Egyszer egy kókány aprilia rsv factory-ért mentem egerbe a zweiradhoz..A "kis karcokból" szétfúrkált gyári kipufogó,csummárakopott hátsógumi lett,az alapjárat meg lengedezett mint lóf@sz a szélben A kereskedő annyit mondott,hogy miért nem néztem meg a motor adatlapját az ilyen meg ilyen honlapon hiszen ott fel van tűntetve,hogy a motor banki lefoglalt és ilyen és ilyen sérülései vannak..Na itt dőlt meg a hitem a zweiradban és a banki lefoglalt motorokban..
De sosem tudhatod hogy melyik a jó motor,mert mindenki azt állítja a sajátjáról.Ha meg szart sem ér ,akkor tartoztál egy úttal az ördögnek.
Ha lenne arra garancia,hogy ahova elmegyek megnézni az az elvárásaimnak megfelel,akkor bánja a franc azt a 10 E-t,de amíg reckíros a dolog addig mindenki a környékén nézelődik inkább,mert ha mondjuk megnézel 3-at és ha egyik se jó akkor az már harminc kidobott ezres.
Besértődök igen, mert te mondtad ma, hogy poénkodtatok a saját unokaöcsémmel! De nektek az se felelne meg, ha más erősebb motort venne az ember! Valami fikáznivaló mindig lenne amibe belekötnétek!
BASSZA MEG EGY TALICSKA FASZ EZT A SZÁJBABASZOTT FÓRUMOT!
Bud a jó ég áldjon meg!
Ha arra kell 1 autó hogy elvigyen Ából Béébe akkor ne japót nézz!
Hanem valami európait 1 olcsóbb hozzá minden lásd Csabi Zafirkája.
2 az 1.2 C Corsába kellemeset csalódtam! Konkrétan kurvajól megy és megelégszik az 5 lityivel hosszútávon! (a 160 pályán meg se kottyant neki és hajtani se kellett)
És ha hiszed ha nem nem fogsz lemenni 4 liter alá 1 diesel-el sem!
De te tudod!
A másik meg C corsát 1.3 díízelt már kapsz 7-800e-ért!
És 1 buzi motoros se fog megtolni hátulról
Hupssz.
Na álljunk meg egy szóra.
Ha ettől az ártatlan kis tréfától besértődsz akkor bocibocsibocs de kicsúszott a számon.Szánom bánom bűnömet.
Mentségemre mondom a yaris a twiggón kívül a legnőiesebb kocsi a világon.De ha ez boldogít többet nem viccelődöm rajta.
Namost a buheramesterség az meg érdekes dolog megsértődhetnék én is de akkor nem volt gond amikor a kezedbe adtam leszinterezve a lábtartómagasítót hogy a pályaambícióidnak ne legyen gátja.
És a túrák nem öncélú Km szaporításról szólnak hanem a szép tájakon haverokkal együtt motorozásról és hogy jól érezzük magunkat.Ha neked ez nem jön be ám legyen.
A borulást meg hát istenem nem születtem akkor mesternek mint te.De ezt nem is dörgölöm mások orra alá.
Nagyképű meg sosem voltam úgyhogy ezt a részt inkább meg sem hallom mert .
Ha meg ezek után is besértődsz az a te dolgod.Én lezártam ezt a fejezetet.
Pont ez a legjobb az egészben.Minden franc apró dolog fenn van a gépről Nem zsákbamacska lenni.
Csak mióta feltettem belecsúszott 2000 Km.hiba nélkül.Meg egy lánc.Mert egy marha vagyok és eladás előtt cserélem.Viszont ha 2004-es irreálisan kevés Km-es gép a vágyad amit garázsban tartottak 6 évig akkor nem az enyém kell.Az enyém egy csomó túrára elvitt és visszahozott gond nélkül üzrembiztosan.
Van aki megvette az olcsóbb közelebbi gépet és gondok voltak.De mindegy mert még 2 hét és okosabb leszek.Lehet hogy egy nepper fog meggazdagodni belőle.bár tuti hogy bagóért nem adom oda.
