Én mérlegeltem.Tudtam,hogy makulátlant nem kapok annyiért amennyit szántam rá.Nincs matrica se a fej idomon se a far idomon.Persze,hogy fújták.Nálam ezt kissebb esztétikai hibának mondják.Nem foglalkoztam vele.Jött a hozzáértő barátom megnézte,és azt mondta ok a gép vegyem meg.Tudtuk,hogy fújva volt meg elestek vele de tudtam nagy baja nem volt ,nem kergettem hiú ábrándokat,hogy majd kifogom a tutit.
Használt motor használva volt ennyi.Aki nem érti ezt az egy barom.
mikor vettem az sv-t alapban nézegettem minden felé az országban.Viszont a közelebbieket tettem a lista elejére.Pár fényképből és Őszintének tűnő telefon beszélgetésből nehéz megítélni az állapotot.
Mentem néztem és a leg megfelelőbbet megvettük az Erste Lízingel közösen
Na ezért hajlok egyre jobban a beszámításra és ezért fogok bukni a dolgon.Nyalok annyi segget napközben................még a motoromat is nekem kell bizonygatni hogy nem volt rommátörve és tényleg annyi amennyi van.
A gond hogy a szakmunka lassan kincsé válik.Mivel senki nem tudja lassan megengedni a kidobjuk veszek újat dolgot.Úgyhogy jön még a szakmunkára aranykor csak ki kell várni.
Akkor most közeli de fene tudja milyen 3-4 évvel öregebb de 200 Km-el allrébb leliformálható (jó más szerint kétes és szar,szerintem nem az) valós Km-es fiatalabb majdnem annyiért?
Hozzátenném ,nem vagyok iskolázatlan,van tisztességes iskolában tanult mesterek mellett kamatoztatott szakmám,csak ez nem kell a magyar tőkéseknek,a külhoni meg a közelébe nem enged a szakmunkának,hacsak nem vagyok szakács vagy pincér.
én proli vagyok.A tanulásról már lemaradtam ,maradt a robot amit rosszul fizetnek vagy a lottónyeremény....arra meg kevés az esélyem,leszögezem néha szoktam lottózni.
Szamurájhajra gyúrok.
Amúgy csapzott és izzadt.Így nem mutat................bár amúgysem.............ez van.Már gyűjtök a centis aranyláncra.
Az én és a fényképező állapota miatt
Használt motor használva volt ennyi.Aki nem érti ezt az egy barom.
De hova költözzek ha el akarok valamit adni?
Mentem néztem és a leg megfelelőbbet megvettük az Erste Lízingel közösen