Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törött?
sből lett N
S vagy N?.......nálam van Gykarpat S-e és lehet, hogy eladná.......ha Ő nem is, de én biztos....
felső
Tök........
Alsó vagy felső?
Sziasztok Sv 1000hez nincs valakinek véletlenül Villahídja?
Na most nekem is volt egy erdeklodom (robogora), aki telefonban mar szerette volna hallani a legutolso arat. Idezem: "egy komoly erdeklodonek mennyit mondana?" Udvariasan kozoltem, hogy majd szemelyesen megalkuszunk...
Ez a jövő héttől függ.Ha beszámítják egy büdös kanyim nem marad erre a hónapra.............ha nem akkor mehet a menet.
Mond meg Neki, hogy apartman lesz nem sátor, nem kötelező fürdeni, lehet sétálgatni is nam még azt sem tudom hova megyünk?....lehet, hogy kicsit délebbre kéne menni nem Senj-be...
Szerintem nem fog.Így viszont én kérdéses vagyok.Majd kialakul.
Amúgy akkor ez nem gáz, ettől még eljöhet...
Inkább motorozzon, az nem olyan veszélyes...
Görkori.Annyira nem.Egyenlőre gipszsín.
Na, miképp?.....és mennyire súlyos?.....műtét vagy csak gipsz?...
Jó.....most a 20-i megmozdulásunkkor nézünk valami partközeli, de még kifizethető szállást, de 15 főnél(nagyjából 6-8 motor) nem nagyon akarok nagyobb létszámot......bár a nagy csapatnak is meg van a feeling-je, de most pihenni is kéne...
Dehogy ugrott, az nekünk egy kis fürdés okán kell és jón a kicsi is......oda egyedül is megyünk...
Akkor most a 20.-a ugrott?
Mert hugi tegnap törte el a könyökét.
Az egy hónapra van a jövő heti svájci körutunktól, szóval arra már el tudok jönni én is
Szeptember 16-17-18-án mennénk valahová kifele, szokott közeli nyugati túra lenne(akár horvát is, az a legolcsóbb).......
későn olvastam, de igazad van.....én nem szoktam ide írni, na mindegy ezt még igen...
1850 lenne.....
Ja jó!
Árért telón vagy mailen zargasd.
Sanyi!
A 20W50-es Valvoline Motorcycle-nek mennyiért megy literje?