Na akkor tisztázzunk valamit, csöpögőfékes buhera mester! NEM jódolgomból akarom eladni a motort, hanem mert anyagi és egyéb dolgokkal küzdök, de inkább nem eszek, csakhogy megmaradjon. Mert bár nem megyek fényévekre túrázni a semmiért, vagy túránként eldőlni egyszer jobbra, egyszer balra. Ettől még motoros vagyok, és élvezem szeretem! A pénztárca megfontolás miatt kell a kocsi és azért, hogy felnőtt fejjel ne kelljen "APÚÚÚÚ ADD ODA A KOCSIT" sztorikat játszanom! A nagyképű szövegedet meg tartsd meg a gixxeres hülye haverjaidnak!
Kicsit nagyobb hírverést adnál neki akkor már ülhetnél egy fain dízelkocsiban.....................igaz hogy adnak hozzá rózsaszín ujjatlan feszülős pólót és plüssmacit de sebaj.Legalább toyota.
Bár amígy a szétkókányolt,buherált,jobbra-balraborult szaromat el nem adom csak nézem van.
Ha lenne arra garancia,hogy ahova elmegyek megnézni az az elvárásaimnak megfelel,akkor bánja a franc azt a 10 E-t,de amíg reckíros a dolog addig mindenki a környékén nézelődik inkább,mert ha mondjuk megnézel 3-at és ha egyik se jó akkor az már harminc kidobott ezres.
En nem,nem kavezom max forro csoki alias kakao tejjel.
Nyaralas vagy melo?
Elnézést hogy beletiportam bárhol is a lelkedbe.
Én azt hiszem már nem folytatom.
Inkább pukkadj meg és fortyogj magadban.
Mit? nem tudok róla
BASSZA MEG EGY TALICSKA FASZ EZT A SZÁJBABASZOTT FÓRUMOT!
Ha arra kell 1 autó hogy elvigyen Ából Béébe akkor ne japót nézz!
Hanem valami európait 1 olcsóbb hozzá minden lásd Csabi Zafirkája.
2 az 1.2 C Corsába kellemeset csalódtam! Konkrétan kurvajól megy és megelégszik az 5 lityivel hosszútávon! (a 160 pályán meg se kottyant neki és hajtani se kellett)
És ha hiszed ha nem nem fogsz lemenni 4 liter alá 1 diesel-el sem!
De te tudod!
A másik meg C corsát 1.3 díízelt már kapsz 7-800e-ért!
És 1 buzi motoros se fog megtolni hátulról
Na álljunk meg egy szóra.
Ha ettől az ártatlan kis tréfától besértődsz akkor bocibocsibocs de kicsúszott a számon.Szánom bánom bűnömet.
Mentségemre mondom a yaris a twiggón kívül a legnőiesebb kocsi a világon.De ha ez boldogít többet nem viccelődöm rajta.
Namost a buheramesterség az meg érdekes dolog megsértődhetnék én is de akkor nem volt gond amikor a kezedbe adtam leszinterezve a lábtartómagasítót hogy a pályaambícióidnak ne legyen gátja.
És a túrák nem öncélú Km szaporításról szólnak hanem a szép tájakon haverokkal együtt motorozásról és hogy jól érezzük magunkat.Ha neked ez nem jön be ám legyen.
A borulást meg hát istenem nem születtem akkor mesternek mint te.De ezt nem is dörgölöm mások orra alá.
Nagyképű meg sosem voltam úgyhogy ezt a részt inkább meg sem hallom mert .
Ha meg ezek után is besértődsz az a te dolgod.Én lezártam ezt a fejezetet.
Csak mióta feltettem belecsúszott 2000 Km.hiba nélkül.Meg egy lánc.Mert egy marha vagyok és eladás előtt cserélem.Viszont ha 2004-es irreálisan kevés Km-es gép a vágyad amit garázsban tartottak 6 évig akkor nem az enyém kell.Az enyém egy csomó túrára elvitt és visszahozott gond nélkül üzrembiztosan.
Van aki megvette az olcsóbb közelebbi gépet és gondok voltak.De mindegy mert még 2 hét és okosabb leszek.Lehet hogy egy nepper fog meggazdagodni belőle.bár tuti hogy bagóért nem adom oda.