Sziasztok! Itt vannak hozzáértőbb emberek!
Ha vezláncfeszítőt cserélek, és az első hengernél és hátsó hengernél is a jelre tekerem, vagyis felső holtpontra a dugattyút, akkor le kell vennem a szelepfedelet, hogy ellenőrizzem a láncot, nem ugrott-e át, vagy ilyenkor minden tehermentes, és nincs jelentősége, ha kiveszem a régi feszítőt, és berakom az újat!?
egy kérdés még, hogy ha feszítőt cserélek, akkor láncot is érdemes lenne, meg láncvezetőt?
nekem 1,6D fóka van, 3,2-t főúton 70-80 között fogyaszt. autópálya 130-140 már 7L körül, a városban meg 15 km/h átlagsebesség mellett 10,8 L volt a csúcs
nem megyek bele abba hogy milyen volt a forgalom volt-e klíma stb.Egy benyással szemben évi 100al vagy beljebb...(ha 12ezret mész) de ha becsússzan egy adagoló hiba az 400... Nade,ha már fogyasztás:
(nekünk volt egy thaliánk, 1,5dci 80ló,ugyanez volt a baja mint a logan-nek,egyszer csinálta,elmúlt,senki nem tudta megmondani mi volt ez/mitől volt/lesz-e újra /végig szervizelt,karbantartott autó volt, női tulajjal /anyum járt vele/ )
Na jó ne menjünk át okos autós fórumba! A megérés pedig első tanknál látszik! Próbavezetésen használt 8 éves corolla 1,4 D4D-vel sikerült 3,2 l / 100 km-t autóznom és nem úgy mint Zs2 az életrenevelő szerpentineken! Normál tempóval!
Keresel annyit hogy megérje a javítási költséget?
Komolyan mondom.
Eddig KB 3-4 nagy cég cserélte le a dízeles gépeit az üzletkötőknek.
A vicces az avensis volt.3 kiló csak a lámpa.
És szinte mindegyiket javítani kell 200-300e közt üzemenyagrendszer vagy kettős lendkerék miatt.
Az a legenda hogy a dízelek csak mennek és javítani nem kell az régen még élt..............mostanában csak a nyomaték ami pozitívum.
És a havi ezer az vicc.Az évi 12e.Évi szinten 30-40e Km aminél egálban vagy a benzineshez képest.
nem feltétlen.Havi 1000kmnél nem éri meg dieselt venni (én számolgattam már,én is kb ennyit járok,nem mielőtt kérdés lenne,nem az SVvel:D).Drágább az ára amúgy is,drágább a szervizelés, és ott az adagoló ami nagyon csúnyán drága.
persze ha újonnan veszed,az más...hisz akkor vigyázol rá,nem nyomod szét a turbót,és gondolom nem tartod meg 15évig
az enyém (még) nincs fönt,de azé köszi A gumi relatív új,nem a gyári van rajta,előző tulaj cserélte pilot sportra (vagy mi?) mert azt mondta a gyári xar...
amúgy az enyémre még van 2hónap gari...addig kéne elpasszolni
Csomagtartó szerintem KB 30-35e körül lehet.De csak saccolok.
én közép álványon meg bukókereten v gombán gondolkodok
Ha vezláncfeszítőt cserélek, és az első hengernél és hátsó hengernél is a jelre tekerem, vagyis felső holtpontra a dugattyút, akkor le kell vennem a szelepfedelet, hogy ellenőrizzem a láncot, nem ugrott-e át, vagy ilyenkor minden tehermentes, és nincs jelentősége, ha kiveszem a régi feszítőt, és berakom az újat!?
egy kérdés még, hogy ha feszítőt cserélek, akkor láncot is érdemes lenne, meg láncvezetőt?
Köszi:Tomi
K6 idomos 650re milyen doboz tartók váltak be? Hol érdemes vásárolni?
1.4 d4-d auris, új autóként vásárolt, orvos anyuka által használt. 76 000 kmnél turbócsere.
Nem mondták neki, hogy melegíteni és hűteni kell a turbót, így ennyit bírt. Hidegindítás után is 3000 körül váltotta el a fokozatokat
Csak az előző tulaj miatt lutri a modern dízel. Az egygazdás, odafigyelve használt, majdnem olyan megbízható mint a régi híres dízelek.
http://nepitelet.hu/autok/toyo...
itt van egy vidi lesd meg:
http://totalcar.hu/tesztek/fog...
(nekünk volt egy thaliánk, 1,5dci 80ló,ugyanez volt a baja mint a logan-nek,egyszer csinálta,elmúlt,senki nem tudta megmondani mi volt ez/mitől volt/lesz-e újra /végig szervizelt,karbantartott autó volt, női tulajjal /anyum járt vele/ )
mindegy,nem SV téma,csak mondom azért írtam hogy azért számolgasd át te is, és fontold meg amit Z írt lentebb
1,6-os astra H-kat.
Komolyan mondom.
Eddig KB 3-4 nagy cég cserélte le a dízeles gépeit az üzletkötőknek.
A vicces az avensis volt.3 kiló csak a lámpa.
És szinte mindegyiket javítani kell 200-300e közt üzemenyagrendszer vagy kettős lendkerék miatt.
Az a legenda hogy a dízelek csak mennek és javítani nem kell az régen még élt..............mostanában csak a nyomaték ami pozitívum.
És a havi ezer az vicc.Az évi 12e.Évi szinten 30-40e Km aminél egálban vagy a benzineshez képest.
persze ha újonnan veszed,az más...hisz akkor vigyázol rá,nem nyomod szét a turbót,és gondolom nem tartod meg 15évig
amúgy az enyémre még van 2hónap gari...addig kéne elpasszolni