Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se ragaszkodom feltétlenül helyben venni. De, volt párszor, hogy elmentem a nagy semmiért egy szarért kb és ha kiszámolod 40-50k-t is el lehet költeni 3-4 motor megnézése után... (és ez már majdnem a megvenni kívánt motor 10%-a... és még csak NÉZTEM...)
A legtöbb eladó nem őszinte, nem meri bevallani, hogy itt meg ott szar a motor vagy a kocsi, de Istenem, ha elmegyek úgyis feltűnik, hogy szar. Meg utálom, hogy látszik, hogy sok a hiba és agyon dicséri. Én mikor eladtam a motor, megmondtam, amit tudtam róla és a rosszal kezdtem. Más miért nem teszi így? (és még telefonban...) Így marhára elmegy a kedvem, hogy 150km-nél messzebbre menjek. Sőt még ennyire se... Vannak rugalmas egyének, akik legalább félútig levánszorognak, hogy ne kelljen 300km-t másznom...

Bocs az offért.
2 gazdás dőlve volt látszik a kipufogón a hűtőn és a bukógombán.A fékje egy ezres SV-ről való volt így a felső munkahenger S-es.Én dőltem vele gyök kettővel.Még 2,5 éve.
Viszont az első tulajért nem vállalok felelősséget de 4300-al került hozzám tehát blokk és minden egyéb rendben van.Van vége a karoknak és van suzuki jel is.Gumik jók,folyamatos használatban van pöccre indul semmi gyíkja nincs.Minden folyamatosan cserélve van.És leinformálható hogy nem kamuzok.
Árak meg úgy indultak 2 hónapja hogy ezres sv fék,yoshimura RS3,fém fékcső,fokozatkijelző ezres gixxer hátsó teló 930.Semmi reakció 1 hónapig.Le 900-ra........semmi.Kiszedtem a yosit lementem 825-re semmi,le a féknyergek vissza a gyári meg ki a gixxer teló.Semmi.Most hogy 799e egy telefon hogy adjam olcsóbban mert messze van meg vegyem be a 125-ös robit cserébe.
Ehhez képest én egy street triple-t szeretnék helyett és kéne a pénz belőle.
És kezd elegem lenni a várakozásból úgyhogy valószínű beviszem a márkakereskedőhöz és beszámíttatom.
Ja az nincs hirdetve!
Akár csak az enyém!
Én egy jó motorért elmennék az ország másik felébe ami 10E ft gázolajpénzbe kerül, akinek ennyit nem ér egy jó motor, annak azt kívánom járjon egész életébe biciklivel amit a helyben a faluban is meg lehet venni! Soha semmilyen motorom és kocsim nem vettem 200km-en belül, nem azért mert ez a feltétele, hogy kocsit vegyek, hanem mert ott volt éppen jó vétel
Zoli-é igen jó állapotban van minden szempontból és mindent tudni lehet róla......itt használta, szervizelte......semmi titok nincs....másikat szeretne és ezért vitte le az árat.....
Most nézem a régebbi hozzászólásokban, hogy S-es volt. Kár, pedig jól néz ki...
Leginkább azért árulja, mert szerelmes.. eladni akarja nem hirdetni.
Nem mondtam, hogy megveszem, csak nézegetem őket. Egy ismerősöm sv650s-ét próbáltam vasárnap és megfogott. (2000-es évjárat volt...)
Élőben sok minden kiderül, nem kapkodok ráérek jövő tavaszig is...

Ne vedd sértésnek, viszont a tied is "gyanús" már csak az ára miatt is a 2007-esek között majdnem a legolcsóbb a használtaautón... Ennek is gondolom oka van.
Hanyadik gazdás, valami előéletet mondasz róla? Törve, dőlve volt? Akár privátba is mehetünk, adatlapomon e-mail. Köszi.
Ha Zoli odaadja monnyuk 790e-ért akkor már kicsit messzebb is jobban jársz.De ha a 2005-ösnek mondott 2004-est inkább megveszed amit szemmel láthatóan most festettek ujra egy törésből és az ülést is új pirosat kellett rárakni mert az is szétment csak azért mert nem akarsz utazni egy motorért akkor rajta.
Pont ezért jó, mert csak annyi a baj vele!
Akkor elég felejtős, fel sem tűnt, hogy nincs suzuki jel. Pfff

Zoliéval annyi a baj, hogy marha messze van...
Ez utóbbit támasztja alá, hogy a kuplungkar vége le van törve!
Hát ez neccesen 2005-ös. Az és az azt követő évjáratok váza fekete színű (elvileg a felni is). A tankról hiányzik a jel, lehet pander volt és újrafestették. Kb ennyi így hirtelen...
Zolié 2 évvel fiatalabb, alig többért
Hali!

Ez a gép nem ismerős valakinek? Esetleg innen valakié?
Vélemény róla?
SV650
Én is csak 9-6-ig várok....................de mire.
Ez az, nagyon ráérek.....ebből áll ez a nyomorult meló, most reggel 7.30 óta várok a vámpapírra és még sehol, ha meg lesz csak utána indulhatok a céghez kipakolni és az is kb 3-4 óra....ez van...
Jaah, nagyon írkálsz, aszt hittem ráérsz
otthon 1 tével... Én csak diktáltam, a titkárnőm írta , de máá kirugtam
én-e?...nem, kaminyonban ülök .....este remélem...
Othon vagy
Nem nagyon volt kedvünk hazajönni......még ma is strandidő van......még jó, hogy keveset motoroztunk...
Ha kell, tudod hogy van...
egen