Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leléptem az Alpokba. Majd jövök. Mindenki legyen jó :)
és ha maradnál márkahű, betartva a fokozatosság elvét?
suzuki, ezer köbcenti? (Zolit követve: egy TRIPLA :-) )
Nem állsz messze a céltól!
Yaris D4-D blue ice.
Szerintem egy Yaris versora cseréld el.
Majd kiderül augusztusban.Addig nem érek rá e miatt szaladgálni.
Ering? hát már nem tudom mi lehet vele! Idén voltam 2X és abból 1X csak időt mérni haver kocsijának oszt kész! Nem lesz pálya karrierem az fix!
A teherautó az nem látszik.
Látszik a kipufogón egy csíkban karc meg két körömnyi leverődés.A fékkaron semmi a gombán egy ujnyi helyen horzsolás,meg a fékem és a gázkarom s-es.
Amúgy még külalakra sincs más baj.
Csak rá kell ülni és menni vele.Mást nem kell költeni.
Ehhez képest 750-ért látom a tiedet 16500 Km-el halál kopott gumikkal.
Vagy az nem a tied?
Teljesen igazad van! És mit adnak beszámításkor érte? gondolom -200e
Ne is mond! Elment a kadvem még a pályázástól is ,abba is bekavart a válság meg a politika.
Te is eltüntél ! Mi van az eringel?
ne haragudj de egy olyan gépet árulsz amivel már benéztek a egy teherautó alá,borult nem 1szer,át van építve,mit vársz?Persze rendbe van műszakilag,ezt tudja a forum és kb ennyi.A többség az ilyen bizniszre nem vevő. .Előbb megvesznek egy hamvaiból újra összehegesztett , de szép idomos, amúgy pályaidommal rommá harcolt gixert 50 pályanappal és 5800KM-rel az eredeti órájában...

És ezt most nem bántásként írom (gondolom mennyire meggyötröm az érzékeny lelki világod )

Ok csak közben a 3.-4. jó gépet látom elhussanni míg várok mint a szűzlány a moziban.
Nem sok érdeklődő kell, hanem 1 vevő, aki megveszi! Nekem 2 ember látta a motoromat. Nem is hívtak többen. A második el is vitte. Egyébiránt mindenki nyaral sörre meg lángosra költenek most az emberek, ahelyett, hogy vennének egy fasza 650-es SV-t.
Papírkutyák "kis" SV-vel nem mennek 2:18-at Hringen!
Fagyaszd le a családot és tedd a hűtőbe.
RESPECT
Sanyi, Zakopane túra ideje még nem körvonalazódik?
Papírkutya kocamotoros vagyok!
A család meg minden hétvégén igényt tart rám, több napos dolog szóba se jöhet!
Ja és papucs is vagyok! (abbol is a rózsaszín plüssös )
De legalább irígy is vagyok ,hogy ti mentek!
Áh papírkutya.
Hát újat sem vesz senki.Ők is bajban vannak.Csak sajnos ilyen hülye a magyar.Annyira beleette magát már mindenkibe az összehúzódási kényszer hogy mást nem is csinál.
Pedig míg nincs fogyasztás termelés sincs.Ha nincs termelés egyre jobban pörögnek az elbocsájtások.
Van pénz csak visszatartják,olcsóbbat vesznek mindegy hogy szarabb de legalább olcsóbb alapon.
A fiatalok meg inkább gyíkszart vesznek mert az a menő.
Meg felbukkannak az ügyeskedők akik romból tákolnak össze mindent és jön az ez meg az a baja most vettem dolgok.
Kezd elegem lenni belőle nagyon.
Szivem szerint most betolnám a kereskedésbe beszámításra.
De természetesen megint jönnek a szabadságolások egész hónapban.
Megint egyedül vagyok.
Szombaton nem jössz velünk?
Miről beszéltek?
Csökken a munkanélküliség ,az államháztartás hiánya ,stb.!
Én még nézek hiradót!

És hiszek a mesékben.
Ez van!
nincs pénz....senkinek, akinek van az újat vesz......járom az országot és olyan kilátástalanság van, hogy senki nem mer belevágni semmibe főleg nem hobbi dologra.......szarban vagyunk...
2,5 hónapos 4 internetes portálon való hirdetés után mérlegem.
Mindössze 3 telefonos érdeklődő.Ebből egy egy robogót próbált beszámíttatni és lealkudni a vételárat meg messze is voltam és természetesen sérülésmentes pukimentesnek kell lennie szalonból kihozva.
2.megnézte de semmi konkrét még keresgél.De legalább korrekt volt megmondta hogy néz másikat is.
3.Telefonban már lemondott róla mikor mondtam hogy feküdt a bal oldalán kis sebességnél.
Valószínű már agyvelődarabokat vizionált a blokkon és legalább 3 halálos áldozatot a labdává tört motor körül majd gonosz neppert aki a sötét sufniban kovácskalapáccsal egyengetett vázat.
Folyamatosan csökkenő megnézésszám és egre lejjebb vitt ár mellett.

Na itt tartok.