Én 3-4 hónap kihagyással vettem nadrágot és kabátot.Kabát 58-as nadrág 60-as és nehéz volt találni mert mind ropira tervezett.
És még így is elég sok helyen belenyúltak cölöpék mire jó lett.
Bár ezekből kivettek nem betoldottak.
Tehát olcsóbb a nagyobból passzost csinálni mint a kicsit kihízni.
Azoknál komplett paneleket cserélnek ami húzós.Ezt mondták.
Úgyhogy ha a kabát jó ne gondolkozz.Vedd meg..............keress egy nacit hozzá.
Áh bakker... a felső része jó volt. Az alsó nem. Meg az önálló nadrág sem... keresnem kell kisebbet.
Pedig most már munkanélküli vagyok, lenne időm pályázni
Hát.................mmmmmm................nekem is rövid.................az összes nadrág amit próbáltam mindnek a protektora a sípcsontomnál volt.
Pedig kurvára nem gyerekméret vagyok.
Bakker. Ma felpróbáltam Roleef bőrgatyát meg full bőrszerkót a legkisebb méretből (50-es) és nagy volt a nadrág rész.
Kisebbet nem is gyártanak, pedig "jóárasítva" volt.
Ez igaz csak most kivettem és akkora mint 1 palacsinta
De majd utánna sassantok...
Csak ezért meglepő hogy 120 000 a ruci és bakker mezei szemeim úgy látják simán polifoam van beleszabva
Honnan lehetne beszerezni Berik bőrcucchoz a protikat? mert a naciba az egyik eléggé betegesen fest... (Csípőrész) és már tuti nem látja el a funkcióját ha baj van. Ne legyen de azért jobb érzéssel töltene el ha olyan lenne mint a másik oldal.
Sziasztok. SV-hez keresek kilóméteróra jeladót. ötlet? kereskedésekben az egész cumót akarják adni, 35eFt-ért, de nekem csak a kis kerek cucc, kellene az esőkerékhez.
És még így is elég sok helyen belenyúltak cölöpék mire jó lett.
Bár ezekből kivettek nem betoldottak.
Tehát olcsóbb a nagyobból passzost csinálni mint a kicsit kihízni.
Azoknál komplett paneleket cserélnek ami húzós.Ezt mondták.
Úgyhogy ha a kabát jó ne gondolkozz.Vedd meg..............keress egy nacit hozzá.
Pedig most már munkanélküli vagyok, lenne időm pályázni
Pedig kurvára nem gyerekméret vagyok.
Kisebbet nem is gyártanak, pedig "jóárasítva" volt.
Rövid a lábam...
De majd utánna sassantok...
Csak ezért meglepő hogy 120 000 a ruci és bakker mezei szemeim úgy látják simán polifoam van beleszabva
Honnan lehetne beszerezni Berik bőrcucchoz a protikat? mert a naciba az egyik eléggé betegesen fest... (Csípőrész) és már tuti nem látja el a funkcióját ha baj van. Ne legyen de azért jobb érzéssel töltene el ha olyan lenne mint a másik oldal.
www.motoralkatresz.eu
Tehát:
34983-21E00 ROTOR,SPEEDOMET
24 34983-21E00 ROTOR,SPEEDOMET
Erre kérj árat.Meg fogsz lepődni.
Nem Álámóniumból van hanem fehéraszfaltból.................csak nem hordják el.