Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De felszívom magam üzembe helyezem a hajlítót és csinálok pár csomagtartót valamikor.
Közép állvány az felesleges bukókeret randa,gomba meg hát vaqn millió gyártó.
Csomagtartó szerintem KB 30-35e körül lehet.De csak saccolok.
mennyiért vesztegetik amúgy?
én közép álványon meg bukókereten v gombán gondolkodok
Sziasztok! Itt vannak hozzáértőbb emberek!
Ha vezláncfeszítőt cserélek, és az első hengernél és hátsó hengernél is a jelre tekerem, vagyis felső holtpontra a dugattyút, akkor le kell vennem a szelepfedelet, hogy ellenőrizzem a láncot, nem ugrott-e át, vagy ilyenkor minden tehermentes, és nincs jelentősége, ha kiveszem a régi feszítőt, és berakom az újat!?

egy kérdés még, hogy ha feszítőt cserélek, akkor láncot is érdemes lenne, meg láncvezetőt?

Köszi:Tomi
Fokt.Hepco&becker.
Hello!

K6 idomos 650re milyen doboz tartók váltak be? Hol érdemes vásárolni?
éppen ezt mondom.De elég ha az az 1 gazda is úgy bánt vele ahogy...
nekem 1,6D fóka van, 3,2-t főúton 70-80 között fogyaszt. autópálya 130-140 már 7L körül, a városban meg 15 km/h átlagsebesség mellett 10,8 L volt a csúcs
Turbó csere jobb?

1.4 d4-d auris, új autóként vásárolt, orvos anyuka által használt. 76 000 kmnél turbócsere.

Nem mondták neki, hogy melegíteni és hűteni kell a turbót, így ennyit bírt. Hidegindítás után is 3000 körül váltotta el a fokozatokat

Csak az előző tulaj miatt lutri a modern dízel. Az egygazdás, odafigyelve használt, majdnem olyan megbízható mint a régi híres dízelek.
na és persze a népítélet amit érdemes átolvasni

http://nepitelet.hu/autok/toyo...
persze egy toyota dieselnél ilyentől nem kell félni,dci-blokkon kívül másról még nem hallottam ilyet
nem megyek bele abba hogy milyen volt a forgalom volt-e klíma stb.Egy benyással szemben évi 100al vagy beljebb...(ha 12ezret mész) de ha becsússzan egy adagoló hiba az 400... Nade,ha már fogyasztás:

itt van egy vidi lesd meg:

http://totalcar.hu/tesztek/fog...

(nekünk volt egy thaliánk, 1,5dci 80ló,ugyanez volt a baja mint a logan-nek,egyszer csinálta,elmúlt,senki nem tudta megmondani mi volt ez/mitől volt/lesz-e újra /végig szervizelt,karbantartott autó volt, női tulajjal /anyum járt vele/ )
Az úgy nézett ki, hogy főút-át a városon-m5! És a fogyasztás 3,2
Én Zolival értek egyet,de te dolgod mit veszel,én csak mondtam hogy azért számold át.Corollával 3,2?Autóúton persze,de városba?

mindegy,nem SV téma,csak mondom azért írtam hogy azért számolgasd át te is, és fontold meg amit Z írt lentebb
Na jó ne menjünk át okos autós fórumba! A megérés pedig első tanknál látszik! Próbavezetésen használt 8 éves corolla 1,4 D4D-vel sikerült 3,2 l / 100 km-t autóznom és nem úgy mint Zs2 az életrenevelő szerpentineken! Normál tempóval!
Ja és mit kaptak az üzletkötők?
1,6-os astra H-kat.
Keresel annyit hogy megérje a javítási költséget?
Komolyan mondom.
Eddig KB 3-4 nagy cég cserélte le a dízeles gépeit az üzletkötőknek.
A vicces az avensis volt.3 kiló csak a lámpa.
És szinte mindegyiket javítani kell 200-300e közt üzemenyagrendszer vagy kettős lendkerék miatt.
Az a legenda hogy a dízelek csak mennek és javítani nem kell az régen még élt..............mostanában csak a nyomaték ami pozitívum.
És a havi ezer az vicc.Az évi 12e.Évi szinten 30-40e Km aminél egálban vagy a benzineshez képest.
nem feltétlen.Havi 1000kmnél nem éri meg dieselt venni (én számolgattam már,én is kb ennyit járok,nem mielőtt kérdés lenne,nem az SVvel:D).Drágább az ára amúgy is,drágább a szervizelés, és ott az adagoló ami nagyon csúnyán drága.

persze ha újonnan veszed,az más...hisz akkor vigyázol rá,nem nyomod szét a turbót,és gondolom nem tartod meg 15évig
havi 1000 km lenne a minimum! És a kérdés úgy helyes: Keresel annyit, hogy megérje a benzines?
mész vele annyit hogy megérje a diesel?
Nem járok a villamos vonalán!
Ha Yarist veszel... elém ne kerüljéééé! Mert rommà töröm a hàtuljàt! XD
az enyém (még) nincs fönt,de azé köszi A gumi relatív új,nem a gyári van rajta,előző tulaj cserélte pilot sportra (vagy mi?) mert azt mondta a gyári xar...

amúgy az enyémre még van 2hónap gari...addig kéne elpasszolni
Az nem menő a csajoknál.
Jó neked.