Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most is az.
Az a gáz hogy én lámpás indulásnál hagytam már ott 600-as gixxert is!
Az 1 dolog hogy 140-150 körül utolért
A Gyorsulásnál meg kell találni azt a tartományt ahol a legjobban dolgozik a gép! ennyi a titka. Oda kell váltani!
Nekem néha az utazó kicsi a motoromon de ezt 1 áttételezéssel meg lehet oldani. Amúgy meg azt mondom hogy utcára simán elég!
Tény néha elviselnék 1 hetedik fokozatot meg 1 hangyányival több nyomatékot de ez van!
megyek főnök ahogy összejön az ára már ott is vagyok.
Barátnőmmel beszélgettünk,mi lenne ha hozzájutnék egy közepes összeghez.Mondtam ezt is azt is mire közbevágott:
-Lófaszt!Megvennéd az ezrest!

Ezért szeretem annyira ...mert már ismer
Szerintem az enyém 5 éves korában szalonállapotú volt.
dózikám, Te csak maradj a realitások talaján és szépen gyere le Pécsváradra és vidd már el a garázsból a kéket!. Anyám azt mondta kibassza mert nem férnek el a virágai
nekem az érzés számít,nem a teszt adatok.Azokat meghagyom a tudálékoskodó finnyázó vásárlóknak,akik azt hiszik,hogy 5 éves gép is lehet "szalon állapotú"
Jaaaaa azt mindenki csinálja.
Én is csak elmélkedem a távoli jövőn!
Na de ettől még döglött alacsonyan.
Azt olvastam, hogy az S2-eseknek már megizmosították a középtartományát.
nekem meg jó lesz a 650-is.
Nem véletlen megyek én külön utakon gépválasztás címén.
Jó nekem a CBF 1000 is csak ne tartaná annyira az árát...
régivel is mentem.Nem véletlenül vettem inkább sv-t
FR-é is elment. annyit.
Izééé a régiek lehet jobbak de az új 600-as Sanyi aszondta nagyon döglött alacsony fordulaton.
Hogy fog úgy elmenni 100ezret?
Erre már rákerül az OT-s rendszám!
600-asokat nem szoktam nézni.
A 600-asok ára elfogadható, összehasonlítva a Hornettel, a Z750, a GSR-rel szerintem mindegyiknél olcsóbb.
na ugye.Sosem tudhatod,hogy mi jár a másik fejében.Lehet,hogy A fazer-es vérre menő küzdelemben gondolkodott.
Lennél kicsit motováltabb minnyá menne jobban is.
Másfél+regadó és nálam egy 3 éves tripla fekete.
Hát nem az volt a cél hogy lenyomjam, indultam a saját ritmusomban.
Hát a következő motorom úgyis egy FZ1 lesz Persze ha valamelyik évtizedbe elmennek a 2 hengeresek
az ezres fazék arany áron van
10 éves gépek milliós áron.Ugyan már.