Ugye-ugye szerintem nincs is jobb a vödörlámpás verziónál! Én a TDM után féltem, hogy kényelmetlen lesz, feltöri a mellkasomat a szél. Szerencsére kellemesen csalódtam a mociban, mert semmi negatív érzésem nincs, teszem hozzá nálam a 140km/h az általános ennél se gyorsabban se lassabban , illetve esetleg magasabb tempónál is egyenletesen nyom a szél, nem rázza a bukót a szar plexi keltette turbolencia, mint egyes típusoknál.
Egy jó betéttel és egy telóolajjal lehet segíteni a dolgon bizonyos mértékig.De súlyhoz beállított rugóval lehet segíteni.Igaz gixxer szint sosem lesz.Sajnos a középkategóriás nakedeket nem kényeztetik finom fék és futóművel.Igaz a suzukinál egyik sem az a nagyon penge.
Talán az újabb kawa és yamaha sportgépei.
De nem kényeztetnek el aprilia,ducati féle finomságokkal.
A sima tripla futóműve is buta az R-hez képest.
nem sértődök könnyen, csak tisztáztam
Henti GSR-re cserélte a SV-t jól emlékszem? Én próbáltam a GSR-t nyílt napon, de az ereje se és a fékje se győzött meg. A fékbetét lehet kopott volt, de rám ijesztett mikor nem a várt távon állt meg...
mikor vettem az SV-t kérdeztem ismerősöm aki sokat jár ki és azt mondta h használt dolgoknak nincs kint értéke.... őt a kocsik érdekelték de azokkal az általad említett gond van... motornál ilyen nincs!
nem csak úgy van pénzem... 16 éves korom óta dolgozok, mióta fater meghalt és félreraktam. Vettem egy Sv-t, fizetem az összes dolgot ami ezzel jár, tankolom, fizetem a kolim...stb. És kihasználom a lehetőségeket. Előző utam 10Eftért tudtam megtenni...Ennek a mostaninak 70%át visszafizeti a szervezet ahova megyek. NEM csak úgy van pénzem
Embere válogatja..Én korrekten leleveleztem és megbeszéltem anno Zsével,hogy legyen a biznisz.Elvittem hozzá(nem 50 kilóméterre) és meg is vette úgy ahogy megbeszéltük.Az ilyen egy telefonos "hozd már le és megveszem" embereknek viszont én sem vittem volna el..
Jó pár éve minden terméket igazából javíthatatlanu gyártják le illetve ha lehetne is javítani mint pl. mosó-hűtőgép azok alkatrészeit javíthatalanra gyártják és csak cserélni éehetne, de az alkatrészből elég csak kettőt cserélni már annyiba van mint egy új gép. Ezért igazából nincs szükség szakmunkásra legfeljebb az építkezéseken. A járműszerelés sem javítás ma már a kasztnin kívül hanem minden csak cserés.
tudod miért lomiznak az osztrákoknál és a németeknél annyian?MErt jó cuccokat találsz (kelet-európai buherálós szemmel), amit nem éri meg megjavítani mert OLCSÓbb ÚJat venni...
Kint egyre kevesebb szakmunkás egyre többet kaszál, iszonyat pénzeket kérve.Ha ezen kevesek egyike vagy, jó neked.Amúgy minenki inkább kikúrja a régit és megint vesz egy gondmentes újat (ja, mert megteheti)
Kicsit ránéztem az új SV-kre.Elég kiábrándító a helyzet.Nem 1,4 hanem 1,498e az áruh jellemzően plusz forgalomba helyezés.És azokért is kell menni vastagon mert 3 db van fenn a hahun.Egy debrecenben egy a fullgáznál és egy pesten.A következő az 1,6 ról startol és 4-5 db visszamaradott van K8-K9-esek.Ha azok elfogytak,szerintem gyakorlatilag nincs már készlet.Akkor listáról lehet rendelni vagy gatyiusz 2 milla.
Hurrá.
Lehet el kéne raknom egy évre kivonva a forgalomból és megvárnám míg felmegy a használt gépek ára.
Addig leszedném a féket és gyárit felrakni rá olcsóért N-est meg a gomba nélkül és sérülésmentesen adnám jövőre 14e Km-el.
En a quadomat ugy adtam el, hogy latatlanban azt mondta a vevo, hogy kell neki csak vigyem el hozza, kb 200 km volt oda-vissza. Kertem pluszba egy tizest a szallitasert es gond nelkul megvette.
Mas kerdes, hogy nem biztosra en sem vinnem varoshataron tulra. Jojjon csak hazhoz a vevo. En is mindig megyek, vettem mar motort Debrecenben, meg Egerben is
Talán az újabb kawa és yamaha sportgépei.
De nem kényeztetnek el aprilia,ducati féle finomságokkal.
A sima tripla futóműve is buta az R-hez képest.
Henti GSR-re cserélte a SV-t jól emlékszem? Én próbáltam a GSR-t nyílt napon, de az ereje se és a fékje se győzött meg. A fékbetét lehet kopott volt, de rám ijesztett mikor nem a várt távon állt meg...
Nem neked.
Nem vájkálok senki zsebében.
Nehogy te is besértődj nekem.
Nézzé triplát.Csak ne jobbkormányos legyen.
tudod miért lomiznak az osztrákoknál és a németeknél annyian?MErt jó cuccokat találsz (kelet-európai buherálós szemmel), amit nem éri meg megjavítani mert OLCSÓbb ÚJat venni...
Kint egyre kevesebb szakmunkás egyre többet kaszál, iszonyat pénzeket kérve.Ha ezen kevesek egyike vagy, jó neked.Amúgy minenki inkább kikúrja a régit és megint vesz egy gondmentes újat (ja, mert megteheti)
Nincs kecmec............vérre megy.
Többféle.
inkább keress egy csajt és szúrd le
off:
Zoli!Keményfa ágyért (180*200) ami tölgy v. bükk megéri a 100ropi?Elég soknak találom, mert még rács sincs benne az árban
Hurrá.
Lehet el kéne raknom egy évre kivonva a forgalomból és megvárnám míg felmegy a használt gépek ára.
Addig leszedném a féket és gyárit felrakni rá olcsóért N-est meg a gomba nélkül és sérülésmentesen adnám jövőre 14e Km-el.
Mas kerdes, hogy nem biztosra en sem vinnem varoshataron tulra. Jojjon csak hazhoz a vevo. En is mindig megyek, vettem mar motort Debrecenben, meg Egerben is