxant amibe más levedzett meg ásóka is befigyelhet meg mindenmás.
Bár lehet hülye vagyok.Gatyát sem veszek használtat.