Milyen motorja van?
Múltkor, amikor mentem motort itatni ukrajnába, a határon találkoztam egy emberkével, valami olyasmit beszélt, hogy pap, és egy CB 500 Hondája van. Akkor épp autóval volt, de azt mondta, másnap megyen ő is motort itatni.
Felkerült a hasidom a motoromra...
Nem kis meló volt, de kész lett (Vasárnap )
Mielőtt képért sikítana bárki is, előre szólok, hogy még fényezni kell.
Ha kész lesz, akkor elárasztom a fórumot vele.
Sziasztok Tegnap jól megáztam a motor tiszta mocsok lett, mikor megálltam égett szagot éreztem, de nem láttam semmit ami olvadna vagy égne, ma reggel mentem vele és ismét éreztem, mondjuk nem mostam le a sarat még , minek lehet égett szaga? lehet hogy a sár ? köszi
az SV-ket meg festesd át, az egyiket pirosra a másikat sárgára, mert ez a két szín között vacillálok. persze csak akkor tudom eldönteni hogy melyiket fogadjam el ajándékba ha elhozod.
Köszönöm az érdeklődését. Megyek tankolni és vinném is fel Önnek a gépet 55E ft költőpénzzel és, hogy ne legyen keserű a szájíze ajándékba kérem fogadjon el egy SV 1000-es modellt, a színét ki is választhatja a kettő közül.
A fűnyíróhoz pedig jó egészségek kívánok Önnek és a Kedves Édes anyjának is!
Nézzétek! 30-ért hirdettem meg, ha jó kondiban vagy lehet tolni akár egész nap, de ha nem akkor add át tesódnak vagy valaki másnak a gépet mert sajnos magától nem mén. Mivel már régóta ismerjük egymást így nektek baráti 53e ft-os irány áron árulnám. És a jól eső alkudozás látatlanba már a következő percben életbe léphet akár 50%-ig is
az elsö puntót tényleg ajánlom
...ha tudsz és szeretsz szerelni néha (uton még nem rohadt le,a gyikjai abszolut kiszámithatóak,könnyen és olcsón szerelhetöek)
...ha a régi swifttöl több biztonságra,és kulturáltabb beltérre vágysz
...ha néha hátulra is szeretne vki beülni vagy a hátsó uléseket hajtogatva nagy csomagok (pl pár db raklap) kerülhetnek
de cserén morfondirozok egy ideje (megjelentek az elsö rozsdafoltok,számithatok kuplungra,futómüre...)
vmi hasonló kisautóban gondolkodom (panda,wagonr,splash...)
de lehet hogy inkább megtartom
vagy az is elképzelhetö hogy nem biztos
vagy ilyesmi
talán
kb
De hogy ilyen hamar
Múltkor, amikor mentem motort itatni ukrajnába, a határon találkoztam egy emberkével, valami olyasmit beszélt, hogy pap, és egy CB 500 Hondája van. Akkor épp autóval volt, de azt mondta, másnap megyen ő is motort itatni.
Nem kis meló volt, de kész lett (Vasárnap
Mielőtt képért sikítana bárki is, előre szólok, hogy még fényezni kell.
Ha kész lesz, akkor elárasztom a fórumot vele.
Ménem pap?
A fűnyíróhoz pedig jó egészségek kívánok Önnek és a Kedves Édes anyjának is!
indulok
az elsö puntót tényleg ajánlom
...ha tudsz és szeretsz szerelni néha (uton még nem rohadt le,a gyikjai abszolut kiszámithatóak,könnyen és olcsón szerelhetöek)
...ha a régi swifttöl több biztonságra,és kulturáltabb beltérre vágysz
...ha néha hátulra is szeretne vki beülni vagy a hátsó uléseket hajtogatva nagy csomagok (pl pár db raklap) kerülhetnek
de cserén morfondirozok egy ideje (megjelentek az elsö rozsdafoltok,számithatok kuplungra,futómüre...)
vmi hasonló kisautóban gondolkodom (panda,wagonr,splash...)
de lehet hogy inkább megtartom
vagy az is elképzelhetö hogy nem biztos
vagy ilyesmi
talán
kb