Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosemond hogy sosem.
Én marha meg nézem a mobile de-t.
Bár amígy a szétkókányolt,buherált,jobbra-balraborult szaromat el nem adom csak nézem van.
új motorra sosem lesz pénzem,a kereskedők meg szemét profit orientált görények akik átbasznak vagy nem.....
Egy nittelés majd belefér valamikor?
Vanyek példája a Bandittal azt mutatja, hogy lehet azért jót is venni közülük....persze a nagyja szétütött....
Ezért találták ki az új motor és a márkakereskedés intézményét.
Egyszer egy kókány aprilia rsv factory-ért mentem egerbe a zweiradhoz..A "kis karcokból" szétfúrkált gyári kipufogó,csummárakopott hátsógumi lett,az alapjárat meg lengedezett mint lóf@sz a szélben A kereskedő annyit mondott,hogy miért nem néztem meg a motor adatlapját az ilyen meg ilyen honlapon hiszen ott fel van tűntetve,hogy a motor banki lefoglalt és ilyen és ilyen sérülései vannak..Na itt dőlt meg a hitem a zweiradban és a banki lefoglalt motorokban..
Melyik időpontban?...majd ha aki fényképezett feltette valahová akkor linkelem és meg lehet nézni milyen a kemping......tényleg jó lett...
De sosem tudhatod hogy melyik a jó motor,mert mindenki azt állítja a sajátjáról.Ha meg szart sem ér ,akkor tartoztál egy úttal az ördögnek.
Ha lenne arra garancia,hogy ahova elmegyek megnézni az az elvárásaimnak megfelel,akkor bánja a franc azt a 10 E-t,de amíg reckíros a dolog addig mindenki a környékén nézelődik inkább,mert ha mondjuk megnézel 3-at és ha egyik se jó akkor az már harminc kidobott ezres.
Szeva! Minket érdekelne egy ilyen arlói hétvége...
egyikse, vagyis talán meló de én a nyelvtanulásért megyek
Eszpresszot kis fahellyal es rummal.Valaki majd megissza.
En nem,nem kavezom max forro csoki alias kakao tejjel.
Nyaralas vagy melo?
zoli megyek angliába pénteken hozzak egy triplát?
Tudod mit haggyuk.
Elnézést hogy beletiportam bárhol is a lelkedbe.
Én azt hiszem már nem folytatom.
Inkább pukkadj meg és fortyogj magadban.
Velem?
Mit? nem tudok róla
Besértődök igen, mert te mondtad ma, hogy poénkodtatok a saját unokaöcsémmel! De nektek az se felelne meg, ha más erősebb motort venne az ember! Valami fikáznivaló mindig lenne amibe belekötnétek!

BASSZA MEG EGY TALICSKA FASZ EZT A SZÁJBABASZOTT FÓRUMOT!
Bud a jó ég áldjon meg!
Ha arra kell 1 autó hogy elvigyen Ából Béébe akkor ne japót nézz!
Hanem valami európait 1 olcsóbb hozzá minden lásd Csabi Zafirkája.
2 az 1.2 C Corsába kellemeset csalódtam! Konkrétan kurvajól megy és megelégszik az 5 lityivel hosszútávon! (a 160 pályán meg se kottyant neki és hajtani se kellett)
És ha hiszed ha nem nem fogsz lemenni 4 liter alá 1 diesel-el sem!
De te tudod!
A másik meg C corsát 1.3 díízelt már kapsz 7-800e-ért!
És 1 buzi motoros se fog megtolni hátulról
Hupssz.
Na álljunk meg egy szóra.
Ha ettől az ártatlan kis tréfától besértődsz akkor bocibocsibocs de kicsúszott a számon.Szánom bánom bűnömet.
Mentségemre mondom a yaris a twiggón kívül a legnőiesebb kocsi a világon.De ha ez boldogít többet nem viccelődöm rajta.
Namost a buheramesterség az meg érdekes dolog megsértődhetnék én is de akkor nem volt gond amikor a kezedbe adtam leszinterezve a lábtartómagasítót hogy a pályaambícióidnak ne legyen gátja.
És a túrák nem öncélú Km szaporításról szólnak hanem a szép tájakon haverokkal együtt motorozásról és hogy jól érezzük magunkat.Ha neked ez nem jön be ám legyen.
A borulást meg hát istenem nem születtem akkor mesternek mint te.De ezt nem is dörgölöm mások orra alá.
Nagyképű meg sosem voltam úgyhogy ezt a részt inkább meg sem hallom mert .
Ha meg ezek után is besértődsz az a te dolgod.Én lezártam ezt a fejezetet.
Én nem!
Nyugodj meg, Zoli csak jópofizik....
Pont ez a legjobb az egészben.Minden franc apró dolog fenn van a gépről Nem zsákbamacska lenni.
Csak mióta feltettem belecsúszott 2000 Km.hiba nélkül.Meg egy lánc.Mert egy marha vagyok és eladás előtt cserélem.Viszont ha 2004-es irreálisan kevés Km-es gép a vágyad amit garázsban tartottak 6 évig akkor nem az enyém kell.Az enyém egy csomó túrára elvitt és visszahozott gond nélkül üzrembiztosan.
Van aki megvette az olcsóbb közelebbi gépet és gondok voltak.De mindegy mert még 2 hét és okosabb leszek.Lehet hogy egy nepper fog meggazdagodni belőle.bár tuti hogy bagóért nem adom oda.
Na akkor tisztázzunk valamit, csöpögőfékes buhera mester! NEM jódolgomból akarom eladni a motort, hanem mert anyagi és egyéb dolgokkal küzdök, de inkább nem eszek, csakhogy megmaradjon. Mert bár nem megyek fényévekre túrázni a semmiért, vagy túránként eldőlni egyszer jobbra, egyszer balra. Ettől még motoros vagyok, és élvezem szeretem! A pénztárca megfontolás miatt kell a kocsi és azért, hogy felnőtt fejjel ne kelljen "APÚÚÚÚ ADD ODA A KOCSIT" sztorikat játszanom! A nagyképű szövegedet meg tartsd meg a gixxeres hülye haverjaidnak!
Mi megyünk két vagy három hét múlva újra Arlóra. Érdekel valakit és ha igen akkor melyik időpont legyen?
Kicsit nagyobb hírverést adnál neki akkor már ülhetnél egy fain dízelkocsiban.....................igaz hogy adnak hozzá rózsaszín ujjatlan feszülős pólót és plüssmacit de sebaj.Legalább toyota.
Nagyon nehéz eladni ilyen "népmotort". Kitartás. Ha jó áron beszámolják kereskedésben, akkor gyorsabb megoldás.