Jelentem én biztos, hogy megyek, de a 2 utolsó állomást (Velence, Triest) mint várost szívesen kihagynám én is és, most konkrétan a városra gondolok, nem akarok ott benn sétálgatni mert voltam többször és elsőre se fogott meg nagyon, viszont a tenger miatt mehetünk
Tetszik a terv, pár ötlet, kérdés:
- a sátrazás gondolatával még barátkoznom kell, inkább csak végszükségből ha nem találunk normális szállást
- az utolsó nap a nagyvárosok helyett jobban támogatnám a Mangart vagy mi megnézését, Zoliék ódákat zengtek róla
- kik mennek eddig?
- nem biztos, hogy végig tudok menni, 2,5mm van kb a gumimon hátul, aminek elvileg elégnek kéne lennie, de 2 éve is megszívtam ezt.
Az egész túra 2300 km 6 literes fogyasztással jelenleg 52 ezer magyar pénz (138 liter nafta)
Az utsó 2 nap egybe is teljesíthető de inkább külön szedtem ennyi nap motorozás után egy 800km-es haza út túl hosszú lenne sztem.
Szállás valószínüleg csak első éjszaka lesz Iselsbergben (persze csak ha lesz hely, de ez függ a létszámtól is), a többi éjszaka sátrazós lesz, kempingekben ahol épp sikerül.
KB 5 max 6 nap.
A fent írt útvonal csak terv forgalomtól és útviszonyoktól függően nem biztos, hogy pont ennyit megyünk majd naponta.
Sikerült hozzájutni még jó áron pár db MOL láncspray-hez, ha kell valakinek akkor van újra.......a gumik árai akit érdekelnek megvannak és mail-re válaszolok.....
Most kivételesen nem. Csak egy nap mentünk esőben, egyébként inkább éjjelente esett, de reggelre elállt. A Glockner volt kemény, mert ott előző nap havazott, amikor meg fent voltunk a tetején, olyan felhő volt, hogy a motort alig találtam meg a parkolóban...
Mentünk 2250 km, 12 hágón keresztül.
Hiába, le van írva feketén-fehéren. Tavaly is kinyomtattam, a képébe nyomtam. Most épp kiragasztottam a motor fölé! Annyi történt, hogy be kellett mennem egy központba, írni egy fellebbezést vagy mit és várni a papírt, hogy törölték a büntetést. Egy vasat nem nyertek vele, max. kirúgtak egy parasztot. Ma sem lenne másképp, de a francnak van kedve meg ideje rohangálni emiatt.
Ezek a közteresek hihetetlenek. Tavaly megbüntettek mikor a járdán álltam a bolt előtt. Hiába magyaráztam, hogy szabályos, be kellett mennem panaszt tenni, stbstb...
Ma reggel ismét megtalált egy paraszt, mit ad Isten a főnöke is itt volt mikor beálltam a bolt elé. "Itt nem állhat meg, járdán tilos, blabla" Leszartam, ha megbüntet perre viszem a jogaim korlátozása miatt. 5 szájbavert sort kellene megjegyezni bmeg... aki meg képtelen rá fogjon seprűt-lapátot, van elég csikk az utcán
Sikerült vennem egy N-es felső villahidat, de nem jó, az S-es alsóhoz. Kicsit bosszantó. Holnap felhívok egy Suzuki szervizt, lekérdezem az adatokat onnan is. Hátha kiderítem, hogy mi a helyzet evvel a k....va motorral!
- a sátrazás gondolatával még barátkoznom kell, inkább csak végszükségből ha nem találunk normális szállást
- az utolsó nap a nagyvárosok helyett jobban támogatnám a Mangart vagy mi megnézését, Zoliék ódákat zengtek róla
- kik mennek eddig?
- nem biztos, hogy végig tudok menni, 2,5mm van kb a gumimon hátul, aminek elvileg elégnek kéne lennie, de 2 éve is megszívtam ezt.
I. Nap
Cél: Iselsberg 600 km (Pécsről számolva)
II. nap
Iselsberg -- Groß Glockner 50km
Groß Glockner -- Stelvio Pass -- Bormio 331km
összesen: 381 km
III. nap
Bormio -- Davos (Svájc) 100km
Davos -- San Bernardino Pass 87,4km
San Bernardino Pass -- Garda Tó 283km
összesen: 470,4km
IV. nap
Garda Tó -- Velence 176km
Velence -- Trieste 172km
összesen: 348km
V. nap
Trieste -- haza (Pécs) 500km
Az egész túra 2300 km 6 literes fogyasztással jelenleg 52 ezer magyar pénz (138 liter nafta)
Az utsó 2 nap egybe is teljesíthető de inkább külön szedtem ennyi nap motorozás után egy 800km-es haza út túl hosszú lenne sztem.
Szállás valószínüleg csak első éjszaka lesz Iselsbergben (persze csak ha lesz hely, de ez függ a létszámtól is), a többi éjszaka sátrazós lesz, kempingekben ahol épp sikerül.
KB 5 max 6 nap.
A fent írt útvonal csak terv forgalomtól és útviszonyoktól függően nem biztos, hogy pont ennyit megyünk majd naponta.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-4960
020
Pedig onnan egy ugrás a sugár.
Mentünk 2250 km, 12 hágón keresztül.
Mer akkor egy-két nappal előrébb kéne téged küldeni.
Lichtenstein menő hely. Az Alpokban meg sok a kanyar, a felhő, meg az eső.
Ma reggel ismét megtalált egy paraszt, mit ad Isten a főnöke is itt volt mikor beálltam a bolt elé. "Itt nem állhat meg, járdán tilos, blabla" Leszartam, ha megbüntet perre viszem a jogaim korlátozása miatt. 5 szájbavert sort kellene megjegyezni bmeg... aki meg képtelen rá fogjon seprűt-lapátot, van elég csikk az utcán
Köszi Zoli!