Az a gáz hogy én lámpás indulásnál hagytam már ott 600-as gixxert is!
Az 1 dolog hogy 140-150 körül utolért
A Gyorsulásnál meg kell találni azt a tartományt ahol a legjobban dolgozik a gép! ennyi a titka. Oda kell váltani!
Nekem néha az utazó kicsi a motoromon de ezt 1 áttételezéssel meg lehet oldani. Amúgy meg azt mondom hogy utcára simán elég!
Tény néha elviselnék 1 hetedik fokozatot meg 1 hangyányival több nyomatékot de ez van!
megyek főnök ahogy összejön az ára már ott is vagyok.
Barátnőmmel beszélgettünk,mi lenne ha hozzájutnék egy közepes összeghez.Mondtam ezt is azt is mire közbevágott:
-Lófaszt!Megvennéd az ezrest!
dózikám, Te csak maradj a realitások talaján és szépen gyere le Pécsváradra és vidd már el a garázsból a kéket!. Anyám azt mondta kibassza mert nem férnek el a virágai
nekem az érzés számít,nem a teszt adatok.Azokat meghagyom a tudálékoskodó finnyázó vásárlóknak,akik azt hiszik,hogy 5 éves gép is lehet "szalon állapotú"
Az 1 dolog hogy 140-150 körül utolért
A Gyorsulásnál meg kell találni azt a tartományt ahol a legjobban dolgozik a gép! ennyi a titka. Oda kell váltani!
Nekem néha az utazó kicsi a motoromon de ezt 1 áttételezéssel meg lehet oldani. Amúgy meg azt mondom hogy utcára simán elég!
Tény néha elviselnék 1 hetedik fokozatot meg 1 hangyányival több nyomatékot de ez van!
Barátnőmmel beszélgettünk,mi lenne ha hozzájutnék egy közepes összeghez.Mondtam ezt is azt is mire közbevágott:
-Lófaszt!Megvennéd az ezrest!
Ezért szeretem annyira ...mert már ismer
Erre már rákerül az OT-s rendszám!
10 éves gépek milliós áron.Ugyan már.