Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A megnézés a lényeg.Bár ebayos vásárlás nem tudom hogy megy.Van aki országokon át veszi úgy hogy képekről nézi meg.
ha elutalja előre a motor árát én bedobom a moccot szívesen egy GTR-es ótóba
mi jót dolgozol kint? én is készülnék ki csak még nem nagyon tudom, hogy merre meg hova lenne jó

fasza a Dainese ami a képeden van .. nekem olyanom van
Huhh hát nem tudtad hogy a net világában 1500 ért szállítanak házhoz bármit.
Ne haragudj de nagyon eltévedtél! Ez nem tisztességes egyáltalán nem korrekt én leginkább az aljas, zsugori, számító szavakat találom meg rá! Az hogy városon belül menjek ide oda mert mondjuk nincs GPS okés! volt is már ilyen, de hogy menjek 200kmert.. azért álljon már meg a világ!

Volt egy csóka .. 50kmerre lakott.. 1000ft vonattal benzin se sokkal több.. és aztmondja vigyem házhoz .
Az ajánlat él még 2-3 hétig.A borulás óta elment a gép egy 23-24e Kmt gond nélkül.Kinézetre rendben van,nem volt agyongyötörve,pályán egy eringen volt ott is lájtosan a videó is bizonyítja.Ha ez sem meggyőző akkor nem tudom mi.Inkább higgy egy vadidegennek legalább tényleg nem lehetsz biztos benne hogy volt e törve.
De valószínűleg tényleg az új lesz neked az igazi.
Közel van és sérülésmentes.
"Megfordult a fejemben, hogy veszek zsír újat 1,4-ért van fent neten, de nem vagyok benne biztos, hogy ér annyit...)"

A Gladius listaára 2 098 000Ft.
1,7M Ft körül vannak 2 éves újak.

Ha eladnám a motoromat, én sem vinném senkinek sehová, ha kell, jöjjön nézze meg!
Maximum elmennék a város határába, hogy megtaláljon.
Hát hogy én nem vinném sehova el a motorom, hogy megnézd az biztos. És nem azért mert nem jó a hozzáállásom, de a Tesco se jött még fel hozzám a szobámba és az OMV kút se otthon van az udvarba. Minden ami kell azért el kell menni.
Érdekelne, viszont zavar, hogy átalakítva volt/van és, hogy törött volt. (jó tudom ettől kiakadsz, de elriasztja az embereket, engem is és hát van választék is...lehet, hogy egy szart fogok kifogni, nem tudhatom. Megfordult a fejemben, hogy veszek zsír újat 1,4-ért van fent neten, de nem vagyok benne biztos, hogy ér annyit...)

Gyári állapot híve vagyok. Nem szeretek utólag semmit feltenni, ami nem gyári. Elhiszem, hogy rendben van a motorod. Köszi a lehetőséget!
Nem, fél út az tisztességes szerintem mindkét félnek. Mivel mindketten ugyanannyit mennek... Akinek ennyit nem ér meg, hogy eladja, az nem is akarja igazán eladni szerintem. Bár mondjuk ezt is lehet millió szemszögből nézni. Kár is rajta vitatkozni. Azért szerintem egy minimális rugalmasság illik minkét irányból (vevő-eladó). Másik meg telefonban azért le tudja már az ember szűrni, hogy az illető mit akar vagy mit nem (csak menni akar vele stb...) Én pl megmondom előre még telefonban, hogy látatlanban ennyit adok érte max és élőben vagy marad az az ár vagy még lejjebb megy. Ha így is oké, akkor megyek csak és ennyi. A harmadik meg, minden annyit ér, amennyit adnak érte. Ha van egy komoly érdeklődő, csak kicsit kevesebbet ad érte és nem adod oda, akkor várhatsz még fél évet a következő komolyig és akkor már 2x kevesebbet kapsz érte...

A sokadik, én is volt, hogy elvittem az enyémet. Kifizette az utat ennyi. Sőt még többet is, mint kértem. Vannak normális emberek. Csak kevés.

Nem akartam ebből vitát indítani. Legegyszerűbb új motor és ennyi
Peace
Legalább felhívtak.
akkor te is ezafajta telefonáló vagy ? aki felhív hogy érdekli a motor de én vigyem fel Pestre meg stb.

Hát én ezektől rosszulvagyok! Vigyem fel ja.. megnézi ó mégse tetszik én aki hírdetem bukjak rajta egy hülye miatt? Másik variáció : ottvagyok felvittem és mond egy béka segge alatti árat mert ha már ugye felvittem meg rá vagyok kényszerülve úgyis odaadom.. gondolja ő..

lehet én vagyok ilyen szerencsés de engem már annyi marha hívott fel hogy hihetetlen!
800ba tőlem vehetsz egy fasza ezrest frissen szervízelve..
Már úgy értve hogy picit engedek belőle.
Fékbetétet nézni kéne mert a 2. garnitúra pont ilyenkor kopik el,szelephézagot is nézni kéne,gumik evidens.Blokk ha nem sportszűrős akkor nincs gond de én azért mérnék egy kompressziót.

Enyémet még mindíg nem éri meg megnézni?
Úgysem ha fizetem az utadat?
Normális akár tempós, de nem gyilkolós használat mellett 100 fölött elmennek.......30-40 még semmi...
Ezekben a motorokban (sv650) mennyire sok a 30-40k km? Mennyire tartósak ezek megbontás nélkül. Ennyi km körül miket kell cserélni benne?

Köszi a válaszokat!
Jól mondod az én teljesítményem is vissza lett számolva főtengelyere! Értelem szerűen keréken mérve jóval kevesebb.
Sajnos én a Prop-Tech-el nem jutottam dűlőre, mivel 1 hónapig vagy 4-5 e-mailt küldtem nekik, amire nem válaszoltak, aztán próbáltam Őket telefonon elérni (nem sikerült). Aztán hagytam őket a bánatba. Gondolkoztam még a PowerCommander-en is, de annak az ára már fájt volna. Igaz a V2-eseknél az adja a legjobb megoldást a 5-15%-os hengerenkénti eltérés miatt, A PC-nél a 2 hengerre külön térképet lehet tölteni, az EFI-tunernél ezt nem lehet megcsinálni, de így is nagyot változott a motor.
kérdezz rá a prop-Technél is.Ők olcsóbbak Ago-nál és ahogy hallottam felkészültebbek is bizonyos témákban
Prop-Tech
mert a főtengelyen méri a gyár a fékpad meg a hátsó keréken.
Vagy Te nem erre gondoltál?
Ez egy fontos gazdasági döntés volt nálam az FI-Tuner beszereltetése! Kiszámoltam, hogy 14.800 km alatt megtérül a befektetés! Az kb. a mostani futásteljesítményemet alapul véve az 2 szezon! Nyomatékosítanám, hogy nem a teljesítménynövelés volt a cél.
Meglepő volt, hogy ott ahol beszereltettem, illetve beállították a gépet sok SV kupás 1000-es motort tuningoltak, és igen kevés volt 120LE fölött sima elektronikai tuning után. Amelyik motor már jelentősen többet tud, az mind reszelt bolkkal lett mérve. Szóval messze elmarad a gyári teljesítményadatoktól ez a motor is.
AGO Motors ranglista
de......a szemét mellett volt és Anita hazahozta....mondtam, hogy a Tiéd.....majd megalkuszol rá....
szerintem dobott egy hátast az uvés sziruptól
...bent nem láttam
áhh... ezek nagyon komolytalanok.... 70et elkérni egy ilyenért...
nem találta meg valaki a kis jäger matyis pohárkámat, mert nem hoztam haza és hiányzik a készletből